Ispred borca nema šanse, pobiti se za 3 mjesto i tjt.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vrlo tesko, nemoguce racunati na euro poziciju borca.
Duzni su svjeze 2 milke koje moraju odmah vratiti…
Lijepo je procitati fine i smislene komentare.
I ljubi vas brat mojne se vrijedjati. Ima ovdje sto starije sto mladje raje. Sto raje van BiH, van Sarajeva. Svima nam je zajednicko bordo srce.
Pisite raja ucestvujte.
A mi moramo da se zagrlimo kao na slikama sto su igraci zagrljeni. Gori vatra sto dolijevamo.
Greske su se napravile ja cu zazmiriti na iste i zazeljeti bordo momcima srecu, koju nismo imali do sada.
I kadaaaa teskoooo je i kad redass porazeeee …
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sljedeće sezoneFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 feb 2023, 19:52Ma prvi brate
-
- Kontakt:
Trebace nam puno srece da se docepamo evrope.
Ova sezona je na granici regularnosti. Sve ovo sa terenima, sudjenjem, odlukama saveza i svim ostalim je mucno gledati i pratiti. A mi smo prenaivni, pasivni i smotani da se izborimo sa svim tim.
Ali sta najvise boli je to sto najveci imamo budjet i necemo to iskoristiti. Pesimista sam jer sve je to vec vidjeno proslih sezona. Da Bog da ja pogrijesio i mi izborili evropu ali...
Ova sezona je na granici regularnosti. Sve ovo sa terenima, sudjenjem, odlukama saveza i svim ostalim je mucno gledati i pratiti. A mi smo prenaivni, pasivni i smotani da se izborimo sa svim tim.
Ali sta najvise boli je to sto najveci imamo budjet i necemo to iskoristiti. Pesimista sam jer sve je to vec vidjeno proslih sezona. Da Bog da ja pogrijesio i mi izborili evropu ali...
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Naša šansa je široki, Zrinjski i Borac ce biti sigurno u europi. Zeljo kroz kup tako da je naša prilika ŠB i realno oni su igrački i naj tanji. Naravno prvo mi moramo biti pravi i poceti pobjedivati. U ova 4 kola mi moramo skinuti bar 6 bodova u odnosu na ŠB koji ima 11 više trenutno to bi se onda moglo stizati u posljednjem krugu prvenstva.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 feb 2023, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Spremni smo za suspenzije i nedaj Bože povrede, imamo dvije ekipe haman u rosterufeniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2023, 19:43Skida Borac Siroki od sebe, kad njega odbace ako se mi priblizimo i nas ce tako

