FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne trolam. Samo ne vidim gdje si vidio na slici 2 kartona? Ja još stavio sliku da se vidi da niko nema 2 kartona, a ti me pitaš zar ih ne vidim? Sad ja tebe pitam da li ih ti vidiš? Pitam zato što ih ne vidim. A i možda slučajno znam da Čavar nije igrao protiv Leotara 22.10. jer je sedmicu ranije protiv željeznogČmara dobio 3 karton.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 21:16Buraz jel trolas? Pa vidis pored Pejicevog i Cavarevog imena oznaku da imaju dva zuta kartona i da im treci znaci suspenziju. Ne znam sto Josipovic nije oznacen kao takav jer je imao kartone protiv Zrinje i Zelje. Ugl trojici nabrojanih je ovo treci zuti i preskacu tekmu s nama.
- napoleon72
- Kontakt:
Jesul onda Josipovicu ponistili karton? Imao je dva prije ovog kola
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Očigledno od danas, jer je na njoj Oremuš koji je danas dobio crveni.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Josipović je imao 3. Taj treći je dobio protiv Svinskog 30.10. i nije branio 06.11. protiv Sloge. Otkud ti to da je imao 2 prije ovog kola?napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 21:23Jesul onda Josipovicu ponistili karton? Imao je dva prije ovog kola
Josipovic ima zuti protiv : Sloge ( na klupi), Zeljo, Zrinjski ( pauza protiv Sloge) i Borac.
Obavezno bi trebali imati u vidu ovih par momaka iz Igmana, Mahmić, Duraković, Ćeman, možda i Bojo. Naredne sezone cemo imati najviše ciljeve, sigurno je da ce nam trebati duga i široka klupa za rezerve.
Inace, nadam se da ce nas u trecem klubu potrefiti gostovanje u Konjicu, to bi bilo ludilo dole.
Inace, nadam se da ce nas u trecem klubu potrefiti gostovanje u Konjicu, to bi bilo ludilo dole.
Kako te nije stid svega ti???? Prije par mjeseci kad je bila prica o mogucem dolasku Durakovica, ti si prvi ovdje pljuvao momka i pisao kako je promasaj od igraca. A koliko se sjecam pisao si da niko nije ni cuo za njega i da nema smisla dovoditi takve igrace. Danas si imao priliku da se uvjeris u suprotno i pojedes ono sto si po****.
Lucas, 6.1.2023
Ovo je sigurno neka šala, koji ba Elvis Duraković, niko nikda čuo za njega nije
Jel se ovo vracamo na Hadžićevu politiku dovođenja "pojačanja" iz Krupe i Mladosti, najbogatiji klub u dražavi pojačanja za tešku i iscrpljujuču borbu za Evropu traži u Igmanu

Lucas, 6.1.2023
Ovo je sigurno neka šala, koji ba Elvis Duraković, niko nikda čuo za njega nije

Zadnja izmjena: Herson, dana/u 25 feb 2023, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR
Galić Marin (IGRAČ) 2
Bekrić Samir (IGRAČ) 2
Beganović Dženis (IGRAČ) 2
Mekić Nedim (IGRAČ) 2
Šehić Benjamin (IGRAČ) 2
Gasal Hamza (IGRAČ) 2
Beća Omar (IGRAČ) 2
Štilić Semir (IGRAČ) 2
Santos Rodrigues Clerismario (IGRAČ) 2
Amoah Joseph (IGRAČ) 2
Da vidimo hoce ko dobiti zuti protiv Slobode.
Galić Marin (IGRAČ) 2
Bekrić Samir (IGRAČ) 2
Mekić Nedim (IGRAČ) 2
Šehić Benjamin (IGRAČ) 2
Gasal Hamza (IGRAČ) 2
Beća Omar (IGRAČ) 2
Štilić Semir (IGRAČ) 2
Amoah Joseph (IGRAČ) 2
Da vidimo hoce ko dobiti zuti protiv Slobode.

