Ima onaj jedan Kralj, on nudi rjesenje, ali ga ne slusajuEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 13:37Pa ovdje u biti ispada budala ko sam sastavlja svoje parove, lagano sačekaš i kopiraš tuđe, ne moraš ni gledati ko igra uopšte. U kupu sljedeće sezone svaki igrač preklopi parove od jednog protivničkog, zadnji par zarotiramo između sebe i ne moramo ni gledati rezultate regularnog dijela i produžetaka jer svaka ide na penale utakmica onda. U ligi upratiš ko pogađa, lagani copy/paste, još budeš među najboljim strijelcima, ne moraš tastaturu pogledati.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Centre forward
- Kontakt:
Liga je mošnja još od kad je onaj debil (član saveza, kako se bješe zvao) petlj'o sa rezultatima.
Gori od njega je vjerovatno samo onaj koji je dozvolio da se jedna takva nesolidna ličnost "postavi" na takvo mjesto.
Gori od njega je vjerovatno samo onaj koji je dozvolio da se jedna takva nesolidna ličnost "postavi" na takvo mjesto.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kopiram tvoje rješenje, sad je to moje rješenjekraljttbvb je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:31Ima onaj jedan Kralj, on nudi rjesenje, ali ga ne slusajuEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 13:37Pa ovdje u biti ispada budala ko sam sastavlja svoje parove, lagano sačekaš i kopiraš tuđe, ne moraš ni gledati ko igra uopšte. U kupu sljedeće sezone svaki igrač preklopi parove od jednog protivničkog, zadnji par zarotiramo između sebe i ne moramo ni gledati rezultate regularnog dijela i produžetaka jer svaka ide na penale utakmica onda. U ligi upratiš ko pogađa, lagani copy/paste, još budeš među najboljim strijelcima, ne moraš tastaturu pogledati.![]()
![]()
![]()
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Al nas vucem. Vjerovatno sam goat igrac ove lige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- __Liedson__
- Kontakt:
Ja uredjujem rezultate ali na podforumu kupa nisam od admina dobio moderatora tako da ce to neko drugi odraditi
Treba Sarmelu opet dati da vodi rezultate. Liga je najbolje funkcionisala dok je on bio glavni.__Liedson__ je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:06Ja uredjujem rezultate ali na podforumu kupa nisam od admina dobio moderatora tako da ce to neko drugi odraditi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- kraljttbvb
- Kontakt:
Iduce kolo Kupa, mi se sastajemo sa ovim Blue trainom sto su vas izbacili poklapanjemEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:59Kopiram tvoje rješenje, sad je to moje rješenjekraljttbvb je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:31Ima onaj jedan Kralj, on nudi rjesenje, ali ga ne slusajuEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 13:37Pa ovdje u biti ispada budala ko sam sastavlja svoje parove, lagano sačekaš i kopiraš tuđe, ne moraš ni gledati ko igra uopšte. U kupu sljedeće sezone svaki igrač preklopi parove od jednog protivničkog, zadnji par zarotiramo između sebe i ne moramo ni gledati rezultate regularnog dijela i produžetaka jer svaka ide na penale utakmica onda. U ligi upratiš ko pogađa, lagani copy/paste, još budeš među najboljim strijelcima, ne moraš tastaturu pogledati.![]()
![]()
![]()
![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Poklopite ihkraljttbvb je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:34Iduce kolo Kupa, mi se sastajemo sa ovim Blue trainom sto su vas izbacili poklapanjemEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:59Kopiram tvoje rješenje, sad je to moje rješenjekraljttbvb je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:31
Ima onaj jedan Kralj, on nudi rjesenje, ali ga ne slusaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam o cemu ljudi pisu, onaj ko je posvećen nece dozvoliti da se kopiraju parovi. Mene je lani neko kopirao, ja usao pet minuta do meca i promjenio, ili ne tipujes nikako do samog početka. Najlakše tipovat kad izdaju parove i napisati ej gdje su vam rezultati.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
Max Allegri
