FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjediti sutra i smanjiti zaostatak u odnosu na zelju , siroki i zrinjski koji smo imali prije ovog kola .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Merso 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mali Duraković iz Igmana je odličan. Nek ga dovedu za slijedeću sezonu, eno im Tomašević.
- napoleon72
- Kontakt:
"Ako ga znas iskoristit", mi nismo znali iskoristit Hamzu koji je po CVu mnogo bolji spic od Renana. Ja ne kazem da je lik los igrac nego mi zadnje dvije godine nemamo problema sa zavrsnicom spica, nego generalno sa stvaranjem sansi napadacu. Uzmi za primjer sezonu 20/21 kad je Handzic fulao 5 zicera po utakmici. Tad je trebao kvalitetan finisher. Sad prije svega treba strategija kako dovest loptu do napadaca pa da onda vidimo da li on zna ili ne zna.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:41Ma dobro, ruku na srce može Merso ovako, ali 20 minuta. Šta bi za ostalih 70napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:38Gdje je onaj sto mi je pisao prije 2 mjeseca "jel Merso bolji od Renana"? Da se opkladimo sad da ce Merso na kraju sezone imat vise golova nego Renan??
Renan je drugačiji malo špic, lijepo je to Pantelija napisao, mrsko mi tražiti sada da ga citiram, ako ga znaš iskoristiti bit će nam jako koristan.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa kakva su tvoja ocekivanja, eto slobodno napisiMiljacka je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:41Onda nemamo ista očekivanja.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:37
Moja ocekivanja prije pocetka sezone su bila da izborimo Evropu, eventualno ako se bas sve poklopi da se napadne titula. ALI za razliku od dosta likova ovdje nisam ni pomislio da cemo derati sve redom. Promjenis cijelu ekipu gdje smo se svi slozili da je trebao remont, i tesko mozes ocekivati deranje, uigranost itd..
Od nastavka ocekujem toplo hladne igre, ako budemo imali malo vise srece nego u prvom dijelu, mozda i dobre rezultate. Evropa bi bila top ali bice pravo zahebano. Eto otprilike! Nikakvo deranje guzova, dosta ce tu biti patnje vjerovatno..
Edit
Mersoooo![]()

Da se uspjelo sa Dudicem i da je ubo sa vecinom pojacanja, sad bi uz 2 3 igraca mogli ocekivati finu igru pa i dominaciju. To je neki period od pola sezone da se poklope kockice. Samo sad imamo ublehu na klupi pa je to sve upitno, mada ocito ni Dudic nista bolji nije..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa trebao je doći još sad na zimu, AylaH je sve sa njim dogovorila, ali ybg tražio Igman prevelike uslove.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma merso ubica,ona povreda ga je dosta poremetila,kasnije zna se sta se desavalo s ekipom.Ja se nebi takvog napadaca odreko dokad god igra.Sto se tice Renana bit ce dobar i on sigurno.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:38Gdje je onaj sto mi je pisao prije 2 mjeseca "jel Merso bolji od Renana"? Da se opkladimo sad da ce Merso na kraju sezone imat vise golova nego Renan?
Pisanje merse po pomozi.ba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Husref je za masnokosog Pep Gvardiola
Merso
Merso

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Oremuš ko junior
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E pa da, to je druga stvar što ni Hamzu nismo iskoristili. Ma da ja nade polažem da će Renan iskoristiti ubačaje Zilkića i Francisa, plus neke odbijene iz prekida i tako nešto.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:44"Ako ga znas iskoristit", mi nismo znali iskoristit Hamzu koji je po CVu mnogo bolji spic od Renana. Ja ne kazem da je lik los igrac nego mi zadnje dvije godine nemamo problema sa zavrsnicom spica, nego generalno sa stvaranjem sansi napadacu. Uzmi za primjer sezonu 20/21 kad je Handzic fulao 5 zicera po utakmici. Tad je trebao kvalitetan finisher. Sad prije svega treba strategija kako dovest loptu do napadaca pa da onda vidimo da li on zna ili ne zna.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:41Ma dobro, ruku na srce može Merso ovako, ali 20 minuta. Šta bi za ostalih 70napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:38Gdje je onaj sto mi je pisao prije 2 mjeseca "jel Merso bolji od Renana"? Da se opkladimo sad da ce Merso na kraju sezone imat vise golova nego Renan??
Renan je drugačiji malo špic, lijepo je to Pantelija napisao, mrsko mi tražiti sada da ga citiram, ako ga znaš iskoristiti bit će nam jako koristan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobar je brate. Školovan igrač a dobar u oba pravca. Nek se zadaju opet.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:45Pa trebao je doći još sad na zimu, AylaH je sve sa njim dogovorila, ali ybg tražio Igman prevelike uslove.
- napoleon72
- Kontakt:
Merso ima tri gola do sad u ligi, mislim da je posteno da ih uracunamo jer je Renan mladji igrac i igra skoro pa sigurno prvu postavu u jacoj ekipi, dok je Merso klupa u posljednjeplasiranoj ekipi. Ja tipujem da ce na kraju sezone u ukupnom zbiru Merso imat vise ili jednak broj golova od Renana.Benko123 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:41Evo prihvatam opkladu. Volim Mersu i previse, ali druze de malo realnosti. Zadnjih godinu i po se ne moze sa loptom sastavitinapoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:38Gdje je onaj sto mi je pisao prije 2 mjeseca "jel Merso bolji od Renana"? Da se opkladimo sad da ce Merso na kraju sezone imat vise golova nego Renan?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Realno oba beka koja smo trazili Kupresak i Durakovic su dobri. Mada mi je za nijansu Kupresak bolji. Mislim da obojici isticu ugovori na ljeto, treba to sad vec potpisati..Tomasevica se rijesiti i SalcinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:45Pa trebao je doći još sad na zimu, AylaH je sve sa njim dogovorila, ali ybg tražio Igman prevelike uslove.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sa ovim ulaganjem i uslovima, očekujem mnogo pobjeda i Evropu.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:45Pa kakva su tvoja ocekivanja, eto slobodno napisiMiljacka je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:41Onda nemamo ista očekivanja.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:37
Moja ocekivanja prije pocetka sezone su bila da izborimo Evropu, eventualno ako se bas sve poklopi da se napadne titula. ALI za razliku od dosta likova ovdje nisam ni pomislio da cemo derati sve redom. Promjenis cijelu ekipu gdje smo se svi slozili da je trebao remont, i tesko mozes ocekivati deranje, uigranost itd..
Od nastavka ocekujem toplo hladne igre, ako budemo imali malo vise srece nego u prvom dijelu, mozda i dobre rezultate. Evropa bi bila top ali bice pravo zahebano. Eto otprilike! Nikakvo deranje guzova, dosta ce tu biti patnje vjerovatno..
Edit
Mersoooo![]()
Da se uspjelo sa Dudicem i da je ubo sa vecinom pojacanja, sad bi uz 2 3 igraca mogli ocekivati finu igru pa i dominaciju. To je neki period od pola sezone da se poklope kockice. Samo sad imamo ublehu na klupi pa je to sve upitno, mada ocito ni Dudic nista bolji nije..
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Husref nastavio silovati male plave
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa brate svi se tome nadamo ali nije realno. Evo opet si doveo 9 igraca, na papiru svi top. Ali kao sto smo vec vidjeli valja to i uigrati.. Da se razumijemo ocekujem i ja Evropu ali bice tu dosta patnje..Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:53Sa ovim ulaganjem i uslovima, očekujem mnogo pobjeda i Evropu.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:45Pa kakva su tvoja ocekivanja, eto slobodno napisi
Evo gledas nakav Igman par nasih igraca i iskusnijih i evo fino igraju.. Ma nasa liga je generalno u 5 deka, niko tu ne odskace.. Samo ekipe koje su na okupu duze mogu se necemu nadati, dominaciji..
Ma to je jedan debil od igraca,najbolje govori da poslije nas nije ni mogao naci klub,da ga Husref ne zovnu drugu sezonu zaredom bi bez kluba bio.
Frajer sem te borbenosti nista nema,ja uopste neznam ni koja je njegova pozicija,gdje ga god stavis sa svojim skromnim znanjem prema naprijed nije od koristi.Samo mi mozemo ovakve igrace kao strance drzati,operisan frajer od igranja lopte,samo sto moze loptom i ganjati bez razmisljanja,fudbalski parametri nula.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Husref je Ferguson za nasu ligu
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 44 gosta.