pa svi smo mi srbi
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da necete opet upadati na teren, ganjati igrace i paliti sudiji auto ?
Ja bih ga prijavio policijiLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:36Da necete opet upadati na teren, ganjati igrace i paliti sudiji auto ?
Nek ga ispitaju i uvide hoćel bit kakvih terorističkih radnji
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Najvece akcije su se pripremale na forumuDovoljan je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:37Ja bih ga prijavio policijiLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:36Da necete opet upadati na teren, ganjati igrace i paliti sudiji auto ?
Nek ga ispitaju i uvide hoćel bit kakvih terorističkih radnji

Znam brateMostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:39Najvece akcije su se pripremale na forumuDovoljan je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:37Ja bih ga prijavio policijiLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:36
Da necete opet upadati na teren, ganjati igrace i paliti sudiji auto ?
Nek ga ispitaju i uvide hoćel bit kakvih terorističkih radnji![]()
Bio je jedan što je pisao ovdje
"nisam otišo u Banoviće na utakmicu čuo sam da će manijaci čekat Ultrase"
Vazda se slatko nasmijem kad se sjetim

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Čestitke Borcu na novoj zasluženoj pobjedi. Samo naprijed Borče, do titule prvaka!!!
I nije penal, časno, pošteno do kraja.
Drago mi je što se nastavilo fer i korektno navijanje. Igrači Širokog su provocirali, tako da su dobili što su zaslužili. Rusija je dio političke svjetske zavjere, baš kao i neosnovana presuda generalu Mladiću. Ja sam za to da se uvede i Radovan na tribine.
Također se na tribinama nastavila borba za Kosovo. Kako bi Bošnjacima bilo da ostanu bez Velike Kladuše ili pak Hrvatima, da ostanu bez Gruda. Samo naprijed!
Borac, Borac je šampion
I nije penal, časno, pošteno do kraja.
Drago mi je što se nastavilo fer i korektno navijanje. Igrači Širokog su provocirali, tako da su dobili što su zaslužili. Rusija je dio političke svjetske zavjere, baš kao i neosnovana presuda generalu Mladiću. Ja sam za to da se uvede i Radovan na tribine.
Također se na tribinama nastavila borba za Kosovo. Kako bi Bošnjacima bilo da ostanu bez Velike Kladuše ili pak Hrvatima, da ostanu bez Gruda. Samo naprijed!
Borac, Borac je šampion

-
- Kontakt:
Vratit cemo mi ovo sve piticama iduce kolo.
Mirza ljepotancicu, doc ces ti u Siroki
Mirza ljepotancicu, doc ces ti u Siroki

SAMO ŠIROKI!
Sto sam ja to dobio po usima?? Koga provociram?? jesam li mozda direktno nekoga isprovocirao ili uvrijedio? boli me ona stvar navijam za koga hocu i pisem sta hocu...necu tebe pitati
NEKA ME GAZE NEKA ME TUKU JA VOLIM BORAC I BANJA LUKU!
-
- Kontakt:
Sad su "lude glave" pocele pisati po forumu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tačno takozeljovac21 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:22Dzaba autoput kad vozis ficuFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 feb 2023, 19:46Svaki udarac danas što sam ja uspio vidit je išao 2 metra preko gola treba mijenjat travnjak.![]()

- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedva cekam da borac izvuce Tre Penne u Evropi, da se obrukaju kao nikad do sad 

Trenutno korisnika/ca: aqarius, ASD, CAZIN, Grk1234, Guest1945, itatabisine, Venom, VolimBiH96, WeekendOffender i 95 gostiju.