Evo malo Dzekina dosadasnja karijera u slikama ... U sljedecim slikama ocekujem jos jedan pehar/nagradu u ruci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jesi li ovo ti pravio?Goalgetter je napisao/la:
Evo malo Dzekina dosadasnja karijera u slikama ... U sljedecim slikama ocekujem jos jedan pehar/nagradu u ruci
I ja sam topomisliomma_hz je napisao/la:Uvijek sam bio uz Dzeko i bicu al brate ogadice ga ovi novinarii rajii ...
CUJ DZEKO USELIO U NOVU KUCU ..
pa misli da to nije vijestt da se stavlja na naslovnicu il uopce da se pise o njojj..
hahahaha...vrlo duhovitoProbisvjet je napisao/la:Dzeko je ipak najbolji svih vremena sa ovih prostora. Mozda zato sto sam imao priliku da igram protiv zvijezda iz bivse YU- pa me nisu toliko impresionirali. Dzekom sam zadivljen. Tako malo godina, tako vrijedan, tako skroman i jos godine pred njim.
Ne, nema sumnje, ja mu skidam kapu, najbolji!![]()
Ima jos jedan sa ovih prostora kojem skidam kapu i pred kojim je blistava karijera. Onaj mali cupavi Crnogorac član Fiorentine Stevan Jovetić.
Još bih samo dodao da ga polako u rupu trpaju ovi sa foruma .mma_hz je napisao/la:Uvijek sam bio uz Dzeko i bicu al brate ogadice ga ovi novinarii rajii ...
džeko će propast u engleskoj i zatim slijedi povratak u njemačku za 9 miljSTEVIE je napisao/la:@deen: nije vas vec i tvoj posto su sume hercegovine na podrucju BiHdean_ je napisao/la: hahahaha...vrlo duhovito
to je neki vaš kompleks da se malo uzdignete jer su svi bolji od vas,ali nema veze
ipak treba proći još nekoliko sezona da dokaže da je najbolji
tu se slažemPrincipatus je napisao/la:Hehe kako poneke grize Dzekin uspjeh.
Trce od stranice do stranice da ga umanje. Kao da to tako ide.
Hoce da se pojedu. Ali ga ipak prate i gledaju.
Jos kad covjek sebi predoci, da su mu jos 24 godine i kakvu jos karijeru ima pred sobom.
Ima da poneki pocrkaju prateci ga.
Uzivancija.
fina slika, ipak si izostavio dio karijere gdje je Edin pravio prve nogometne korake, evo ti nekoliko slika pa editujGoalgetter je napisao/la:
Gdje su ova sva djeca?Željovac je napisao/la:I još jedan dio je izostavljen![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, greenwood, L-Train, ZmajOdBosne33 i 45 gostiju.