Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la kraljttbvb » 25 feb 2023, 11:17

FoSte95 je napisao/la:
25 feb 2023, 10:07
Koncerti u Puli i Splitu rasprodati ovi ih zabraniše :urnebes:
Hajde što brane ovima iz Srbije da pjevaju nego ni Dušku Kulišu ne daju :tokralju: :tokralju:

Šta sve obična raja mora tamo trpiti od bagre na vlasti nevjerovatno
Europa, moj brate :kafa:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

definetlyarnautovich
Kontakt:

Post Postao/la definetlyarnautovich » 25 feb 2023, 12:46

Felixians4 je napisao/la:
25 feb 2023, 02:26
egocentrik je napisao/la:
25 feb 2023, 02:18
Felixians4 je napisao/la:
21 feb 2023, 01:17

ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.

nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Drug ti si pickica, jednom se zivi zapamti to
Ovo prvo si zasigurno u pravu, ovo drugo.. kako tko vjeruje u ovom životu. Ali eto, žalim da nisam živio, svjestan da je to-to. Mladost završila, nigdje ništa, nema ni zdravlja ni realnog motiva,a ni svrhe niti ja koristim, naprotiv, može samo gore valjda. Sve je to normalno, sada nas 8 i kusur milijardi, životinje i sve što okružuje, nikada nije savršeno, nekome ovako-onako, tako treba biti, tako je zacrtano
Brate, instaliraj audible, uplati 1 mjesecnu pretplatu i preslusaj ovu knjigu.
https://www.amazon.com/Psycho-Cyberneti ... 0399176136
Human beings are born with different capacities If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 25 feb 2023, 13:31

kraljttbvb je napisao/la:
25 feb 2023, 11:17
FoSte95 je napisao/la:
Hajde što brane ovima iz Srbije da pjevaju nego ni Dušku Kulišu ne daju :tokralju: :tokralju:

Al iskreno treba svakako zabraniti taj papanluk. Svi po selu bi klali srbe a u svakoj kuci kad dodjes Pink i Zadruga na TV. :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2023, 13:37

numanumaye22 je napisao/la:
25 feb 2023, 13:31
FoSte95 je napisao/la:

Al iskreno treba svakako zabraniti taj papanluk. Svi po selu bi klali srbe a u svakoj kuci kad dodjes Pink i Zadruga na TV. :lol:
Nema entertainment veze s tim. I kod njih roka Halid Beslic

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 feb 2023, 14:17

Od seljaka ne možeš na silu praviti građanina, stvaraš samo kontraefektat. U Hrvatskoj deru cajke.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2023, 14:22

ASD je napisao/la:
25 feb 2023, 14:17
Od seljaka ne možeš na silu praviti građanina, stvaraš samo kontraefektat. U Hrvatskoj deru cajke.
Valjda je gradjanski da svako ima pravo da slusa sta zeli. Razumijem da su 80ih ono bili u fazonu ako slusas rock samo slusas rock, danas je sasvim normalno da ti jedna pjesma bude Halid slijedeca Bijelo Dugme ili nebitno

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 feb 2023, 14:59

numanumaye22 je napisao/la:
25 feb 2023, 13:31
FoSte95 je napisao/la:

Ne vidim svrhu zabranjivati nešto što raja sluša.

Da se to ne sluša, samo bi se ugasilo ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 feb 2023, 14:59

Ma 90 posto raje nije pročitalo šta se zabranilo.
Ja prvi sam izlazio uz narodnu muziku ali bi je zabranio na javnim mjestima i klubovi bi imali porez na šund.

Devijacija društva koja je donesena iz Cajke/zadruga kulture uništaje generacije

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 feb 2023, 15:03

Rosicky je napisao/la:
25 feb 2023, 14:59
Ma 90 posto raje nije pročitalo šta se zabranilo.
Ja prvi sam izlazio uz narodnu muziku ali bi je zabranio na javnim mjestima i klubovi bi imali porez na šund.

Devijacija društva koja je donesena iz Cajke/zadruga kulture uništaje generacije
Pa hrvati smatraju da je muzika Tome Zdravkovića - cajke ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 feb 2023, 15:04

Rosicky je napisao/la:
Jesu li cajke krive i za ovo?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 feb 2023, 15:04

:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 feb 2023, 15:22

Finn je napisao/la:
25 feb 2023, 15:04
Rosicky je napisao/la:
Jesu li cajke krive i za ovo?
Inače ne pazim tak da mi je svejedno što se toga tiče jer ne glumim da sam obrazovan kroz forum gdje najkvalitetniji post forumaša bude ovakav kao tvoj :D
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 25 feb 2023, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 feb 2023, 15:30

Devijacija drustva je pocela davno prije zadruge i cajki. Jos 70ih, ako cemo vec tako gledati, a ne bi trebali. Bas od pojave toliko hvaljenog rocknrolla.

