FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jašarević umjesto da trči i da pokrije Ahmetovića, on stao i traži ofsajd, kada je Ahmetović dobio pas onda je ponovo pokušao da ga stigne, ali je tada kasno bilo. Sve u svemu danas je kriv za ovaj poraz isključivo Bender i niko drugi.
1921!
- dubioza144
- Kontakt:
Nakon prvih 20 minuta sam ocekivo da ce se igman sklonit sa terena
Alooo jestel gledali vi prvih 20 minuta
Alooo jestel gledali vi prvih 20 minuta
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Svi su katastrofa bili osim mekica..
Zasluzeno igman uzo koda su imali igraca vise..
Svi na Grbavicu
Zasluzeno igman uzo koda su imali igraca vise..
Svi na Grbavicu
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Zasto neznalica jos nije dobila otkaz?
Samo dok Kovacevic odluci koga ce postaviti. Lomi se izmedju Bogicevica i Alihodzica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Ivkovic bi danas ovo uzeo sa 2 0
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- MocMahale444
Vala bilo ko samo ne sablja i njegovi pomocnici.
Bruka samo tako.
Bruka samo tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A yeb'li mamu igman fakat niđe veze igrali a ponizise nas bgm odbrana uzas ko nam nije trazio taj nas nije ni guzio.Ja sam vam rekao ovaj igman je ko fcs yebo im i te igrace sve nego dok je husref na klupi oni su za mene fcs taj husref poznaje Želju bolje nego svi mi zajedno bolan lik nas studira citav zivot svaku tekmu nasu prati nmg da vjerujem da smo fakat ih ovoliko podcijenili bas amaterski pristup pa ne moras biti strucnjak ni neki veliki znalac i trener da jednostavno si svjestan da su ekipe koje su u borbi za opstanak nezgodne kume njima i ostalima koji igraju za opstanak je svaka utakmica derbi pogotovo protiv nas jbt bash smo neozbiljno i opusteno usli u nastavak lige.Nezz sta misli Edis ja mislim da bi bolje ja drogiran vodio ekipu jbg po meni isto smo mogli zabit jos dva gola al nije to fazon vec igra se za golove igra se za pobjedu a nije da smo igrali nesto niđe veze ja nezz majke mi sta sablja prica
cuj prvih 25 min. dobro
ja ba citavo prvo poluvrijeme se borio i tehnike disanja neke praktikovao da ne padnem u nesvjest .Necu puno da serem ni filozofije neke samo jednostavno reći ne'moremo ovako u evropu rođaci.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Dok ne dignemo glas ova neznalica nece ici
Postaviti mu uslov. U sljedecih 5 utakmica
Prolaz u kupu i 3 pobjede sloboda sloga i sarajevo,ako ne uspije otkaz.
Prolaz u kupu i 3 pobjede sloboda sloga i sarajevo,ako ne uspije otkaz.
I on to ostvari i ostane. Pa nastavi po starom.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Bender je bogalj samo takav, ja da sam trener on bi u šljivama hodao ko Beckam u vaktu kad ga je Fergi gađao kopačkom. Drljo se trudio i Amoah Mekić i Krpić nešto pokušavali. Hajdar, Beća, Galić i Jašarević retardirani. Drina standardan, Cocalić u nekoliko navrata opasne greške pravio. Ako je ovo što neko spomenu plaćanje priprema bodovima haram ima bilo, za hljeba nemali...
Svaka čast za sve Manijake koji su danas bili i gledali ovaj očaj naših fudbalera, umjesto da izginu na terenu gdje 70% stadiona u gostima navija za tebe odigraš kao pi*ka najveća.. FUJ .. Beća,Hajdar,Bender,Jašarević .. bože sačuvaj. Nevjerovatno koliko se osjeti nedostatak jednog igrača a kamoli tri .. treba Boga moliti da Štila i Hodžić se što prije oporave .. danas izlaskom Hodžića naš vezni red ne postoji .. Beća se krije iza igrača , Hajdar pas ne zna uputiti.. gluho bilo i daleko , neka vas je sram ove pi*kaste igre danas .. SVI NA ZVIJEZDU!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Lose lose uzasno lose.
Bender hvala i trebine
Jasarevic sad za sad RAZOCARENJE
Drljo i Mekic najbolji danas.
Mulalic Edis mislim da je potrosio sve kredite i ako je Zeljovac kakav se predstavlja ljudski i moralno bi bilo da ponudi ostavku
Edise kako si otjerao Omera Joldica da bi napravio mjesto Harisu Alilhodzicu taki ce i tebe neko nabit karma prijatelju karma.
