FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 feb 2023, 15:25

JavierBosnia je napisao/la:
24 feb 2023, 15:22
napoleon72 je napisao/la:
24 feb 2023, 15:12
Pomalo nepotrebno saopstenje Hordi, posebno dio oko Dala i pozicije Avramovskog. Svi mi vidimo da Dal ne zna al ne ide da ga u zvanicnom saopstenju stavis na tapetu, bas izgleda kao petljanje u posao trenera, a to tribina nikad nije radila.
Da se ogradim, rekli su istinu za sve i sve to stoji sve na mjestu. Samo bih tu dodao da nije prvi put vala da se nekome izmislja pozicija, pa gledali smo:
Hamzu na krilu, Mustafica isto tako u sredini nazad, Salcina na svim pozicijama, Tomasevica na stoperu, Ramica na beku, Djokanovica na stoperu, Ikica na beku itd itd..

Da je evropu izboriti, a onda na ljeto praviti remont ali ne ekipe nego trenera, uprave i tih ljudi

ali je ovaj trener doveden da ne bi izmisljao pozicije igracima
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 feb 2023, 15:27

benko21 je napisao/la:
24 feb 2023, 15:07
Ja sam sve ubjedjeniji da ce i igraci krenuti da bojkotuju radi igraca s br 10
Nije da se neki nisu vec zalili, pa ce zato na tribine ;)

@napoleon72, ova prica oko Dala i Avrama se potencira jer je Avram jasno i glasno pitao narkomana sto ga stavlja na DMF jer to nije nikad igrao, i na toj poziciji ne moze doprinijeti klubu. Odgovor na Avramovo pitanje cemo vidjeti u nedjelju, pod izgovorom "viska stranaca"... Jos jedna stvar, aylah je izjavila da narkoman nece izmisljati pozicije igracima. Ima ta izjava u onom intervijuu.
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 24 feb 2023, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 24 feb 2023, 15:27

miky_hz je napisao/la:
24 feb 2023, 15:24
ZipSarajevo je napisao/la:
24 feb 2023, 15:21
miky_hz je napisao/la:
24 feb 2023, 15:15

Kakva glupost,jel to nemamo više U-21 igraca ?

I kažes na ljeto se prodaje,nek mu je sretno a mi aBd milion da uzmemo, jeli preci transfer ili rezultat kluba,zar nije svrha fudbala kao same igre taj krajnji rezultat.
Na ljeto Dal ide.

Pa evo, koga bi ti stavio od ovih mladjih igraca?
Mulalica mozda.

Tarik Ramic, mislim da je veca steta da on igra prije Vrancica ili Balte...
Trako, gluho bilo sta bi od onakvog mladog igraca... Njega ni protiv Stupcanice ne bih stavio da igra...

Velika je steta i da Dal igra prije Avramovskog, al neko mora istrpiti. Al puno bolje da nam odbrana bude iskusnija nego navala...
Ja iskreno Mulalica,jel puno je manja razlika odnosno sam uticaj na igru ako Mulalic igra prije Vršajevica nego Varešanovic prije Avramovskog. Generalno manji je disbalans tu,manje bi se osjetilo sigurno.
Pa jeste, al evo... Znaci imas opciju da biras ili Mulalic ili Dal. Znaci nece Dal svaku tekmu igrati, al realno da imas problem tog mladog igraca, koga staviti i gdje. Jer mi po imenima nikad jacu ekipu nismo imali, ovo je brutalno kako izgleda... Nekoga moras istrpiti. Sad Dal sto lose igra, problem je sto mu je i stari na klupi pa je to dosta zapaljeno i nije dobro.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 feb 2023, 15:28

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 feb 2023, 15:25
Ma ovaj je doveden.. ne znaju ni oni zasto
Sramota je to nazvati trenerom uopste, sportski radnik bolje :mrgreen:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2023, 15:29

napoleon72 je napisao/la:
24 feb 2023, 15:12
Pomalo nepotrebno saopstenje Hordi, posebno dio oko Dala i pozicije Avramovskog. Svi mi vidimo da Dal ne zna al ne ide da ga u zvanicnom saopstenju stavis na tapetu, bas izgleda kao petljanje u posao trenera, a to tribina nikad nije radila.
Da se ogradim, rekli su istinu za sve i sve to stoji sve na mjestu. Samo bih tu dodao da nije prvi put vala da se nekome izmislja pozicija, pa gledali smo:
Hamzu na krilu, Mustafica isto tako u sredini nazad, Salcina na svim pozicijama, Tomasevica na stoperu, Ramica na beku, Djokanovica na stoperu, Ikica na beku itd itd..

