Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2011, 23:19

slika

Evo malo Dzekina dosadasnja karijera u slikama ... U sljedecim slikama ocekujem jos jedan pehar/nagradu u ruci ;)

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 22 feb 2011, 23:22

Goalgetter je napisao/la:slika

Evo malo Dzekina dosadasnja karijera u slikama ... U sljedecim slikama ocekujem jos jedan pehar/nagradu u ruci ;)
Jesi li ovo ti pravio?
Ako jesi cestitam ti,slika je prejaka... ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2011, 23:23

Da jesam ;) thx

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2011, 11:13

Dzeko je ipak najbolji svih vremena sa ovih prostora. Mozda zato sto sam imao priliku da igram protiv zvijezda iz bivse YU- pa me nisu toliko impresionirali. Dzekom sam zadivljen. Tako malo godina, tako vrijedan, tako skroman i jos godine pred njim.
Ne, nema sumnje, ja mu skidam kapu, najbolji! :mrgreen:
Ima jos jedan sa ovih prostora kojem skidam kapu i pred kojim je blistava karijera. Onaj mali cupavi Crnogorac član Fiorentine Stevan Jovetić. :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 feb 2011, 12:22

Uvijek sam bio uz Dzeko i bicu al brate ogadice ga ovi novinarii rajii ...
CUJ DZEKO USELIO U NOVU KUCU ..
pa misli da to nije vijestt da se stavlja na naslovnicu il uopce da se pise o njojj..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 23 feb 2011, 12:27

mma_hz je napisao/la:Uvijek sam bio uz Dzeko i bicu al brate ogadice ga ovi novinarii rajii ...
CUJ DZEKO USELIO U NOVU KUCU ..
pa misli da to nije vijestt da se stavlja na naslovnicu il uopce da se pise o njojj..
I ja sam topomislio :D :D :D

Sutra ce pisati "Dzeko prvi put prdnuo u novoj kuci" :lol: :lol: :lol:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 23 feb 2011, 12:33

Probisvjet je napisao/la:Dzeko je ipak najbolji svih vremena sa ovih prostora. Mozda zato sto sam imao priliku da igram protiv zvijezda iz bivse YU- pa me nisu toliko impresionirali. Dzekom sam zadivljen. Tako malo godina, tako vrijedan, tako skroman i jos godine pred njim.
Ne, nema sumnje, ja mu skidam kapu, najbolji! :mrgreen:
Ima jos jedan sa ovih prostora kojem skidam kapu i pred kojim je blistava karijera. Onaj mali cupavi Crnogorac član Fiorentine Stevan Jovetić. :shock:
hahahaha...vrlo duhovito
to je neki vaš kompleks da se malo uzdignete jer su svi bolji od vas,ali nema veze :D

ipak treba proći još nekoliko sezona da dokaže da je najbolji

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 23 feb 2011, 12:45

mma_hz je napisao/la:Uvijek sam bio uz Dzeko i bicu al brate ogadice ga ovi novinarii rajii ...
Još bih samo dodao da ga polako u rupu trpaju ovi sa foruma .
Stvarno se nema više šta reći .

Viva Džeko , ali Džeko na kojeg pojedini idomi ljudi ne **** svaki put kad se kamere upale .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 23 feb 2011, 12:53

Dzeko je najbolji igrac na podrucju balkana vec sada..

a deani, josipi i Co mogu da ga lagano ali sigurno produvaju...

DZEKO ---- NAJBOLJI IGRAC BIH I BALKANA!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 23 feb 2011, 13:07

STEVIE je napisao/la:
dean_ je napisao/la: hahahaha...vrlo duhovito
to je neki vaš kompleks da se malo uzdignete jer su svi bolji od vas,ali nema veze :D

ipak treba proći još nekoliko sezona da dokaže da je najbolji
@deen: nije vas vec i tvoj posto su sume hercegovine na podrucju BiH
džeko će propast u engleskoj i zatim slijedi povratak u njemačku za 9 milj :D ...ipak se kod napadača gledaju samo golovi

nikad neće bit zlatna kopačka kao jedan davor šuker..niti će bit poznat u svijetu kao davor šuker,,,bez obzira što u današnje vrijeme imaš te lude arape koji se razbacuju parama pa su za edina dali 30 milj......recimo jedan modrić je iz hnl-a prešao u tottenham za 20 milj pa ga ne smatram boljim od bobana,asanovica,prosinečkog

ali priznajem da je trenutno uvjerljivo najbolji napadač sa ovih prostora zato jer su ostali prosječni...vučinić i pandev su mu najbliži

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2011, 13:33

Hehe kako poneke grize Dzekin uspjeh.
Trce od stranice do stranice da ga umanje. Kao da to tako ide.
Hoce da se pojedu. Ali ga ipak prate i gledaju.

