Moram citirali ovu glupost da se prisjetimo kakve gluposti valjate.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:37Vidjet će uprava kad polahko počne padati posjeta na domaćim utakmicama jer drže Sablju kojem je plafon da bude pomoćni trener, ali će biti kasno. Tad ćemo ispasti iz kupa, nadati se da će Zrinjski uzeti duplu ali opet nećemo biti četvrti.... Ćao liga ćao kup![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gore bi sa njim prošli da je bio na terenuHansestadt je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:14Mislim kakav ti je to odgovor? Ispostavilo se da je ipak Stilic dosta bitan za ekipu, i da sve ide preko njega, da svojom igrom i vizijom u ovoj ligi, u ovoj ligi, stvara nesto. Svaki igrac njemu moze dati loptu kad ne zna sam sta da radi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ova uprava ima i dobrih stvari, posteni su, ne prave nove dugove, placali su i porez, ali mi smeta to sto su nesposobni i glupi jer podrzavaju ekstremno glupu osobu. Smeta mi sto ne mogu sami namaci novac, naci nove sponzore, nego cekaju da im sve padne sa neba, cekaju da im navijaci skupljaju. Smeta mi sto su zakasnili da apliciraju i uzmu 400 hiljada KM na osnovu naknada za treniranje i tako svojim nemarom direktno ostetili klub. Sa tih 400 hiljada mogli smo npr. vratiti dio poreznog duga i onda potpisati novi sporazum sa poreznom. Smeta mi sto nam je Caizcoin ostao duzan 500-600 hiljada KM jer nisu ispostovali sponzorski ugovor itd itd..Hansestadt je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:18Sta si sad smeta ovoj upravi, srao si konstantno po prosloj upravi, sada evo i sa ovom upravom pocinjes. Kakva rijesenja imas? Nece ti bolan niko investirati bilo sta u neki kolektiv u Sarajevu kad je takva ocajna atmosfera da su ljudi sami po sebi poceli da seru. Jedan vikend valjas, drugi vikend...Brkooo je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:14Nece papak nikad sam dati ostavku, je on nema ni gram obraza a ni mozga. Plata 4 milje i boli ga qrac, poslije utakmice 100% ide mrtvo patetisanje.
Nabijem na qrac sve u upravi koji su jos glupsi od ovog tzv. trenera, jer misle da se moze izboriti evropa sa ovim papkom..
Na sta je samo spao fudbal u gradu Sarajevu, kao da je neka nocna mora, u jednom klubu trener bas ekstremno glupa osoba a u drugom raspali narkoman..![]()
Ma ovaj ce dobit otkaz kad se sve sanse izgube pa ce ga radi reda otjerat
Zali Boze ove ekipe
Zali Boze ove ekipe
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svi zelimo otkaz (barem se nadam) Mulalicu. Ali koga dovesti kao zamjenu a nije ista ubleha? Tuzioca kluba Bogicevica mozda?
Jedino mozda onog Nermina Basica? Al da ga yebes. Ne znas sta valja...
Jedino mozda onog Nermina Basica? Al da ga yebes. Ne znas sta valja...
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 feb 2023, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Hajde što je Mulalić neznalica, nego je za njega prvih 25 minuta bilo odlično i zbog toga čak napada novinare. Kao pita "Jesil ti gledo prvih 25 minuta".
Mrš ubleho
Mrš ubleho
-
- Kontakt:
Šta je ovo bilo tito te ****? 10 od 12 igrača indisponirani, k'o da su na drogama...
Loše Edise, baš loše.
Loše Edise, baš loše.
Željezničar za život cijeli!
Stila je igrac sa vizijom, al dok mu noge ucitaju tu viziju mogu se dva tima vratiti u odbranu i uzet loptu
- kolezeljovac
- Kontakt:
Musa, Adžem, ljudi su bar nešto osvojili... Ima sigurno još dobrih kandidata
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sta ga briga, moze mu se. Edis kad je govorio da ne zna koliko je glavom spreman da pomogne napadali ga kaze 'boji se pritiska'. Kao ovaj se samo pojavi na terenu i vec je 2:0 za nas. Krpic koji je isto nespreman, igracki losiji bar 'na silu' nesto izbori.
Moliti Boga da se nisu zamjerili Santosu, da ce do kraja bar na Grbavici pomoci te da Hodzic nije ozbiljnije povrijedjen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesam vam reko bod ko kuca ali da cemo najvjerovatnije zijanit,jesam davno reko da Beca nije fudbaler da se frajer boji lopte i da je Sablja totalni amater.Jesam sve reko ali kakve koristi.Mi Zeljovci koji dajemo i ginemo za svoj klub nismo zasluzili da se Sablja i pojedinci zajebavaju sa nama.Sram vas bilo.