Da je evropu izboriti, a onda na ljeto praviti remont ali ne ekipe nego trenera, uprave i tih ljudi

A realno sem Avramovskom se nije nikom izmisljala pozicija i na pripremama,netreba dušu griješit.Jedino se on trazio u tom nekom sustavu ,ostalo je bilo na mjestu sve ,mislim glede teme pozicija

Jedino Salcin da kazes sto je na beku,al on je na beku sezonama svakako pa to i nemogu navesti pod Mirzino izmisljanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 feb 2023, 15:30

miky_hz je napisao/la:
24 feb 2023, 15:29

A realno sem Avramovskom se nije nikom izmisljala pozicija i na pripremama,netreba dušu griješit.Jedino se on trazio u tom nekom sustavu ,ostalo je bilo na mjestu sve .
kad izmisljas pozicije kad nemas rjesenja nije isto kad izmisljas pozicije a imas top rjesenje. Niko ne govori da Dal ne treba igrati, ali svi kazu da je previse da bude nosioc igre.
- 1 9 4 6 -

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 24 feb 2023, 15:32

24 feb 2023, 15:27
miky_hz je napisao/la:
24 feb 2023, 15:21

Na ljeto Dal ide.

Pa evo, koga bi ti stavio od ovih mladjih igraca?
Mulalica mozda.

Tarik Ramic, mislim da je veca steta da on igra prije Vrancica ili Balte...
Trako, gluho bilo sta bi od onakvog mladog igraca... Njega ni protiv Stupcanice ne bih stavio da igra...

Velika je steta i da Dal igra prije Avramovskog, al neko mora istrpiti. Al puno bolje da nam odbrana bude iskusnija nego navala...
Ja iskreno Mulalica,jel puno je manja razlika odnosno sam uticaj na igru ako Mulalic igra prije Vršajevica nego Varešanovic prije Avramovskog. Generalno manji je disbalans tu,manje bi se osjetilo sigurno.
Pa jeste, al evo... Znaci imas opciju da biras ili Mulalic ili Dal. Znaci nece Dal svaku tekmu igrati, al realno da imas problem tog mladog igraca, koga staviti i gdje. Jer mi po imenima nikad jacu ekipu nismo imali, ovo je brutalno kako izgleda... Nekoga moras istrpiti. Sad Dal sto lose igra, problem je sto mu je i stari na klupi pa je to dosta zapaljeno i nije dobro.
Ma sumnjam da ce Mulalic igrat, Mirza ga je samo jednom igro tokom cijelih priprema (kad mu je jbao sve po spisku).

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2023, 15:35

24 feb 2023, 15:30
miky_hz je napisao/la:

A realno sem Avramovskom se nije nikom izmisljala pozicija i na pripremama,netreba dušu griješit.Jedino se on trazio u tom nekom sustavu ,ostalo je bilo na mjestu sve .
kad izmisljas pozicije kad nemas rjesenja nije isto kad izmisljas pozicije a imas top rjesenje. Niko ne govori da Dal ne treba igrati, ali svi kazu da je previse da bude nosioc igre.
Da ,vec kažem da je to jedino rotiranje kroz pozicije(mozda bude drugacije kad liga pocne vidjet cemo),godinama unazad smo imali svaku utakmicu po 3/4 takve rotacije pa ono cisto da te strane kažem da je to jedino mjenjanje pozicije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 feb 2023, 15:36

Dobro smo mi zivi ikako

slika
NEMA NAZAD

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 feb 2023, 15:37

miky_hz je napisao/la:
24 feb 2023, 15:35
miky_hz je napisao/la:

Da ,vec kažem da je to jedino rotiranje kroz pozicije(mozda bude drugacije kad liga pocne vidjet cemo),godinama unazad smo imali svaku utakmicu po 3/4 takve rotacije pa ono cisto da te strane kažem da je to jedino mjenjanje pozicije.

razumijem te u potpunosti. U tome i jeste znanje trenera da nadje pravu poziciju igracu. Ali Avram na zadnjem veznom je horor. Trebali su momka onda pustiti da ide.
To je mogao rooney u manchesteru ili krste kod nas ali Avram haha da bi eto udovoljio navijacima da Avram igra.
- 1 9 4 6 -

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 feb 2023, 15:38

Mirza ce biti trener do kraja ove polusezone to je evidentno.
Cilj je Europa i trebamo svi da tezimo tome, rat protiv Mirze, negativa koja se širi ne donosi nista dobro . A klub je iznad svakog, nisam neki fan Mirze i nije mi uopšte bitan al bitno mi je da FKS izadje u europu i to je ono sto je bitno a ne da li je Mirza, Husref, Vinko ili Fedja na klupi.
Uvijek sam uz HZ al ovaj bojkot nije ok, previse je to petljanja u strukture kluba ko ce biti trener, ko koju poziciju igra itd.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 feb 2023, 15:39

Na 8:35 jasno kaze :
- neupitno fudbalsko znanje
- ne izmisljanje pozicija igracima
- jednostavan nacin razmisljanja.

