Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Moze li ovo Sarajevo bar do nerjesenog danas,da otkine Zrinji 2 boda i olaksa nam put do titule?
jel ti stvarno mislis da ono nije faul,sve si mi rekao, koga ja citiram..Devils021 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:34Poenta je da se kod nas tek tako koristi termin POKRADEN.samirr je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:27Miran budi, kad budeš pokraden i ti ces pisati tad neces spominjati var nego ces kriviti Vicu, Beusa ili Begica zavisi od situacije..Devils021 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:16Kakvo preseravanje Tuzlaka i ovog portala.
U Engleskoj sudija pored VARa i 38 kamera ponisti regularan gol Arsenalu za 3 boda u borbi za titulu najbolje lige na svijetu, a kod nas u je*enoj Modriči, u jednoj od najgore lige na svijetu, sa igračima amaterima i sudijama na tom nivou, nakon jedne guzve ispred gola portali i klubovi daju sebi za pravo da govore o organizovanoj pljacki jednog kluba.
Boze sacuvaj.
Dovoljno je samo da neko u svojoj glavi smatra da je trebao biti faul, i eto clanaka o pokradenom klubu, o kriminalu, o unistavanju fudbala itd.
Ja ne znam ko to sa 100% sigurnosti moze tvrditi da je ono faul.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Usuti Ploco molim te
Jes lik tezak za slusanje
Jes lik tezak za slusanje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
smješan si !Simpatizer je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:40@ samir
Spominjalo se prije 10-ak godina, pa vas je sve bolio kurko. Jos se sprdali i zajebavali na nas racun. Ti i slicni tebi izgleda imate pamcenje covjecije ribice.
P.S. Da Vico nije napravio teren jos 100 godina biste se valjali u svinjcu.
I zato nemojte vise sa kmecite kao pizduni!![]()
Kosovo Republik !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Tereni su bili predvidjeni sa ili bez Vice,medjutin ne ovi tereni koji se rade 20 godina mimo avih standarda. Nikome se nikad na balkanu nije stelilo ko Bojcu malom al dzaba sve,da su pametni klubovi rekli bi igracima barem da zasluze zuti il crveni,po nogama,koljenu svaku tekmusamirr je napisao/la: ↑26 feb 2023, 14:21smješan si !Simpatizer je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:40@ samir
Spominjalo se prije 10-ak godina, pa vas je sve bolio kurko. Jos se sprdali i zajebavali na nas racun. Ti i slicni tebi izgleda imate pamcenje covjecije ribice.
P.S. Da Vico nije napravio teren jos 100 godina biste se valjali u svinjcu.
I zato nemojte vise sa kmecite kao pizduni!![]()
Kosovo Republik !
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nedaj Bože nikom sta je ovo 0 od utakmice
Ko zabije gol treba mu titulu dati 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svih 9 navijača Tuzle na tribinama...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dobra utakmica u Srebreniku, u neka doba završio s malcem u sobi na plejki. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Iaml dje prijenos online link neki Tuzla Velez makar drugo fa odgledam
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://****/match/football/10409648Manijakalnost99 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:02Iaml dje prijenos online link neki Tuzla Velez makar drugo fa odgledam
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Dresovi Veleza kriminalni.
Po ovom blatu je zaista bitno kakvi su dresovi

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Pa nije losa igra s tim na kakvom se terenu igra , šta ste očekivali na ovom terenu ? Ne možeš normalno trčati da ne proklizas
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ja sam cak i iznenadjen igrom. Nisam ocekivao ni blizu ovoga.opalaopala je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:20Pa nije losa igra s tim na kakvom se terenu igra , šta ste očekivali na ovom terenu ? Ne možeš normalno trčati da ne proklizas
-
- Kontakt:
Ni malo losa igra , i statistički ništa manja nego da je nekom dobrom hibridu . Jes da bude po koja tehnička greška al očekivano kad je teško kontrolisati loptu na ovom terenumasterfan je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:23Ja sam cak i iznenadjen igrom. Nisam ocekivao ni blizu ovoga.opalaopala je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:20Pa nije losa igra s tim na kakvom se terenu igra , šta ste očekivali na ovom terenu ? Ne možeš normalno trčati da ne proklizas
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.