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
@fera
Ja koliko se sjecam uveliko se pricalo sa velikim imenima (robi, zekic itd) i onda se ko grom iz vedra neba pojavi Mirza trener FK Sarajevo. Sjecam se na poslu bio, dodje mi notifikacija s klixa, zaledila mi se krv majke mi. Prvo pomislio raspad sistema skroz. Tako da mislim da nije u pitanju to ulaganje, nego ne znam ni ja sta.
Sto se tice odlaska trojke. Ja ne znam ni jednog lika ovdje koji otvoreno brani Ajlu ili bilo koga od trojke, problem je sto pofalis nesto dobro uradjeno i odma si cvaja,bot itd. Samo guraj svoje i quravele i narkomancine su svi drugi.
Brate ja bi sad prvi volio da odu sve 3 pobrojanih, i da se stvori bolja atmosfera automatski, ali ljudi ne mogu da dokuce da Mirvicu odgovara ta ista Ajla, ocito radi ono sto je on zacrtao da treba da radi. I jbg ko sam ja da odlucujem valja li ona njemu. Hadzija ako nije otisao otici ce uskoro a Mirza je tu ko vjetar. Zato mislim da tako radikalan potez kao sto je bojkot nema smisla.
Moje misljenje je isto da tu ima jos stvari i prljavog vesa oko bojkota mimo ove borbe protiv trojke.. Al eto..
Nije mi cilj da raspravljamo o bojkotu itd. Postujem odluku grupe iako nisam za istu i to je to. Ali jako je ZALOSNO sto ovdje tacno ima ljudi koji ce se radovati svakom neuspjehu, svakoj losoj formi igraca itd. Kao da to vise nije njihov klub, sto je totalno idiotno!
Al eto posto smo svi ovdje koji nesta i pofalimo na cvaji, spadamo u mirzinih 100hiljada, ajlini itd nekako sam morao napisati..
Nicije maslo ovdje nije za ramazana. A bogami svi se prave spanci, najgore sto u svemu ne ispastaju ni Hz ni Ismir ni Ajla, ispasta klub za koji vecina na ovom pdfu navija i voli FK Sarajevo!
Ja koliko se sjecam uveliko se pricalo sa velikim imenima (robi, zekic itd) i onda se ko grom iz vedra neba pojavi Mirza trener FK Sarajevo. Sjecam se na poslu bio, dodje mi notifikacija s klixa, zaledila mi se krv majke mi. Prvo pomislio raspad sistema skroz. Tako da mislim da nije u pitanju to ulaganje, nego ne znam ni ja sta.
Sto se tice odlaska trojke. Ja ne znam ni jednog lika ovdje koji otvoreno brani Ajlu ili bilo koga od trojke, problem je sto pofalis nesto dobro uradjeno i odma si cvaja,bot itd. Samo guraj svoje i quravele i narkomancine su svi drugi.
Brate ja bi sad prvi volio da odu sve 3 pobrojanih, i da se stvori bolja atmosfera automatski, ali ljudi ne mogu da dokuce da Mirvicu odgovara ta ista Ajla, ocito radi ono sto je on zacrtao da treba da radi. I jbg ko sam ja da odlucujem valja li ona njemu. Hadzija ako nije otisao otici ce uskoro a Mirza je tu ko vjetar. Zato mislim da tako radikalan potez kao sto je bojkot nema smisla.
Moje misljenje je isto da tu ima jos stvari i prljavog vesa oko bojkota mimo ove borbe protiv trojke.. Al eto..
Nije mi cilj da raspravljamo o bojkotu itd. Postujem odluku grupe iako nisam za istu i to je to. Ali jako je ZALOSNO sto ovdje tacno ima ljudi koji ce se radovati svakom neuspjehu, svakoj losoj formi igraca itd. Kao da to vise nije njihov klub, sto je totalno idiotno!
Al eto posto smo svi ovdje koji nesta i pofalimo na cvaji, spadamo u mirzinih 100hiljada, ajlini itd nekako sam morao napisati..
Nicije maslo ovdje nije za ramazana. A bogami svi se prave spanci, najgore sto u svemu ne ispastaju ni Hz ni Ismir ni Ajla, ispasta klub za koji vecina na ovom pdfu navija i voli FK Sarajevo!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 24 feb 2023, 21:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko na kraju neće igrati za Široki Brijeg sljedeće sedmice?
Ćavar, golman?
Ćavar, golman?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
I eto tu je tih nekih 5 do 8 bodova. Vidim sastav, imena, fakat dobijem nadu da ce Sarajevo izboriti Evropu. Al onda skontam ko nam je trener... Ne moze insan biti pametan...
P.S. Nije provokatorski : Danas Mirza a i par forumasa napisa da zna ko radi protiv njega i da se iza bojkota krije "nesto trece". Fakat ako neko nesto zna neka napise. Da i mi budemo upuceni.
I eto tu je tih nekih 5 do 8 bodova. Vidim sastav, imena, fakat dobijem nadu da ce Sarajevo izboriti Evropu. Al onda skontam ko nam je trener... Ne moze insan biti pametan...
P.S. Nije provokatorski : Danas Mirza a i par forumasa napisa da zna ko radi protiv njega i da se iza bojkota krije "nesto trece". Fakat ako neko nesto zna neka napise. Da i mi budemo upuceni.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Izborit ćemo EUROPU, samo zdrav razum i snažno ka cilju (imamo nešto što drugi mogu samo sanjati). Zaboravi Mirzu, ja sam ga nekako izolovao u glavi koda i nemamo trenera, imam vjere u kvalitet igrača i da će nas sreća poslužiti. Mirza je svakako prelazno rješenje, volimo i podržimo naš klub, a nek se dušmani kidaju, jer trenutno uživaju u našoj nestabilnosti.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...

Stvarno je lijepo kad se počne malo pozitivna energija širiti i iznositi i pozitivne stvari

Idemo u nedelju da pocjepamo lažne.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Realno se Borac i nafulao ovu utakmicu
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma mi da odemo u Lišticu sa 11 Realovih igraca, opet bi nekako izgubili.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Borac je na silu sklepana ekipa i realno nema kvalitete da se odrzi ali ima Vicu i namjestene utakmice sto ce biti jako tesko dostici!!!! Svinjski je odmakao debelo, dakle treba stici uski a mrlje ce dole nakon par kola i to je to za ovu sezonu!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 24 feb 2023, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Napisat ce ti kako neke stvari nisu za forumaNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Prekinuli smo onaj poduzi crni niz ako se ne varam. Bilo je u posljednje vrijeme i dobrih partija.
Samo da ne padnemo na urlike nacionalizma tamosnjeg plemena.
A mi smo iznenadjenje za svakog jer sta mozes ocekivati od potpuno nove ekipe. + fale cavar i prvi golman
Nadam se da cemo trcati ako nista, bacati se na glavu i od akcije nemati vremena za mahanje rukama i setanja. Borbeno, konkretno i muski.
Ali prvo zrinjski…
- 1 9 4 6 -
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel 100% i Josipovicu treci zuti
na onoj grafici na izvjestaju nema kartona uz njega
na onoj grafici na izvjestaju nema kartona uz njega
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Beli98, benko21, Jadnimi, keli, Mocvara1991, N3R3D, rimljanin90, samoFKS, striktnosarajevski, VolimoSarajevo i 69 gostiju.