Masni za sada ispunjava samo zadnji uslov, toliko jednostavno razmislja da je to u domenu degenerika.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 24 feb 2023, 15:40

bordobijelisampion je napisao/la:
24 feb 2023, 15:32
24 feb 2023, 15:27
miky_hz je napisao/la:

Ma sumnjam da ce Mulalic igrat, Mirza ga je samo jednom igro tokom cijelih priprema (kad mu je jbao sve po spisku).
I onda si primoran Dala drzati. Jbga, valjda se na ljeto promjeni pravilo o strancima.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 24 feb 2023, 15:42

NazorUso je napisao/la:
24 feb 2023, 15:39

Masni za sada ispunjava samo zadnji uslov, toliko jednostavno razmislja da je to u domenu degenerika.
Fkt joj bordo ne stoji, nekako je prosiri i doda joj par kila vise...
Nadam se da mi nece platu smanjiti :hmmmmm:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 feb 2023, 15:42

bordobijeli je napisao/la:
24 feb 2023, 15:38
Mirza ce biti trener do kraja ove polusezone to je evidentno.
Cilj je Europa i trebamo svi da tezimo tome, rat protiv Mirze, negativa koja se širi ne donosi nista dobro . A klub je iznad svakog, nisam neki fan Mirze i nije mi uopšte bitan al bitno mi je da FKS izadje u europu i to je ono sto je bitno a ne da li je Mirza, Husref, Vinko ili Fedja na klupi.
Uvijek sam uz HZ al ovaj bojkot nije ok, previse je to petljanja u strukture kluba ko ce biti trener, ko koju poziciju igra itd.
Nazalost je tako i ako iskreno zelimo klubu dobro nista drugo nam ne preostaje nego da ne talasamo vise. Jer promijeniti ne mozemo nista. Sem da dodano zakomplikujemo situaciju.

Volim te Sarajvo!
- 1 9 4 6 -

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 feb 2023, 15:43

NazorUso je napisao/la:

Jbt. zeljeznicar familiju..qurvo.
- FKS -

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 24 feb 2023, 15:44

Hajdeee je napisao/la:
24 feb 2023, 15:43
NazorUso je napisao/la:

Jbt. zeljeznicar familiju..qurvo.
I od mene cestitke aylici plavoj
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 feb 2023, 15:45

24 feb 2023, 15:37
miky_hz je napisao/la:
24 feb 2023, 15:35

razumijem te u potpunosti. U tome i jeste znanje trenera da nadje pravu poziciju igracu. Ali Avram na zadnjem veznom je horor. Trebali su momka onda pustiti da ide.
To je mogao rooney u manchesteru ili krste kod nas ali Avram haha da bi eto udovoljio navijacima da Avram igra.
Ma vidi sad kad je Vrancic tu nece ti Avramovski više imati ni to mjesto u sredini gdje se probavao to nešto da igra pro forme sto kazes da se ugodi navijacima. Eventualno na krilu nekad da ga zaigra,desetka dabogdo zbog Dala.

Tribina/rezerva Dalu najbliže nazalost realnosti nekoj.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 feb 2023, 15:46

bordobijelisampion je napisao/la:
24 feb 2023, 15:11
Imam osjećaj da će se ovo -8 koristiti ko alibi do kraja sezone...
I na to će krajem maja samo nadodati, da smo još u oktobru ispali iz kupa :facepalm:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 feb 2023, 15:46

AlemC85 je napisao/la:
24 feb 2023, 14:58
Pozdrav ljudi. :bih: Izvinjavam se na upadu. Zanima je jedna info: Je li za Sarajevo u periodu 2000 - 2003 igrao Damir Pekic sve do teske povreda koljena? Unaprijed hvala na odgovoru.
Nikad nisam čuo za tog igrača,baš teško da je igrao u Sarajevu. Pogotovo toliko dugo.
ISTINA ZA VEDRANA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Google Adsense [Bot], Kyle88 i 79 gostiju.