Budi spreman da tipujes za dvojicukraljttbvb je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:34Iduce kolo Kupa, mi se sastajemo sa ovim Blue trainom sto su vas izbacili poklapanjemEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:59Kopiram tvoje rješenje, sad je to moje rješenjekraljttbvb je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:31
Ima onaj jedan Kralj, on nudi rjesenje, ali ga ne slusaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci trebam pratiti jos i hoce li neko kopirati moje parove i ako kopira trebam rezultate za koje smatram da ce biti zamijeniti rezultatima za koje ne mislim da ce biti. Jos i dezurnu sluzbu da zaposlim i refresh stranice radi svakih 5 minuta. Valjda je lakse nego ograniciti pravilom da mozes odredjeni broj parova imati isti.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 feb 2023, 16:42Ne znam o cemu ljudi pisu, onaj ko je posvećen nece dozvoliti da se kopiraju parovi. Mene je lani neko kopirao, ja usao pet minuta do meca i promjenio, ili ne tipujes nikako do samog početka. Najlakše tipovat kad izdaju parove i napisati ej gdje su vam rezultati.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
Nema veze, ovo je dobra lekcija, ovo je zadnji put da sam napisao svoje parove u kupu, svaki sljedeci meč ide 11 od 11 tudjih parova ukljucujuci i penale. U ligi lagano najbolji strijelac tipuje i za mene, moje je samo da osiguran da mi rade opcija copy i paste.
Ali hajde bilo pa proslo, sad znaju buduci protivnici onih koji se sluze ovakvim stvarima sta ih ceka i sljedece sezone ce neciji parovi biti i moji pa nek ne shvati to licno ili nek dezura do roka.
Razultat iz Real.
-Blaz Sliskovic-
-Blaz Sliskovic-
Imas opciju.. tipuj desetak minuta prije isteka roka. Ja nemam problem sa tipovanjem, stalo mi je do pobjede i obicno ne dam da me neko iskoristi. Tvoj izbor je kako ces i sta ces.Ethel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:12Znaci trebam pratiti jos i hoce li neko kopirati moje parove i ako kopira trebam rezultate za koje smatram da ce biti zamijeniti rezultatima za koje ne mislim da ce biti. Jos i dezurnu sluzbu da zaposlim i refresh stranice radi svakih 5 minuta. Valjda je lakse nego ograniciti pravilom da mozes odredjeni broj parova imati isti.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 feb 2023, 16:42Ne znam o cemu ljudi pisu, onaj ko je posvećen nece dozvoliti da se kopiraju parovi. Mene je lani neko kopirao, ja usao pet minuta do meca i promjenio, ili ne tipujes nikako do samog početka. Najlakše tipovat kad izdaju parove i napisati ej gdje su vam rezultati.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00
Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
Nema veze, ovo je dobra lekcija, ovo je zadnji put da sam napisao svoje parove u kupu, svaki sljedeci meč ide 11 od 11 tudjih parova ukljucujuci i penale. U ligi lagano najbolji strijelac tipuje i za mene, moje je samo da osiguran da mi rade opcija copy i paste.
Ali hajde bilo pa proslo, sad znaju buduci protivnici onih koji se sluze ovakvim stvarima sta ih ceka i sljedece sezone ce neciji parovi biti i moji pa nek ne shvati to licno ili nek dezura do roka.
Max Allegri
Ali ljudi hoce promjene i da svi imaju iste parove, a pogledaj kuknjave nakon jednog poklapanja. Pa ovako bi onda moglo biti svaki vikend, svako kolo...
⚽FK Garaže⚽
Jel ko vidio Mortema ljudi, treba mi
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Zaista preozbiljno ovu igru shvatate. OK, osvojis timski ili individualni trofej ali ovo treba da bude cista razonoda. Nikakav materijalni dobitak ne postoji za pobjednike tako da mi je ovo prethodno napisano pomalo nevjerovatno
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
u kup takmicenju matematika i kombinatorika je nemilosrdna kad se igra 3 na 2, zato kompletirajte ekipe i budite redovni, to je razlika izmedju ekipa jedina.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Pa kad ste tako sigurni u predikcije za neke parove koje bi pikirali bolje idite opelješite Premier.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.