Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Garant je ubijeđen da se moglo svirati jednom od ona tri kmečanja za penal, sve tri situacije skupa ne bi bile 50/50
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Odlicno odsudio. Nije nama sudija nista kriv bio.
-
- Kontakt:

Ocekivali ste opet 2 crvena?Neki penal da vam izmisle?Sudjenje odavno bolje nisam vidio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vi ste naša filijala igmane ale ale ....
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ovdje se Igman po potrebi svrstava u Filijalu Željezničara pa onda u Filijalu Sarajeva. Zavisno od potrebe i rezultata.
Nisu ljudi nikakva filijala, jednostavno ljudi igraju za sebe.
Nisu ljudi nikakva filijala, jednostavno ljudi igraju za sebe.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Da im je dosudio 3 penala, bilo bi evropsko sudjenje
Odsudio skoro bez greske, ne valja sudjenje
Odsudio skoro bez greske, ne valja sudjenje

"Ukoliko igrač u svom šesnaestercu rukom ostvari kontakt sa loptom, onda je to penal za protivničku ekipu. "
Ne znam koji dio iz ovog teksta vam nije jasan?
Ne znam koji dio iz ovog teksta vam nije jasan?
Osim ako nije ne čini tijelo većim, šta treba, da je otkine sebi?
Pročitaj sve, ne samo što tebi odgovara.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
bogami Zeljo los skroz,Igman fino igra i bice tvrd orah za sve ekipe.Igman ima nekoliko jako dobrih igraca za nase uslove.Ja bi onog Ramica zvao u reprezentaciju (od igraca iz Premijer lige) i recimo ako gonimo rezultat sa nrekim ubaciti Ramica sa Dzekom zadnjih pola sata da im samo spusta visoke lopte u gol ,ostali samo lopte ubacivati u 16 sa svih strana jedna ce proci (mislim da bih mogao pomoci u tom segmentu jer je covjek dominantan u skoku)
Onaj novi bek Zelje katastrofa
,jebote sta je ono svaku je pogrijesio.
a ni Coicalic nije odigro nesto specijalno
Atomski napad
.Zelji fali puno Santos on stvara razliku i sigurno su 20% jaci sa njim (donio im je dosta bodova jesenas) ,ovako bez njega prosjecna ekipa .Idemo dalje da vidimo sta ce uraditi ostale ekipe ,Sarajevo velika nepoznanica do sutra

Onaj novi bek Zelje katastrofa

Atomski napad

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- OldFashioned
- Kontakt:
Hajde brzo po novi nick pogreško ljudska.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sutra ce se sjebat nacijarodjak je napisao/la: ↑25 feb 2023, 20:04bogami Zeljo los skroz,Igman fino igra i bice tvrd orah za sve ekipe.Igman ima nekoliko jako dobrih igraca za nase uslove.Ja bi onog Ramica zvao u reprezentaciju (od igraca iz Premijer lige) i recimo ako gonimo rezultat sa nrekim ubaciti Ramica sa Dzekom zadnjih pola sata da im samo spusta visoke lopte u gol ,ostali samo lopte ubacivati u 16 sa svih strana jedna ce proci (mislim da bih mogao pomoci u tom segmentu jer je covjek dominantan u skoku)![]()
Onaj novi bek Zelje katastrofa,jebote sta je ono svaku je pogrijesio.
Atomski napad.Zelji fali puno Santos on stvara razliku i sigurno su 20% jaci sa njim (donio im je dosta bodova jesenas) ,ovako bez njega prosjecna ekipa .Idemo dalje da vidimo sta ce uraditi ostale ekipe ,Sarajevo velika nepoznanica do sutra

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Pripreme = bodovi, nema više džaba ništa. Nije Igman opština ili savez da im džaba daju.rodjak je napisao/la: ↑25 feb 2023, 20:04bogami Zeljo los skroz,Igman fino igra i bice tvrd orah za sve ekipe.Igman ima nekoliko jako dobrih igraca za nase uslove.Ja bi onog Ramica zvao u reprezentaciju (od igraca iz Premijer lige) i recimo ako gonimo rezultat sa nrekim ubaciti Ramica sa Dzekom zadnjih pola sata da im samo spusta visoke lopte u gol ,ostali samo lopte ubacivati u 16 sa svih strana jedna ce proci (mislim da bih mogao pomoci u tom segmentu jer je covjek dominantan u skoku)![]()
Onaj novi bek Zelje katastrofa,jebote sta je ono svaku je pogrijesio.
Atomski napad.Zelji fali puno Santos on stvara razliku i sigurno su 20% jaci sa njim (donio im je dosta bodova jesenas) ,ovako bez njega prosjecna ekipa .Idemo dalje da vidimo sta ce uraditi ostale ekipe ,Sarajevo velika nepoznanica do sutra

-
- Kontakt:
Je l i nakon današnje utakmice misliš još uvijek isto?
-
- Kontakt:
Kako se zove tabela kojom se gleda ko ce sa kim igrat u 3 krugu i ko ce bit domacin ono 1-4 itd(primjer dajem)
Alzenhajmerova !!mirza12345 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 20:46Kako se zove tabela kojom se gleda ko ce sa kim igrat u 3 krugu i ko ce bit domacin ono 1-4 itd(primjer dajem)