Dešava se, nisam prvi ovdje koji je pogrešno nekog procjenio. Momak je izgleda ok igrac, u međuvremenu su mi ga pohvalili još neki ljudi koji ga duže prate.Herson je napisao/la: ↑25 feb 2023, 21:40Kako te nije stid svega ti???? Prije par mjeseci kad je bila prica o mogucem dolasku Durakovica, ti si prvi ovdje pljuvao momka i pisao kako je promasaj od igraca. A koliko se sjecam pisao si da niko nije ni cuo za njega i da nema smisla dovoditi takve igrace. Danas si imao priliku da se uvjeris u suprotno i pojedes ono sto si po****.
Lucas, 6.1.2023
Ovo je sigurno neka šala, koji ba Elvis Duraković, niko nikda čuo za njega nije![]()
![]()
![]()
![]()
Jel se ovo vracamo na Hadžićevu politiku dovođenja "pojačanja" iz Krupe i Mladosti, najbogatiji klub u dražavi pojačanja za tešku i iscrpljujuču borbu za Evropu traži u Igmanu
![]()
![]()
Jedva cekam sutrasnju utakmicu da vidim kako cemo izgledat i nasta cemo licit. Utakmice su nam paklene ali paklene su i za nase protivnike. Borac gostuje Velezu, Zrinjski gostuje Velezu i Igmanu, sa Sirokim i malim plavim igramo direktno tako da uz nase cetiri pobjede vrlo lako mozemo napast titulu prvaka.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
2,4 na madjare,3,20 na Sarajevo 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne znam sto tako male ciljeve imas…ja sam uvjeren da se mozemo domoci i grupne faze lige prvakaesprit24 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 22:26Jedva cekam sutrasnju utakmicu da vidim kako cemo izgledat i nasta cemo licit. Utakmice su nam paklene ali paklene su i za nase protivnike. Borac gostuje Velezu, Zrinjski gostuje Velezu i Igmanu, sa Sirokim i malim plavim igramo direktno tako da uz nase cetiri pobjede vrlo lako mozemo napast titulu prvaka.
Mozda uz koje pojacanje prodjemo i grupnu fazu
Ajmo pricat fudbalski?? Sta su to u svojim utakmicama pokazali Borac, Siroki i Zeljeznicar?? Nadmoc, presing, x prilika?? Za nas ne kazem nista jer nas nisam gledao u takmicarskoj utakmici?? P.S Nemoj samo drzat mirzu na avataru, probaj kakav kvadratic napravit pa stavi i ajlu, emira i ismiraBordoBBoja je napisao/la: ↑25 feb 2023, 22:28Ne znam sto tako male ciljeve imas…ja sam uvjeren da se mozemo domoci i grupne faze lige prvakaesprit24 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 22:26Jedva cekam sutrasnju utakmicu da vidim kako cemo izgledat i nasta cemo licit. Utakmice su nam paklene ali paklene su i za nase protivnike. Borac gostuje Velezu, Zrinjski gostuje Velezu i Igmanu, sa Sirokim i malim plavim igramo direktno tako da uz nase cetiri pobjede vrlo lako mozemo napast titulu prvaka.
Mozda uz koje pojacanje prodjemo i grupnu fazu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Fascinantna je tišina oko "redizajna" grba. Skoro 2-3 godine niko ništa da upita upravo zašto se to uradilo (novinari, recap, QnA itd).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Kažeš da si bio u Mostaru a pričaš da su u Tuzli odigrali loše?Pantelija je napisao/la: ↑25 feb 2023, 19:02Na zalost, pripremne tekme i ovu danasnju, jako lose smo odigrali, za razliku od jeseni. Sreca pa imamo finu prednost i jake individualce.
Bio sam u Mostaru, horror... i pioniri i kadeti, kadeti malo veci horor. Umjesto da su ili na u17 ili 15 stavili najboljeg trenera u akademiji, oni stavljaju i dovode... ma necu. Inace u13 pod hasancicem u dvije utakmice 20+ goolova.... lete...
Djeca u kadetima koja su bila standardni prosle godine i dio ekipe koja je titulu uzela sa 20+ bodova prednosti, ne lice na sebe a trebala bi biti jos bolja... a ovdje suprotno... neki losi, neki na klupi. Zrinjski sa pola igraca 2007. nas dobili
Slučajno sam bio u Tuzli i reći ću ti da u onakvom ambijentu(odavno nije bilo više publike a često sam gledao mlađe kategorije,suđenju standardno domaćinski)momci su pokazali i kvalitet i karakter.
Komplet ekipa (Nurković,Ljukovac,Hamzić) odlicno kontrolisati sredinu terena,mali Čelik i pored ranog kartona sve zatvorio dole.Krila (Pramenković i Lamadzema) malo lošiji danas Al dosta borbeni.Ovaj mali iz Želje što.je došao(Hrkalo),odličan,brz,okomit ka golu ,ušao i odmah unjeo.energiju i na kraju gol kao iskusan(prošao 2 i preko golmana).
Da,Šutković na golu isto jako.siguran danas.
Zasto je redizajniran grb, uklonjen ljiljan?
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- ElCartel11
- Kontakt:
Bekric nek dobije i mi mirni. Jbt lik se pretvori u Scholesa iz najboljih dana protiv nas.Zukanovic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 21:41FK ŽELJEZNIČAR
Galić Marin (IGRAČ) 2
Bekrić Samir (IGRAČ) 2
Mekić Nedim (IGRAČ) 2
Šehić Benjamin (IGRAČ) 2
Gasal Hamza (IGRAČ) 2
Beća Omar (IGRAČ) 2
Štilić Semir (IGRAČ) 2
Amoah Joseph (IGRAČ) 2
Da vidimo hoce ko dobiti zuti protiv Slobode.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, iliyaa8, mosarajvosa83, Rule_hz i 58 gostiju.