NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Klay or Booker?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zavisi jesi li contender za titulu ili ti treba zvijezda za lokalno trziste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Booker je bio prva opcija, može kreirati sebi.
Tu je godinama u MVP priči.
Kao šuter Klay kao kompletan igrač Booker naravno, Klay u primeu je dafanzivno bolji igrač, ali da l li bi mogao voditi ekipu do finala kao Booker nisam siguran.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hmmm....Booker kao 1.opcija igrao finale NBA lige.Potcjenjivanje maximalno. Da nije nista uradioz slozio bih se sa tvojom konstatacijom.Obzirom da je dosegao finale i da je trenutno najbolji SG lige, ne moze ga ae ovako ponizavati.
Tu su negdje on i Brown trenutno na 2, Booker je bolji kreator, Brown atleticniji i bolji defanzivac.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 feb 2023, 17:24Hmmm....Booker kao 1.opcija igrao finale NBA lige.Potcjenjivanje maximalno. Da nije nista uradioz slozio bih se sa tvojom konstatacijom.Obzirom da je dosegao finale i da je trenutno najbolji SG lige, ne moze ga ae ovako ponizavati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nije da je bolji defanzivno,nego je neuporedivo bolji.Izuzimajuci prvu seriju protiv LAL sve kasnije je CP3 bio prvi igrac tog PHXa,cinjenica da ni jedan od njih dvojice kao prve opcije ne mogu vas odvesti do titule uvijek bi Klaya birao kao drugu opciju.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Netacno da je CP bio bolji igrac.Imaju brate i statistike i utakmice.Udji pa pogledaj.Pogotovo u finalu.
Booker, Mitchell i Brown ispred Klaya trenutno, i to bez dileme.emir18 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 17:26Tu su negdje on i Brown trenutno na 2, Booker je bolji kreator, Brown atleticniji i bolji defanzivac.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 feb 2023, 17:24Hmmm....Booker kao 1.opcija igrao finale NBA lige.Potcjenjivanje maximalno. Da nije nista uradioz slozio bih se sa tvojom konstatacijom.Obzirom da je dosegao finale i da je trenutno najbolji SG lige, ne moze ga ae ovako ponizavati.
Bio je bolji u drugom krugu i u finalu zapada.U velikom finalu Booker je imao 6,7 poena vise na vrlo lose procente posebno za tri mislim da je bio debelo ispod 30%.Ne trebam govoriti da sta znaci kreacija CPa za ostatak ekipe a stigao je da bude jbno efikasan.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 feb 2023, 17:33Netacno da je CP bio bolji igrac.Imaju brate i statistike i utakmice.Udji pa pogledaj.Pogotovo u finalu.
Trenutno. Niko i ne prica trenutno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Protiv Lakersa Chris nije postojao vecinu serije radi povrede šake.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 feb 2023, 17:33Netacno da je CP bio bolji igrac.Imaju brate i statistike i utakmice.Udji pa pogledaj.Pogotovo u finalu.
VS Denver je bio bolji od Bookera, ali to je svakako metla bila.
VS Clippersa Paul bolji zbog šeste utakmice koja mu je vjerovatno najbolja u karijeri. Ali i Booker je povukao u prvoj kad njega nije bilo sa 40pts triple-double.
VS Bucks Booker bolji ali imali su obojica klimavih utakmica.
Moja greška onda.
Zadnja izmjena: MrPink, dana/u 25 feb 2023, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da nije bilo povreda već bi bio u TOP 5 All time strijelaca.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Klay je igrac sa kojim uzimas titule, meni na pamet pada Pippen u toj diskusiji
on nikad ne moze biti prva opcija, niti bi ta ekipa sta napravila, ali pridruzi ga bilo kojem legitimnom superstaru i ti si contender
podcjenuje se kad imas 25 ppg na jednoj strani, a lockdown si na drugoj strani. takvi igraci vrijede dva igraca na terenu.
on nikad ne moze biti prva opcija, niti bi ta ekipa sta napravila, ali pridruzi ga bilo kojem legitimnom superstaru i ti si contender
podcjenuje se kad imas 25 ppg na jednoj strani, a lockdown si na drugoj strani. takvi igraci vrijede dva igraca na terenu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad je Klay zabijao 25 poena po mecu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑25 feb 2023, 18:36Klay je igrac sa kojim uzimas titule, meni na pamet pada Pippen u toj diskusiji

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najbolji ofanzivni igrač/najversatilniji scorer svih vremena.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nemoj ga sad pretjerivati.Pippen je neuporedivo bolji igrac,on je bez Jordana vodio Bullse do 55-27 rekorda i ispali su u drugoj rundi u 7 utakmica od NYKa koji je u velikom finalu isto u 7 utakmica izgubio od Raketa,prakticki su bili legit contander.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑25 feb 2023, 18:36Klay je igrac sa kojim uzimas titule, meni na pamet pada Pippen u toj diskusiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.