Cuj haaland savrseni striker. Niti je bio najbolji strijelac hnl-a, niti je dao gol skaricama u finalu lp, niti je igrao finale lp i osvojio isto, igrao samo u drugorazrednim klubovima tipa BVB i City, niti je na sp dosao do finala...ACAB67 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 15:02Tako to obicno i biva.. trebao bi se edo prebaciti u neki nizerazredni klub kakav mu pristaje tipa Bastia, Bolton, Palermo...Spahic98 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:55Njegov izlazak je donio pobjedu Interu,ušao Lukaku i riješio utakmicu.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:38Ja mislio sam ce rijesiti utakmicu, kad ono prvi izletio van?!
mnogo je velika razlika izmedju savrsenih strikera (haland, benzema,...) , onih odlicnih (osimhen, vlahovic, ...), solidnih (lukaku, nunez, lewa) i onih koji su nesto kao igrali ali nedovoljno za najvisi nivo (morata, dzeko, werner itd)![]()
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
-
- Kontakt:
Covjek u ovo malo vremena ima vise startova za City nego Dzeko u pet sezona.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 19:09Cuj haaland savrseni striker. Niti je bio najbolji strijelac hnl-a, niti je dao gol skaricama u finalu lp, niti je igrao finale lp i osvojio isto, igrao samo u drugorazrednim klubovima tipa BVB i City, niti je na sp dosao do finala...
Ima 22 godine, stigne zabiti 10 golova u finalima. Kakva je to prica. Nije mu 37 godina i da mu je Roma vrhunac karijere.
Jest al nema ponisten gol protiv nigerije i nije se sljepao uz GrafiteaJasminAgic je napisao/la: ↑23 feb 2023, 20:01Covjek u ovo malo vremena ima vise startova za City nego Dzeko u pet sezona.napapijri1987 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 19:09Cuj haaland savrseni striker. Niti je bio najbolji strijelac hnl-a, niti je dao gol skaricama u finalu lp, niti je igrao finale lp i osvojio isto, igrao samo u drugorazrednim klubovima tipa BVB i City, niti je na sp dosao do finala...
Ima 22 godine, stigne zabiti 10 golova u finalima. Kakva je to prica. Nije mu 37 godina i da mu je Roma vrhunac karijere.
A i ne jede cevape kod brajlovica nit trpa amru kao nas eduka.
Po svemu sto pises ne cudi me da si to zakljucio.Spahic98 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 21:14Baš bi neki Brazilac od 18 godina poslao Vlahovića na klupu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
"poslije njega dolazi Endrick kojeg je Real vec masno platio,a Duci nije igrac da bude rezerva bilo gdje."
Pa nece imati 18 godina 5 sezona,on je veci talent i od Vinija i projektovan ne samo da bude starter Reala nego i buduci superstar,znaci Real na njega gleda kao nekoga ko ce apsolutno zamjeniti Benzemu i nema sanse da ce platiti 80-100 miliona za neku prelaznu fazu izmedju ove dvojice.Velike pare ce se baciti samo u slucaju Mbappea ili Jude,za klasicnu devetku,no way,on se ceka.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jel to frajer sam sa sobom sa dva profila.....
Svaka cast majstore.
Svaka cast majstore.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma debil s periferije našeg grada, 40. profil po redu na ovom forumu, 6-7. u ovoj godini samo, ne treba na njega obazirati pažnju, žao mi je što momak nema života van foruma.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koji je to vas grad?? sumnjam da znas gdje je banja luka uopste jer si krezavi alkos sto svaki dan pije pive kod obliznje piljare...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:56Ma debil s periferije našeg grada, 40. profil po redu na ovom forumu, 6-7. u ovoj godini samo, ne treba na njega obazirati pažnju, žao mi je što momak nema života van foruma.
U zadnjih 10 postova u 7 si mene spomenuo, kakav kompleks
-
- Kontakt:
Kod tebe je evidentan nedostatak paznje, vjerovatno vuces jos to od malena. Sigurno si neki gurbet od kojeg je svako bjezao. Vjerovatno ni sad nemas drustva, pa to nadoknađujes pisanjem gluposti po forumu samo da imas interakciju s nekim. Prosto ne vjerujem da neko normalan tek tako ide po temama i pise gluposti. Ima sanse i da si podvojenu licnost, jer malo se predstavljas kao bosanac, malo ko srbin, malo ko hrvat. Ozbiljnih sifri ima kod tebe, nista ne treba iskljuciti.ACAB67 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:22Koji je to vas grad?? sumnjam da znas gdje je banja luka uopste jer si krezavi alkos sto svaki dan pije pive kod obliznje piljare...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:56Ma debil s periferije našeg grada, 40. profil po redu na ovom forumu, 6-7. u ovoj godini samo, ne treba na njega obazirati pažnju, žao mi je što momak nema života van foruma.
U zadnjih 10 postova u 7 si mene spomenuo, kakav kompleks![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Banja Luka..Prvo u skola, a poslije cemo laHko.ACAB67 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:22Koji je to vas grad?? sumnjam da znas gdje je banja luka uopste jer si krezavi alkos sto svaki dan pije pive kod obliznje piljare...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:56Ma debil s periferije našeg grada, 40. profil po redu na ovom forumu, 6-7. u ovoj godini samo, ne treba na njega obazirati pažnju, žao mi je što momak nema života van foruma.
U zadnjih 10 postova u 7 si mene spomenuo, kakav kompleks![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:41Kod tebe je evidentan nedostatak paznje, vjerovatno vuces jos to od malena. Sigurno si neki gurbet od kojeg je svako bjezao. Vjerovatno ni sad nemas drustva, pa to nadoknađujes pisanjem gluposti po forumu samo da imas interakciju s nekim. Prosto ne vjerujem da neko normalan tek tako ide po temama i pise gluposti. Ima sanse i da si podvojenu licnost, jer malo se predstavljas kao bosanac, malo ko srbin, malo ko hrvat. Ozbiljnih sifri ima kod tebe, nista ne treba iskljuciti.

Slažem se, nadam se da će potražiti stručnu pomoć.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Drago mi je sto toliko razmisljas o meni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 16:0019vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:41Kod tebe je evidentan nedostatak paznje, vjerovatno vuces jos to od malena. Sigurno si neki gurbet od kojeg je svako bjezao. Vjerovatno ni sad nemas drustva, pa to nadoknađujes pisanjem gluposti po forumu samo da imas interakciju s nekim. Prosto ne vjerujem da neko normalan tek tako ide po temama i pise gluposti. Ima sanse i da si podvojenu licnost, jer malo se predstavljas kao bosanac, malo ko srbin, malo ko hrvat. Ozbiljnih sifri ima kod tebe, nista ne treba iskljuciti.
Slažem se, nadam se da će potražiti stručnu pomoć.

Ma jok ba.Pape je najbolji igrac svih vremana BiH.
-
- Kontakt:
Na sta je ovaj Inter spao...Lukaku i Dzeko u spici, ne bi zabili ni Iskri iz Bugojna
-
- Kontakt:
Lukaku i Lautaro su fulali zicer danas, a ne Dzeko...za 25 minuta igre dobio vecu ocjenu i od Lukaku i od LautaraJasminAgic je napisao/la: ↑26 feb 2023, 14:26Na sta je ovaj Inter spao...Lukaku i Dzeko u spici, ne bi zabili ni Iskri iz Bugojna
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.