Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postoji li kakva administracija na ovom forumu? Zasto niko ne banuje ovog idiota????
dobrodosli ste svi na banja luka open 250 

dodjite da pratite djokovica...a onda cemo vas sutnuti u pokrajinu bosnu..

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel moguće da se palite na ovog debila, nemojte ga quote uopšte, debil je naš (Goretzka/Dimitrov/Oracle/LG08 itd. itd.) sa periferije Tuzle samo nema života van foruma pa ima potrebu da pravi 100 profila nakon 101 bana.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
:baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:45Jel moguće da se palite na ovog debila, nemojte ga quote uopšte, debil je naš (Goretzka/Dimitrov/Oracle/LG08 itd. itd.) sa periferije Tuzle samo nema života van foruma pa ima potrebu da pravi 100 profila nakon 101 bana.

-
- Kontakt:
Karamo ti kevu Nevenku i ostali zenski rod,svi znamo da su srpkinje najvece ravaku i da vole obrezani vise nego kavijara se najest. 500 godina su vam praprababe bile hebane od turskih khita,u genima vam je da vam zenski rod voli obrezan,ovo nije nikakvo proziva je ovo su ti moj haveru cinjenice. Jel iko i jednu naciju na svijetu karao 500 godina hahah kako to da je srpski nebeski narod karan 500 godina?ACAB67 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:47a tebi sam qarao kevu kad me stalno spominjes.. ja nemam zivot a kod tebe 90% postova o menibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:45Jel moguće da se palite na ovog debila, nemojte ga quote uopšte, debil je naš sa periferije Tuzle samo nema života van foruma pa ima potrebu da pravi 100 profila nakon 101 bana.al ne cudi kad si kmecao dok sam ti se igrao sa kevom..
poserem se na tuzlu citavu, a i na ostala bosanska sela... BORAC BANJA LUKA U MENI ZIVI
![]()
-
- Kontakt:
Neko mu je rekao da je 500 godina bio Turcin,treba sad to nadoknaditi. Cijeli svijet je Srbija. I Hag je u Srbiji. Idi izvedi malo generala.
Kolega stipu ga neka uživa misleći da ga normalni ljudi misle za ozbiljno i da će uć u svađusa njim.Nije vrijedan našeg vremena.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:53Karamo ti kevu Nevenku i ostali zenski rod,svi znamo da su srpkinje najvece ravaku i da vole obrezani vise nego kavijara se najest. 500 godina su vam praprababe bile hebane od turskih khita,u genima vam je da vam zenski rod voli obrezan,ovo nije nikakvo proziva je ovo su ti moj haveru cinjenice. Jel iko i jednu naciju na svijetu karao 500 godina hahah kako to da je srpski nebeski narod karan 500 godina?ACAB67 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:47a tebi sam qarao kevu kad me stalno spominjes.. ja nemam zivot a kod tebe 90% postova o menibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:45Jel moguće da se palite na ovog debila, nemojte ga quote uopšte, debil je naš sa periferije Tuzle samo nema života van foruma pa ima potrebu da pravi 100 profila nakon 101 bana.al ne cudi kad si kmecao dok sam ti se igrao sa kevom..
poserem se na tuzlu citavu, a i na ostala bosanska sela... BORAC BANJA LUKA U MENI ZIVI
![]()
Obzirom da je ovo standardan defile na utakmicama listice, nista strasno vjerujte.
Sjetite se samo :
Praljak
Svastika
Gadjanje protivnickih igraca
Skandiranje pokojnom Vedranu "javi se"
...
Sjetite se samo :
Praljak
Svastika
Gadjanje protivnickih igraca
Skandiranje pokojnom Vedranu "javi se"
...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ali Cazinski ljepotan se pravi hajvan,ovi bacaju baklje u teren i skandiraju te mucke provokacije on ni da okrene glavu ,isto ko da se nista ne desava,koji je to idiot od covjeka i ublehas.Evo sto im shiljis citavu utakmicu ali valjda imas neko dostojanstvo ,ali izgleda nema ni to koji idiot.
Jos gori idioti su ove balije u savezu koje sve gledaju ovo a nista ne poduzimaju ,Colpa ,Djemidjic i ekipa
Desit ce se opet nesto slicno sto je Sabrija dozivio,ovaj put mozda i gore,samo nek nastave ovako.Vidit ce mo hoce li biti ikakve kazne za ove dodikovce
Bogami sljedeca je stanica Mostar
eto noci eto ludila
(zivo me zanima koga ce Vico odrediti da sudi ovu utakmicu,ja prizivam Gigovica ili ovog idiota,Cazinskog ljepotana da dodju da djele pravdu ,da ih vidimo na djelu
)
Sto se tice utakmice zrela je bila za X ,ni jedni ni drugi nisu odigrali nista specijalno ,i nerijeseno bi bilo najrealnije