Danas sam se bas osjecao posramljeno Igmanu svaka cast 15 min igre 3 gola
Bender hvala i trebine
Mulalic Edis mislim da je potrosio sve kredite i ako je Zeljovac kakav se predstavlja ljudski i moralno bi bilo da ponudi ostavku
Edise kako si otjerao Omera Joldica da bi napravio mjesto Harisu Alilhodzicu taki ce i tebe neko nabit karma prijatelju karma.
Da smo iole normalan klub, niko od te trojce ne bi mogao raditi u klubu, mogli bi samo kao navijaci doci na tribine..Napadac je napisao/la: ↑25 feb 2023, 18:06Lose lose uzasno lose.
Bender hvala i trebine
Daj malo spustite loptu ljudi i nemojmo biti kao oni s lavora cim prvi poraz odmah ne valja ovaj, ne vala onaj smjeni trenera itd. Da su odigrali lose jesu al budimo realni nije ni Igman ekipa za podcijeniti. Nasa mana je sto smo se nakon povrede Hodzica pogubili i ljudi su u prvom poluvremenu bili bolji tako
da smo i vise golova mogli primiti od jednog. Drugo poluvrijeme smo imali zicer kod 1:0 i Krpa masi gol. Potom primamo iz kontre i tada se vec znalo da ih mi nemozemo pobijediti. Pri kraju smo bili s igracem vise i zabili gol al onda kad ti nedas protivnik pravi ponovo kontru i ako mislim da je bio opsajd onog igraca koji je gurnuo loptu Durakovicu. Penal je bio iskreno receno a po meni mi pod hitno moramo mijenjati golmana jer s Benderom smo s igracem manje od starta. Moramo malo sabura imati i doci ce sve na svoje.Ja Zelju volim bez obzira jel bijedi ili gubi samo kazem nemojmo biti kao pitari jer to nismo…. Samo je jedan grijeha vrijedan. Zeljoooool
da smo i vise golova mogli primiti od jednog. Drugo poluvrijeme smo imali zicer kod 1:0 i Krpa masi gol. Potom primamo iz kontre i tada se vec znalo da ih mi nemozemo pobijediti. Pri kraju smo bili s igracem vise i zabili gol al onda kad ti nedas protivnik pravi ponovo kontru i ako mislim da je bio opsajd onog igraca koji je gurnuo loptu Durakovicu. Penal je bio iskreno receno a po meni mi pod hitno moramo mijenjati golmana jer s Benderom smo s igracem manje od starta. Moramo malo sabura imati i doci ce sve na svoje.Ja Zelju volim bez obzira jel bijedi ili gubi samo kazem nemojmo biti kao pitari jer to nismo…. Samo je jedan grijeha vrijedan. Zeljoooool
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ne znam sta da kazem na ovo sve danas.. od prve minute nije bilo grama volje i želje da se dobije utakmica.. ovu bruku sto prije zaboraviti i nastaviti dalje..
drljo i mekić vrijedni pomena ostalo bas bas tanko..
odmorit malo i spremit se za zvijezdu.. polufinale se mora obezbjediti odmah na grbavici i tako se rasteretiti pred revans zbog prevelikog broja utakmica u kratkom periodu..
VOLIM TE ŽELJO !
drljo i mekić vrijedni pomena ostalo bas bas tanko..
odmorit malo i spremit se za zvijezdu.. polufinale se mora obezbjediti odmah na grbavici i tako se rasteretiti pred revans zbog prevelikog broja utakmica u kratkom periodu..
VOLIM TE ŽELJO !
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da su prodali utakmicu...jer u daleko vecim gov.nima smo ako je ovo stvarni odraz naseg kvaliteta i igreStratocaster je napisao/la: ↑25 feb 2023, 17:59Bender je bogalj samo takav, ja da sam trener on bi u šljivama hodao ko Beckam u vaktu kad ga je Fergi gađao kopačkom. Drljo se trudio i Amoah Mekić i Krpić nešto pokušavali. Hajdar, Beća, Galić i Jašarević retardirani. Drina standardan, Cocalić u nekoliko navrata opasne greške pravio. Ako je ovo što neko spomenu plaćanje priprema bodovima haram ima bilo, za hljeba nemali...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kakve vi gluposti o prodaji pricate?
Ko je gledao ovu utakmnicu danas i onu protiv Leotara zna da smo i jednu i drugu tekmu isto lose odigrali. Nas je spasilo to sto je Leotar dobio dva crvena. Jednostavno bez volje igramo a bekovi kao i golman ne postoje kod nas.
Ko je gledao ovu utakmnicu danas i onu protiv Leotara zna da smo i jednu i drugu tekmu isto lose odigrali. Nas je spasilo to sto je Leotar dobio dva crvena. Jednostavno bez volje igramo a bekovi kao i golman ne postoje kod nas.
- mamonelafo
- Kontakt:
Marenzi tačnije.
Vidjeti šta je sa čovjekom
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!