Mirise mi na crveno-crnu pobjedu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ova utakmica je biti ili ne biti, porazom bih se usudio reci da smo prije ispali, nego ne. Pobjeda bi ove momke digla iz mrtvih i vratila vjeru u same sebe, kao i cilj kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bojim se malkice sutrašnje utakmice. Ljudi su u nevjerovatnoj formi kad igraju na ovom "domaćem" terenu.

Na jesen smo ih dobili 4:2 pa se opet nadam nekoj pobjedi. Al biće teško ako budemo igrali kao sad u kupu u drugom poluvremenu.

Na jesen smo ih dobili 4:2 pa se opet nadam nekoj pobjedi. Al biće teško ako budemo igrali kao sad u kupu u drugom poluvremenu.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Ma sutra ako izgubimo nek Jaha ide pa da Slobodu voli više od matere!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sutra postena igra i srca na terenu nece izostati! Bodove ko je.be, to svakako ne skupljamo!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zgazite ih manekeni

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ide plitak potok danas !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
Sta je ovo neki fazon 3-4-1-2, koji imbecil stavit Melvina od prve momak i dalje ima problema s jetrom.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Nema problema s jetrom, dobri su mu nalazi. Samo je pitanje koliko je fizicki spreman. Zato me cudi da nije Kurtalic startao jer je dobro odradio pripremne utakmice.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Koe zadnji???
Danasnjim porazom tzv celicni ako ne bude bivsi, uprava nek bude svjesna da ce tad oni biti iskljucivi krivci za ispadanje.
Ne znam na racun cega ga jos uvijek drze i trpe na klupi, kad je trebao bit prije 10 utakmcia vec da bude bivsi.
Danasnjim porazom tzv celicni ako ne bude bivsi, uprava nek bude svjesna da ce tad oni biti iskljucivi krivci za ispadanje.
Ne znam na racun cega ga jos uvijek drze i trpe na klupi, kad je trebao bit prije 10 utakmcia vec da bude bivsi.
Volim tebe, više od sebe
Sa Jahom do cilja. Federacijo dolazimo.
On i ako pobjedi 5-0 on je za mene debil.
On i ako pobjedi 5-0 on je za mene debil.
-
- Kontakt:
Kakav karakter moras da budes, da citas sta ti ljudi pisu na svim mogucim drustvenim mrezama, kako te prozivaju na stadionu, a jos uvijek se ne udostojis da das ostavku. A ko fol kune se u Slobodu. Obraz 0.
Jos svako drugi mu kriv, samo on nije. Jos uvijek smatra da je dostojan Slobode.
Volim tebe, više od sebe
Kakav igrac,5 puta gori trener, 10 puta gori covjek.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:09Kakav karakter moras da budes, da citas sta ti ljudi pisu na svim mogucim drustvenim mrezama, kako te prozivaju na stadionu, a jos uvijek se ne udostojis da das ostavku. A ko fol kune se u Slobodu. Obraz 0.
Jos svako drugi mu kriv, samo on nije. Jos uvijek smatra da je dostojan Slobode.
Njemu je 1 kantonalna mjera.
-
- Kontakt:
3-4-1-2... Murinjo razuvjeri me, ali čisto sumnjam da je on kapacitet da vodi ekipu u ovoj formaciji... Pa nije ovo football manager, da li je ovo iko ikad igrao u PL?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
A postave u pm bez krila a 2 spica i poluspic
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Upravo je to najveci i problem zato mi to i nije jasno, zadnji nalazi su bili dobri, ali mislim da je rizik da odmah krene igrati.
Ako se vec odlucio za 3-4-1-2 po mom misljenju onda bi bilo logicnije da Mehmedovic igra tog nekog ofanzivnog veznog, a Civic da bude na toj nekoj LWB poziciji. Nadam se da zna sta radisimonknows je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:173-4-1-2... Murinjo razuvjeri me, ali čisto sumnjam da je on kapacitet da vodi ekipu u ovoj formaciji... Pa nije ovo football manager, da li je ovo iko ikad igrao u PL?
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Najmanje je bitno da li je neko drugi koristio ovu formaciju u ligi, ako ce ona donjeti rezultat.
Problem ove formacije su bekovi koji moraju aktivno ucestvovati u oba smjera, a narocito u fazi napada biti od koristi jer je dosta prostora za njih. Oni moraju dosta probijati, centrirati, utrcavati, jer nemas krila. Da li to mogu nasi bekovi? Cisto sumnjam, ali vidjet cemo. Bez njih ova formacija nema hajra.
Zato u startu sam skeptican. A opet pun nade i zelje za bodovima.
Problem ove formacije su bekovi koji moraju aktivno ucestvovati u oba smjera, a narocito u fazi napada biti od koristi jer je dosta prostora za njih. Oni moraju dosta probijati, centrirati, utrcavati, jer nemas krila. Da li to mogu nasi bekovi? Cisto sumnjam, ali vidjet cemo. Bez njih ova formacija nema hajra.
Zato u startu sam skeptican. A opet pun nade i zelje za bodovima.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I zvanično smo zadnji. Daj Bože na hajr.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Proslo je tacno 10 godina od potpuno preslikane situacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.