-
- Kontakt:
Smijem se kladiti da ce neko poceti i po Bekricu da sere, jer eto nije doveo ovog ili onog igraca, a neki se pokazao fula. Bas sam prosle sedmice bio u Sarajevu i upravo je onako kako sam napisao, vlada takav mentalitet da jedan vikend valjas, drugi vikend si najgori. Nece niko da bude sponzor, sve je to simbolicki. Evo konkretno sam sam pokusao da nadjem sponzora ali nece niko, iako je firma ozbiljna i ima novaca, a pogotovo sad u tezim vremenima. Sto ce neko da bude sponzor, kakve benefite ima sponzor? Sve je to zato sto jedan dan valjas drugi dan si najgori, ljudi ne zele te dodatne probleme a jos svoj novac...Brkooo je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:42Ova uprava ima i dobrih stvari, posteni su, ne prave nove dugove, placali su i porez, ali mi smeta to sto su nesposobni i glupi jer podrzavaju ekstremno glupu osobu. Smeta mi sto ne mogu sami namaci novac, naci nove sponzore, nego cekaju da im sve padne sa neba, cekaju da im navijaci skupljaju. Smeta mi sto su zakasnili da apliciraju i uzmu 400 hiljada KM na osnovu naknada za treniranje i tako svojim nemarom direktno ostetili klub. Sa tih 400 hiljada mogli smo npr. vratiti dio poreznog duga i onda potpisati novi sporazum sa poreznom. Smeta mi sto nam je Caizcoin ostao duzan 500-600 hiljada KM jer nisu ispostovali sponzorski ugovor itd itd..Hansestadt je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:18Sta si sad smeta ovoj upravi, srao si konstantno po prosloj upravi, sada evo i sa ovom upravom pocinjes. Kakva rijesenja imas? Nece ti bolan niko investirati bilo sta u neki kolektiv u Sarajevu kad je takva ocajna atmosfera da su ljudi sami po sebi poceli da seru. Jedan vikend valjas, drugi vikend...Brkooo je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:14Nece papak nikad sam dati ostavku, je on nema ni gram obraza a ni mozga. Plata 4 milje i boli ga qrac, poslije utakmice 100% ide mrtvo patetisanje.
Nabijem na qrac sve u upravi koji su jos glupsi od ovog tzv. trenera, jer misle da se moze izboriti evropa sa ovim papkom..
Na sta je samo spao fudbal u gradu Sarajevu, kao da je neka nocna mora, u jednom klubu trener bas ekstremno glupa osoba a u drugom raspali narkoman..![]()
Ahhh.. Ne znam. To je sve vrcenje u krug. Realno..kolezeljovac je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:53Musa, Adžem, ljudi su bar nešto osvojili... Ima sigurno još dobrih kandidata
Steta sto Barbarica nismo pokupili kad su mu hadalji iz saveza odbili ponuditi novi ugovor.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 feb 2023, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
JESI TI GLEDOOOOO PRVIH 25 MINUTA,JESI LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Treba dovesti Adzema da snima vlogove sa treninga i gostovanja.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:53Musa, Adžem, ljudi su bar nešto osvojili... Ima sigurno još dobrih kandidata
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ove press konferencije su sramota za tradiciju i ime kao sto je fudbalski klub Zeljeznicar
Zadnja izmjena: tmgz, dana/u 25 feb 2023, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nemam volje da gledam. Je li mg. dr. Edis Mulalić akademski odgovarao po običaju na pitanja?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- TheTruth34
- Kontakt:
Bender više ne smije biti broj 1..
Nije Neymar da se moli za ugovor, uostalom niko nije veci od kluba tako ni Santos, ako ne zeli produziti moze sjediti na klupi i biti rotacija DrljiLjoZee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:54Sta ga briga, moze mu se. Edis kad je govorio da ne zna koliko je glavom spreman da pomogne napadali ga kaze 'boji se pritiska'. Kao ovaj se samo pojavi na terenu i vec je 2:0 za nas. Krpic koji je isto nespreman, igracki losiji bar 'na silu' nesto izbori.
Moliti Boga da se nisu zamjerili Santosu, da ce do kraja bar na Grbavici pomoci te da Hodzic nije ozbiljnije povrijedjen.
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, Semrush [Bot] i 36 gostiju.