Jos kad covjek sebi predoci, da su mu jos 24 godine i kakvu jos karijeru ima pred sobom.
Ima da poneki pocrkaju prateci ga.
Uzivancija. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 23 feb 2011, 13:35

Principatus je napisao/la:Hehe kako poneke grize Dzekin uspjeh.
Trce od stranice do stranice da ga umanje. Kao da to tako ide.
Hoce da se pojedu. Ali ga ipak prate i gledaju.

Jos kad covjek sebi predoci, da su mu jos 24 godine i kakvu jos karijeru ima pred sobom.
Ima da poneki pocrkaju prateci ga.
Uzivancija. :lol:
tu se slažem

ja i priznajem da je trenutno najbolji napadač sa ovih prostora....al ne smijete bogohulit...čuj najbolji igrač sa ovih prostora..svih vremena :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2011, 13:39

Ma James Dean nemoj se sikirati, nije zdravo, samo se nasloni i uzivaj u buducim majstorijama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2011, 14:21

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 23 feb 2011, 14:48

Kao navijac Manchester Cityja i BiH reprezentacije ipak nastojim bit objektivan.Edin Dzeko je trenutno najbolji napadac na Balkanu,ali ljudi pricati o tome da je najbolji ikad na Balkanu je iluzorno.Ima vremena mozda bi mogao postati...ali tesko....E sad kakva mu je konkurencija na Balkanu da bude najbolji ikad.Prvo Davor Suker ako iko imalo prati fudbal zna da je igra jedne reprezentacije ovisila od njega jer lik je davao go kad je htio.Pedja Mijatovic centarfor prve klase....Darko Pancev Dovoljno reci osvojio Kup Sampiona sa Crvenom Zvezdom a ne sa Barcelonom Realom dovoljno po meni.E sad Dzeko nema srece sto je ovo timski sport pa vjerojatno mi nikad necemo bit 3 na svjetskom prvenstvu moja zivotna zelja je da City uzme Ligu Prvaka nekad valjda se to desi mada ce biti jako tesko.I jos nesto mi se ne svidja kod njega kad je utakmica biti ili ne biti tad ne zabije gol.Svaka cast za sve ali da je dao go Portugalu to bi vrijedilo vise nego svi oni iz Bundes Lige golovi.I mi bi lijepo otisli na svjetsko prvenstvo a od ovog svega do sada sto je uradio nasa repka iskreno jos neke koristi nije imala.Jer ja priznajem samo jedno ili jesi ili nisi.A mi nismo otisli na SP a ko smatra da je baraz uspjeh taj mi je u najmanju ruku smijesan.Gore sam naveo 3 napadaca iz ex Yu a s obzirom da je Balkan znatno siri pojam iluzorno je pisati o tome da e najbolji ikad na balkanu.I na kraju.Daj Boze da bude.......Come on you City
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 feb 2011, 16:44

Goalgetter je napisao/la:slika

fina slika, ipak si izostavio dio karijere gdje je Edin pravio prve nogometne korake, evo ti nekoliko slika pa edituj :)

slika
slika
slika
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 23 feb 2011, 17:07

Vidi malog sto je sladak :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 feb 2011, 18:46

I još jedan dio je izostavljen :mrgreen:

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2011, 19:42

Željovac je napisao/la:I još jedan dio je izostavljen :mrgreen:

slika
Gdje su ova sva djeca?
Svaka cast na slici i na ovim iznad kada je igrao u Zelji. :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2011, 19:51

Nisam bio pronasao njegove slike u Zelji, ali hvala za slike. Evo sada nove ;)

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, greenwood, L-Train, ZmajOdBosne33 i 45 gostiju.