Desit ce se opet nesto slicno sto je Sabrija dozivio,ovaj put mozda i gore,samo nek nastave ovako.Vidit ce mo hoce li biti ikakve kazne za ove dodikovce
Bogami sljedeca je stanica Mostar

Sto se tice utakmice zrela je bila za X ,ni jedni ni drugi nisu odigrali nista specijalno ,i nerijeseno bi bilo najrealnije

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Što se vraćate više unazad.Okrenite se sadašnjosti i budućnosti.
Ne treba ni spominjati više.
Nema potrebe.
Ne treba ni spominjati više.
Nema potrebe.
Ovaj lik je malo Srbin malo Hrvat, kako mu dodje

Poseban slucaj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nije da niste...Dovoljan je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:28A realno sta se moze uraditsiroki1991 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:23Zasluzena pobjeda Borca… 6-2 u pravim prilikama. Igra Sirokog se istina nije ni mogla razviti do kraja od kriminalca celavog. Bosnjaci imate li ponosa imalo da nam ovakav kriminalac kroji prvenstvo i sluzi Vicu? Ispast ce vam ili Sarajevo ili Zeljo iz Europe, mozda i oba kluba… Frajeru ne smetaju povici ni Rusija, ni Ratko Mladic… Golmanu Sirokog 3x baklja leti kraj uha, nakon sto ga konacno pogodila u ledja kriminalac mu daje zuti karton??
Istrpit zulum i kad dodje na red da vi vodite ili mi
Da u prvoj tački dogovora bude
Slanje Borca u niži rang takmičenja
Zapravo ostavljat ih al svaku tekmu ih maltretirat sa sudjdnjem
I tako da završe ****
Previse zatucane djece na forumu...nekae je bila milina, kad se sjetim @bagrcavi je za ove bio mala maca...
Vela havleVeLakuVetile budale.
Smeta ti sad, a ?siroki1991 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:23Zasluzena pobjeda Borca… 6-2 u pravim prilikama. Igra Sirokog se istina nije ni mogla razviti do kraja od kriminalca celavog. Bosnjaci imate li ponosa imalo da nam ovakav kriminalac kroji prvenstvo i sluzi Vicu? Ispast ce vam ili Sarajevo ili Zeljo iz Europe, mozda i oba kluba… Frajeru ne smetaju povici ni Rusija, ni Ratko Mladic… Golmanu Sirokog 3x baklja leti kraj uha, nakon sto ga konacno pogodila u ledja kriminalac mu daje zuti karton??
A kad ste gadjali igrace Sarajeva to je ok ? Kada ste velicali Praljka to je ok ? Kada ste pokojnom Vedranu skandirali "Javi se" to je ok ? Kada okacite kukasti kriz to je ok ?
Ne mogu kad qrva prica o postenju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
ACAB67 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:47Barem nam nece niko oteti stadion ispred nosa...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:46Jedva cekam da borac izvuce Tre Penne u Evropi, da se obrukaju kao nikad do sad![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Svakom smeta,kad ga on puši.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:38Smeta ti sad, a ?siroki1991 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:23Zasluzena pobjeda Borca… 6-2 u pravim prilikama. Igra Sirokog se istina nije ni mogla razviti do kraja od kriminalca celavog. Bosnjaci imate li ponosa imalo da nam ovakav kriminalac kroji prvenstvo i sluzi Vicu? Ispast ce vam ili Sarajevo ili Zeljo iz Europe, mozda i oba kluba… Frajeru ne smetaju povici ni Rusija, ni Ratko Mladic… Golmanu Sirokog 3x baklja leti kraj uha, nakon sto ga konacno pogodila u ledja kriminalac mu daje zuti karton??
A kad ste gadjali igrace Sarajeva to je ok ? Kada ste velicali Praljka to je ok ? Kada ste pokojnom Vedranu skandirali "Javi se" to je ok ? Kada okacite kukasti kriz to je ok ?
Ne mogu kad qrva prica o postenju...
Dok se to radi drugom klubu ostali se smiju i boli ih ku....c,dok i sami to ne osjete na svojoj koži.
Kad je nama bio slučaj sa Sabrijom ova tema je gorila i pozivalo se da nas izbace iz lige,divljaci itd...
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.