To ti je nas mentalitet, ali mislim da smo mi ipak prvaci u tome.. Nikad nikakve sredine. Ocekujes svaku da izadju i tika taka 90min.a nigdje realnosti..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Njima je stari covjek Stilic pola ekipe a njega nejma. Pusiona im je danas. To nam odgovara da se krene u lov !!MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:38Samo da se zna, mislio sam da su jača ekipa na papirudo ovog gola su bili izjednačeni danas.. Drljo, Mahmić i Ramić odlični
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- f0rest1946
- Kontakt:
Mali Durakovic odlican, treba ga na ljeto dovesti bit ce free i rijesiti se Tomasevica.
Apsolutno se slažem, lik je prebrutalanf0rest1946 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:55Mali Durakovic odlican, treba ga na ljeto dovesti bit ce free i rijesiti se Tomasevica.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:54Njima je stari covjek Stilic pola ekipe a njega nejma. Pusiona im je danas. To nam odgovara da se krene u lov !!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kada potrošiš daleko najviše novca na pojačanja, plate i uslove onda očekuješ da si daleko najbolji, a ne da te trpaju Leotar, Sloga, Igman i Sloboda. To je realnost.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pada Željezničar danas, pada Zrinjski sutra. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
pa kazu vrati hebiba i dupovca, nek njima kida zivce dole
Vrancic ako nije spreman za cijelu utakmicu, onda je bolje sačuvati ga za drugo poluvrijeme, a nek počnu Ćirjak-Balta iza Dala. Valjda Renan dobije bar jednu iole upotrebljivu loptu u prvom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Kenohz samo da te se sjetim i dobro naserem u usta odvratna i jadna.
Ma kontam njih 2 su tu negdje kvalitetom, nisu loši ali nisu ni blizu npr. Kovačevića, ovaj je stariji pa da ga probaju negdje uvaliti na kraju sezone.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:27Vjerovatno to, samo se nadam da je Sahinovic na golu. Nije ni Belmin nekvalitetan golman al je ljudski izmet kojem je trebalo dat papire nakon ispadanja iz kupa.
Meni jedino ova pozicija zadnjeg veznog baš bode oči, nemamo osim Balte koji je tanak nikoga da to može pokriti.
Ja bi radije Mulalića umjesto Avdije i Avramovskog umjesto Dala, ali teško da to izvede, čak bi prije krenuo sa Musom i Čatakovićem nego sa Vršajevićem i Renanom.
- f0rest1946
- Kontakt:
Meni bi bilo cudno da je zabio ono Hebibovic..
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Husref je za ovu ligu što je Pep za Englesku, šteta što su u klubu nesposobni ljudi koji ne mogu ni najočiglednije uvidjet.
Kad se gubi i odjeca smeta hahaaha
Ova stvar mentaliteta je nepromjenjiva pojava. Znaci potpuno ista je i kad smo na virslama bili.. I jaro moj pare ne znace nuzno da si najbolji, to valjda vidimo i u svjetskom fudbalu, zato i jeste zanimljiv..Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:57Kada potrošiš daleko najviše novca na pojačanja, plate i uslove onda očekuješ da si daleko najbolji, a ne da te trpaju Leotar, Sloga, Igman i Sloboda. To je realnost.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Beli98, galia95, GalileoGalilei, Hajdeee, inzomni, laznokrilo, miguelramos, Pena, pitara, Suki46 i 91 gost.