Stanje fudbala u Ex-Yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Stanje fudbala u Ex-Yu drzavama
Prijatelju? Mani se tih fora,ajmo normalno diskutirati,a ne sa željom spuštanja kafansko-seljački. Koji cijeli niz? Koji sam to cijeli niz naveo utakmica u kojima su klubovi oštećeni u korist Dinamovih osvajanja titula!?
To nije bilo u U21 reprezentaciji. Ta Dinamova generacija je bila nadmoćna i kasnije profi seniorske karijere potvrdile su da su neki od njih postale top klase,neki ozbiljni igrači. Kakve veze ima to s ičime? Izbornik selektira,šta bi trebalo po kvotama davati prvih 11?
Nadalje demantiranje- Lokomotiva je 2018. kada su Hajduk i Rijeka u proljeće lovili Dinamo,pobijedila 1-4 na Maksimiru,2 komada kASTRATIJA i Majera,trener Tomić. Prošle sezone su im se također nauzimali bitnih,bitnih bodova.
Propali Sammir? Najbolji igrač HNL-a više godina,dobar i u La Ligi,poslušaj kako ga hvale redovno treneri,bivši igrači,djelatnici,agenti,šta je Ramires izjavio za njega itd. Uostalom,Sammira je Štimac pozvao kao i Zuju Radoševića ubacio u žrvanja kao teenagera za debut kod jake Belgije.
Ovo moje su dakle argumenti čisti 1/1. Pobijanje zabluda.
I šta se to kome uskraćivalo naupštrb Sammiru? Kome? NA SP 2014. Sammir nije igrao kad smo gubili,a jest u 4.0 pobjedi. FAKTI
Evo možeš nabrajati,ja te mogu u hipu bez uporabe googlea demantirati i očito sam više pratio i bolje pamtim te podatke i događaje.
Jasno mi je da nema šanse da priznaš i jednu točku,a u svakoj su egzaktni argumenti,no to nije više moj djelokrug. Pozz
To nije bilo u U21 reprezentaciji. Ta Dinamova generacija je bila nadmoćna i kasnije profi seniorske karijere potvrdile su da su neki od njih postale top klase,neki ozbiljni igrači. Kakve veze ima to s ičime? Izbornik selektira,šta bi trebalo po kvotama davati prvih 11?
Nadalje demantiranje- Lokomotiva je 2018. kada su Hajduk i Rijeka u proljeće lovili Dinamo,pobijedila 1-4 na Maksimiru,2 komada kASTRATIJA i Majera,trener Tomić. Prošle sezone su im se također nauzimali bitnih,bitnih bodova.
Propali Sammir? Najbolji igrač HNL-a više godina,dobar i u La Ligi,poslušaj kako ga hvale redovno treneri,bivši igrači,djelatnici,agenti,šta je Ramires izjavio za njega itd. Uostalom,Sammira je Štimac pozvao kao i Zuju Radoševića ubacio u žrvanja kao teenagera za debut kod jake Belgije.
I šta se to kome uskraćivalo naupštrb Sammiru? Kome? NA SP 2014. Sammir nije igrao kad smo gubili,a jest u 4.0 pobjedi. FAKTI
Evo možeš nabrajati,ja te mogu u hipu bez uporabe googlea demantirati i očito sam više pratio i bolje pamtim te podatke i događaje.
Jasno mi je da nema šanse da priznaš i jednu točku,a u svakoj su egzaktni argumenti,no to nije više moj djelokrug. Pozz
Ma bravo argumentiFelixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:54Prijatelju? Mani se tih fora,ajmo normalno diskutirati,a ne sa željom spuštanja kafansko-seljački. Koji cijeli niz? Koji sam to cijeli niz naveo utakmica u kojima su klubovi oštećeni u korist Dinamovih osvajanja titula!?
Nego....nisam znao da se riječ "prijatelju" koristi u seljačkom i kafanskom žargonu pa ću ti se kulturno obratiti da te ne uvrijedim!
Šabane....tvoj je problem što ne razumiješ,jedino da ti još pokušam nacrtati,ali opet,ne znam....
Svako dobro ti želim i nemoj šta zamjeriti
- Felixians4
- Kontakt:
evo oglušuješ se o moje želje za konstruktivnom raspravom i neslaganjem,odmah krećeš sa smajlićima i nekim predbacivanjem nekih SN. koje ispiranje,ne pušim ja nikog,samo i isključivo činjenice,ostalo ništa i nikome slijepo ne vjerujem niti upijam,za razliku od tebe izgleda. ne možemo tako na forumu,neozbiljno je,kafanski,jel. pa prijatelju kao ono posprdno u stilu: "vidi,pajdo,da ti ja objasnim" i onda nastaviš baljezgati(što sam ti točku po točku oborio u par minuta bez guglanja jer nemaš objektivan doživljaj i slabije pamćenje od mene ili slabije praćenje s manje vremena u tom periodu).Srebrenko je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:01Ma bravo argumentiFelixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:54Prijatelju? Mani se tih fora,ajmo normalno diskutirati,a ne sa željom spuštanja kafansko-seljački. Koji cijeli niz? Koji sam to cijeli niz naveo utakmica u kojima su klubovi oštećeni u korist Dinamovih osvajanja titula!?
Jasno mi je da nema šanse da priznaš i jednu točku,a u svakoj su egzaktni argumenti,no to nije više moj djelokrug. Pozz![]()
Ostavi se malo Sportskih novosti isprat će ti mozak skroz!!
Nego....nisam znao da se riječ "prijatelju" koristi u seljačkom i kafanskom žargonu pa ću ti se kulturno obratiti da te ne uvrijedim!
Šabane....tvoj je problem što ne razumiješ,jedino da ti još pokušam nacrtati,ali opet,ne znam....
Svako dobro ti želim i nemoj šta zamjeriti![]()
Šaban nije uvreda? Tko je ovdje šaban si ti ovakvim postovima.
šta točno ne razumijem? što ćeš mi objasniti? evo izvoli nastavno na ovo što sam ti argumentima oborio,probaj. ili jednostavno ignoriraj i nastavi ovakvom retorikom. a najlogičnija opcija je da priznaš da si poprilično u krivu. vjeruj da nije nikakva sramota, jedno 1584x sam po forumima priznao da nisam u pravu i nastavio normalno.
Ti izgleda godinama, ne nocima, ne spavas zbog Zvezde...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
За & " ? ? $ " ? " у " се ' " $ $ 10 $
Оно % је & је то $ је ? " $ " ?.
$, ? је ? " " сцена.
Оно % је & је то $ је ? " $ " ?.
$, ? је ? " " сцена.
Kakve su drzave, fudbal je odlican! Vrhunski.
Tu mislim prije svega na Hrvatsku, Srbiju i Makedoniju.
U najbrzem padu trenutno je Slovenija, iza nje Bosna i Hercegovina, jer u njoj taj pad traje malo poduze.
Crna Gora se prekvalifikovala iz poluprofesionalnog u amaterski fudbal. Taj sport je tamo uspjesno sahranjen.
Tu mislim prije svega na Hrvatsku, Srbiju i Makedoniju.
U najbrzem padu trenutno je Slovenija, iza nje Bosna i Hercegovina, jer u njoj taj pad traje malo poduze.
Crna Gora se prekvalifikovala iz poluprofesionalnog u amaterski fudbal. Taj sport je tamo uspjesno sahranjen.
Zex Pumaaa, to je Zex Pumaaa, Zex Pumaaa, to je smraaaaaad (Vuletic dr. Vladimir, bivsi funkcioner Partizaija o bivsem zaposlenom potrcku Partizaija)
Pantić je ****, drugovi! (pokojni Sretjko Šojitj)
Pantić je ****, drugovi! (pokojni Sretjko Šojitj)
& ? је ? ужас.
- се оне $ $ " ' оне " "- " $ ' Зета " ? ""... Петнаест $ ?, Зета је $ " пута ? " него $, а " ? " ? $ ?.
- се оне $ $ " ' оне " "- " $ ' Зета " ? ""... Петнаест $ ?, Зета је $ " пута ? " него $, а " ? " ? $ ?.
Novi update:marconato je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:34Update:marconato je napisao/la: ↑01 apr 2021, 10:58Pod utiskom Mitrovog obaranja rekorda, a i golom Pandeva, pogledao sam kako stoji situacija sa svim najboljim strijelcima ex yu republika:
1. Džeko - 59 / 114 = 0,52 gola po mecu
2. Šuker - 45 / 69 = 0,65
3. Mitrović - 41 / 64 = 0,64
4. Pandev - 37 / 117 = 0,32
5. Zahovič - 35 / 80 = 0,44
6. Jovetić - 31 / 61 = 0.51
1. Džeko - 63 / 124 = 0,51 po mecu
2. Mitrović - 46 / 74 = 0,62
3. Šuker - 45 / 69 = 0,65
4. Pandev - 38 / 122 = 0,31
6. Jovetić - 31 / 63 = 0,49
1. Džeko - 64 / 126 = 0,51
2. Mitrović - 50 / 76 = 0,66
Ostalo sve isto. Mitar bratina ladno moze do 90-100 komada
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Novi stadioni u Srbiji, biće gotovi do marta 2023-će..
Loznica
Leskovac
Zaječar
.
Loznica
Leskovac
Zaječar
.
Koeficijenti liga..

11.Srbija
19.Hrvatska
31.Slovenija
33.Kosovo
41.BIH
52.Makedonija
54.Crna Gora
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
.

11.Srbija
19.Hrvatska
31.Slovenija
33.Kosovo
41.BIH
52.Makedonija
54.Crna Gora
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
.
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
Loznica, Leskovac, Zajecar
Nicu stadioncine ko pecurke, a tek se pocelo
Nicu stadioncine ko pecurke, a tek se pocelo
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
s tim da mitar reseta mreze najvecih svjetskih reprezentacija i da ucestvuje u takmicenjima...dzeka je trpac litve letonije i armenijemarconato je napisao/la: ↑04 okt 2022, 20:32Novi update:marconato je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:34Update:marconato je napisao/la: ↑01 apr 2021, 10:58Pod utiskom Mitrovog obaranja rekorda, a i golom Pandeva, pogledao sam kako stoji situacija sa svim najboljim strijelcima ex yu republika:
1. Džeko - 59 / 114 = 0,52 gola po mecu
2. Šuker - 45 / 69 = 0,65
3. Mitrović - 41 / 64 = 0,64
4. Pandev - 37 / 117 = 0,32
6. Jovetić - 31 / 61 = 0.51
1. Džeko - 63 / 124 = 0,51 po mecu
2. Mitrović - 46 / 74 = 0,62
3. Šuker - 45 / 69 = 0,65
4. Pandev - 38 / 122 = 0,31
6. Jovetić - 31 / 63 = 0,49
1. Džeko - 64 / 126 = 0,51
2. Mitrović - 50 / 76 = 0,66
Ostalo sve isto. Mitar bratina ladno moze do 90-100 komadaCak je prestigao ovaj bolesni Šukerov ratio, ali tesko ce ga zadrzati kako uzorak meceva bude rastao...
Koliki je kapacitet ovog stadiona ?
Oko 8.200 mjesta. Tako nesto...
Da li će moći grupna faza evropskih takmičenja da se igra na ovom stadionu ?
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
Da.
Kakvo pitanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.