Cuj odredjivati nekome ko ce sta slusati i po tome suditi kakva je ko osoba. Sjeverna Koreja prava.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 feb 2023, 15:50

Ko pise sa mobitela moze biti nepismen, ne racuna se

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 feb 2023, 16:16

Finn je napisao/la:
25 feb 2023, 15:30
Devijacija drustva je pocela davno prije zadruge i cajki. Jos 70ih, ako cemo vec tako gledati, a ne bi trebali. Bas od pojave toliko hvaljenog rocknrolla.

Cuj odredjivati nekome ko ce sta slusati i po tome suditi kakva je ko osoba. Sjeverna Koreja prava.
Moramo podjeliti period prije i poslije dostupnosti medija i pojave društvenih mreža jer onda možemo ići u nedogled.

Društvene mreže i moderni mediji su korišteni za propagiranje najnižih moralnih vrijednosti sa tendencijom probijanja dna svakim novim trendom.
Samim tim Cajke,ne Zdravkovic i sl. Nego prave cajke su poslužile da se taj nemoral,droga i sve o čemu pjevaju uvede u mainstream o kojem čuješ 30put u danu i uništaješ sebi percepciju realnog prikaza života.

Složio bih se da je to svojevremeno radio RockNRoll pogotovo kada se upetljala Mk Ultra sa svojim projektima :D

Sve u svemu prvi u izlazak idem i pijem,pravim ciganluk se uz tu vrstu muzike ali isto tako nikad je sebi ne pustim mimo tog konteksta.

To da muzika može u startu definirat čovjeka i neke njegove stavove je isto diskutabilno.
Naginjem da se pomoću žanra koji osoba sluša kad je "sama u sobi" može složiti veliki dio psihoprofila,osnovnog.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 feb 2023, 17:56

enobarca je napisao/la:
25 feb 2023, 15:50
Ko pise sa mobitela moze biti nepismen, ne racuna se
Ocigledno nisi pisao preko mobitela, da jesi onda bi pisalo ne pismen, neracuna se.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2023, 19:46

Rosicky je napisao/la:
25 feb 2023, 16:16
Finn je napisao/la:
25 feb 2023, 15:30

Moramo podjeliti period prije i poslije dostupnosti medija i pojave društvenih mreža jer onda možemo ići u nedogled.

Društvene mreže i moderni mediji su korišteni za propagiranje najnižih moralnih vrijednosti sa tendencijom probijanja dna svakim novim trendom.
Samim tim Cajke,ne Zdravkovic i sl. Nego prave cajke su poslužile da se taj nemoral,droga i sve o čemu pjevaju uvede u mainstream o kojem čuješ 30put u danu i uništaješ sebi percepciju realnog prikaza života.

Složio bih se da je to svojevremeno radio RockNRoll pogotovo kada se upetljala Mk Ultra sa svojim projektima :D

Sve u svemu prvi u izlazak idem i pijem,pravim ciganluk se uz tu vrstu muzike ali isto tako nikad je sebi ne pustim mimo tog konteksta.

To da muzika može u startu definirat čovjeka i neke njegove stavove je isto diskutabilno.
Naginjem da se pomoću žanra koji osoba sluša kad je "sama u sobi" može složiti veliki dio psihoprofila,osnovnog.
Meh "to za sobu" ne bih se slozio, jer sam i slusam sve zivo sto mi zvuci dobro. Imo sam jedan period u srednjoj kad sam przio sam rock, ali sam onda skonto da sam sebe ogranicavam, kad mi i Sinan i 2 pac zvuce dobro, ali ne ono necu ja to, to je ovo ono. U Sarajevu 90ih se przilo sve zivo, iz Srbije dolazilo Karleusa, Ceca, B3, Luna, Funky G, Joksimovic, Zeljko Sasic, Lukas, Knez, OK band, pa one one hit wonders "Samo u snu", Dr. Iggy, pa iz Hrv Kolonija, Magazin, Petar Graso, Dar Mar (daj mi vina), pa nasih masu Halid, Armin Sakovic, Knockout, Macbeth itd. Sve se to na radiju (onaj na Ilidzi) pustalo, a istovremeno se przio Who let the dogs out, Eminem, Scooter itd. Isto mi je i danas kida mi Chris Stapleton a kida mi i 21 Savage, i sad ono ne bih trebao slusati Chrisa jer bi bio country a ovamo gangster, je.bo te label uzivaj

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 25 feb 2023, 23:13

jel neko čuo za onog Cakija iz grupe Kismi? "milionerče ne se poigravaj ti, davaj, davaj..." :opaopa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 feb 2023, 08:50

Jutro ekipica. Ima li snijega u vasim mjestima?
Tuzla zabijelila i jos uvijek sipa. Najvise snijega ove zime.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 feb 2023, 10:15

Pada bijelo go.vno, da bog da me zatrpalo kilometar da umrem
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.