SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
I zasto me ne cudi da si proslo kolo opet tipovao zadnji i da si kopirao 9/11 parova protivnika, sljedeca runda znaci ide 11/11, pazi da ne napravis kiks pa stavis slucajno svoj par 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
E cuj sad im smetaju i isti parovi, pa to treba bez taktike igrat 
Legenda bukvalno karijeru napravio na kopiranju tudjih parova u ligi.
Legenda bukvalno karijeru napravio na kopiranju tudjih parova u ligi.
Pa nije zabranjeno pokrivati protivnički parove. Zato i postoji taktika u kupu kada se tipuje. Cilj je da se prođe samo da bude na regularan način.
- __Liedson__
- Kontakt:
I upravo takav sistem takmicenja pojedini hoce i u ligi, jer je kao postenije 
Trebinjac master mind gamesa. Takticki izdominirao protivnika
- feniksptica
- Kontakt:
3x ponavljamo utakmicu daj da odigramo na zoomu par nepar i tjt
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Naravno da bi bilo postenije, jer bi poklapanje bilo kaznjavano sa zutim kartonom__Liedson__ je napisao/la: ↑24 feb 2023, 10:11I upravo takav sistem takmicenja pojedini hoce i u ligi, jer je kao postenije![]()
Nek' se baca novcic, ko nekada, pa ko bude imao vise srece, neka prodje dalje.feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2023, 10:443x ponavljamo utakmicu daj da odigramo na zoomu par nepar i tjt
Nesto slicno sto vec igramo u ligi, koga pogode parovi, taj i pobijedi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- legenda reala
- Kontakt:
Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisi direktno kopirao nego od najboljeg strijelca lige iz druge ekipe, zaboravio sam ko je u pitanju bio. Sam si mi to rekao.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Jesam od nekog prekopiro(te sezone ubijo imo nesta puno golova) nisam citavu sezonu nista pogodio i prekopiram parove da vidim mogul ista pogoditi hahahaCarti je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:01Nisi direktno kopirao nego od najboljeg strijelca lige iz druge ekipe, zaboravio sam ko je u pitanju bio. Sam si mi to rekao.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sramota. 
To se i sada desava masovno, to kopiranje.Carti je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:01Nisi direktno kopirao nego od najboljeg strijelca lige iz druge ekipe, zaboravio sam ko je u pitanju bio. Sam si mi to rekao.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
Par puta aam primjetio identicna tipovanja u 1 i 2 ligi.
Sto se kupa tice, isti su parovi poklapanja su moguca ali ima stvari koje nisu uredu ali hej,nije zabranjeno sve dure. Samo obraz dzon.
Idemo dalje
- bavariapivo
- Kontakt:
cime se vi opterecujete, boze sacuvaj
Pa ovdje u biti ispada budala ko sam sastavlja svoje parove, lagano sačekaš i kopiraš tuđe, ne moraš ni gledati ko igra uopšte. U kupu sljedeće sezone svaki igrač preklopi parove od jednog protivničkog, zadnji par zarotiramo između sebe i ne moramo ni gledati rezultate regularnog dijela i produžetaka jer svaka ide na penale utakmica onda. U ligi upratiš ko pogađa, lagani copy/paste, još budeš među najboljim strijelcima, ne moraš tastaturu pogledati.
Evo sljedeće kolo @KonjicBOY, uzimam tvoje parove tj. moje parove taktičan sam
Evo sljedeće kolo @KonjicBOY, uzimam tvoje parove tj. moje parove taktičan sam
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Zasto opet idemo na gostovanje ? 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Pensioner26
- Kontakt:
Kad će rezultati kupa?
Kopirajte slobodno moje parove. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.