Jos uvijek mislim da je pogresno sto je bojkot okrenut protiv kluba zbog 3 osobe koje nisu pozeljne...
I nekako mi je dvolicno da pozivas ljude da se uclane u grupu a ne u klub...
Iako nam je primarni cilj klub, njegovo ime, njegov rast itd. Da ti kao navijac radis suprotno... tj ne pridonosis tome vec suprotno....
Ovo troje uhljeba nisu ni prvi ni posljednji koji ce se tjerat...
Dosadasnja praksa je pokazala da su prozivke i parole KAD TAD urodile plodom ...
Svima je preko glave vise price ko je za bojkot ko ne i nemam namjeru da "hejtam" nit da pljujem po nekom....
Samo zelim da se osvrnem na saopstenje Hordi...
Ovaj put puno ljepse napisan tekst i obrazlozen...ono prosli put je bilo iskreno smijesno !
Nabijat Mirvicu na nos sto se jede i sto se slika sa gurbetima...sta Ajla objavljuje na Inst. I sto se slika sa Mamicem itd....iskreno ko da su pisala dijeca od 12 god.
Ugl sad kratko kloiko je kratko moglo bit i JASNO napisan i obrazlozen problem.
Jedini dio koji mi se ne svidja je petljanje ko gdje igra...to se nas ne tice...
I sto mi se jako dopalo ovaj put sto se u neklliko navrata ponovilo respekt prema Mirvicu i prema onome sto radi i njegovim ulaganjima....jer je ono prosli put bilo kao "tjeranje" i ko da mu kazes izmedju redova " ti veze nemas mi znamo bolje"...a svi bi u ligi dupe dali da im uleti u klub onakav neko....
I mislim da se u buducnosti treba radit jos na tome da se zeli reci da Horde stite interes kluba i ulagaca i da ne zele da se pare bacaju... i da je jedini razlog bojkota rasipanje sa sredstvina za koje niko ne odgovara ni u sportskom ni u finansijskom smislu....
Ugl napredak u svakom smislu

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko