Europa, moj brate

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Europa, moj brate
Brate, instaliraj audible, uplati 1 mjesecnu pretplatu i preslusaj ovu knjigu.Felixians4 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 02:26Ovo prvo si zasigurno u pravu, ovo drugo.. kako tko vjeruje u ovom životu. Ali eto, žalim da nisam živio, svjestan da je to-to. Mladost završila, nigdje ništa, nema ni zdravlja ni realnog motiva,a ni svrhe niti ja koristim, naprotiv, može samo gore valjda. Sve je to normalno, sada nas 8 i kusur milijardi, životinje i sve što okružuje, nikada nije savršeno, nekome ovako-onako, tako treba biti, tako je zacrtanoegocentrik je napisao/la: ↑25 feb 2023, 02:18Drug ti si pickica, jednom se zivi zapamti toFelixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:17
ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.
nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Al iskreno treba svakako zabraniti taj papanluk. Svi po selu bi klali srbe a u svakoj kuci kad dodjes Pink i Zadruga na TV.
Nema entertainment veze s tim. I kod njih roka Halid Beslicnumanumaye22 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:31Al iskreno treba svakako zabraniti taj papanluk. Svi po selu bi klali srbe a u svakoj kuci kad dodjes Pink i Zadruga na TV.![]()
Valjda je gradjanski da svako ima pravo da slusa sta zeli. Razumijem da su 80ih ono bili u fazonu ako slusas rock samo slusas rock, danas je sasvim normalno da ti jedna pjesma bude Halid slijedeca Bijelo Dugme ili nebitno
Ne vidim svrhu zabranjivati nešto što raja sluša.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:31Al iskreno treba svakako zabraniti taj papanluk. Svi po selu bi klali srbe a u svakoj kuci kad dodjes Pink i Zadruga na TV.![]()
Pa hrvati smatraju da je muzika Tome Zdravkovića - cajke ...
Inače ne pazim tak da mi je svejedno što se toga tiče jer ne glumim da sam obrazovan kroz forum gdje najkvalitetniji post forumaša bude ovakav kao tvoj
Moramo podjeliti period prije i poslije dostupnosti medija i pojave društvenih mreža jer onda možemo ići u nedogled.
Ocigledno nisi pisao preko mobitela, da jesi onda bi pisalo ne pismen, neracuna se.
Meh "to za sobu" ne bih se slozio, jer sam i slusam sve zivo sto mi zvuci dobro. Imo sam jedan period u srednjoj kad sam przio sam rock, ali sam onda skonto da sam sebe ogranicavam, kad mi i Sinan i 2 pac zvuce dobro, ali ne ono necu ja to, to je ovo ono. U Sarajevu 90ih se przilo sve zivo, iz Srbije dolazilo Karleusa, Ceca, B3, Luna, Funky G, Joksimovic, Zeljko Sasic, Lukas, Knez, OK band, pa one one hit wonders "Samo u snu", Dr. Iggy, pa iz Hrv Kolonija, Magazin, Petar Graso, Dar Mar (daj mi vina), pa nasih masu Halid, Armin Sakovic, Knockout, Macbeth itd. Sve se to na radiju (onaj na Ilidzi) pustalo, a istovremeno se przio Who let the dogs out, Eminem, Scooter itd. Isto mi je i danas kida mi Chris Stapleton a kida mi i 21 Savage, i sad ono ne bih trebao slusati Chrisa jer bi bio country a ovamo gangster, je.bo te label uzivajRosicky je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:16Moramo podjeliti period prije i poslije dostupnosti medija i pojave društvenih mreža jer onda možemo ići u nedogled.
Društvene mreže i moderni mediji su korišteni za propagiranje najnižih moralnih vrijednosti sa tendencijom probijanja dna svakim novim trendom.
Samim tim Cajke,ne Zdravkovic i sl. Nego prave cajke su poslužile da se taj nemoral,droga i sve o čemu pjevaju uvede u mainstream o kojem čuješ 30put u danu i uništaješ sebi percepciju realnog prikaza života.
Složio bih se da je to svojevremeno radio RockNRoll pogotovo kada se upetljala Mk Ultra sa svojim projektima
Sve u svemu prvi u izlazak idem i pijem,pravim ciganluk se uz tu vrstu muzike ali isto tako nikad je sebi ne pustim mimo tog konteksta.
To da muzika može u startu definirat čovjeka i neke njegove stavove je isto diskutabilno.
Naginjem da se pomoću žanra koji osoba sluša kad je "sama u sobi" može složiti veliki dio psihoprofila,osnovnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.