haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: haxball
Covjek se potrudi, prvi put nakon sto sam napisao pravilo da ce bit 3.lige,neki mi nasli shodno za pametovat da hoce 4.lige, onda to uradim pa onda da bude po 6 ekipa u svakoj ligi i to prihvatim.Odigramo prvo kolo jedna, svima slao poruke navlacio igrajte igrajte a nekima bilo mrsko da posalju poruku saigracu.Vidim da ne ide, sta cu napravim 2.lige po 6 i opet neki koji nisu dolazili pocnu pisat sto njih nema cast izuzetcima.Napravio tabele i raspored za 4.lige(valjalo je to uradit).I kad hocu da napravim raspored za ovaj novi dio sto sam mislio da ce uspjest admin izbrise sluzbenu temu, ali nema veze ja pravim novu i sve ispocetka napisem.Napravimo 2.pristojne lige juce napisem svima poruku da moraju biti oko 21:00 ako ne, onda na poluvremenu radi LP.I opet dosta ih ne dodje opet cast izuzetcima.I ja onda trebam da opet pravim ligu !? E pa nece moci 
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Analiticaru,pametno!
Tako je!ZEno.T. je napisao/la:EdinTm87 je veliki dominator !
Izvinite sto nisam danas dos'o, nije moglo da se konektuje da ga ****!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ahmo Gigant!
vrati se ti nama da nam one novine nastavis
vrati se ti nama da nam one novine nastavis
staviti dva dana da se igra jedno kolo, 3 termina u toku dana, pa da se ekipe dogovore kad žele igrati...
u slučaju da se ne pojavi jedan igrač iz jedne ekipe igrati 2 na 1, u slučaju da se ne pojavi nijedan igrač iz pojedine ekipe u dogovorenom vremenu automatski gubi meč 3-0, pošteno...
jedino s ovakvim pravilima se može postići nešto s ovom ligom
Ahmo, naravno ako želiš pomoć slobodno se javi
u slučaju da se ne pojavi jedan igrač iz jedne ekipe igrati 2 na 1, u slučaju da se ne pojavi nijedan igrač iz pojedine ekipe u dogovorenom vremenu automatski gubi meč 3-0, pošteno...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- legenda reala
- Kontakt:
muXmania je napisao/la:staviti dva dana da se igra jedno kolo, 3 termina u toku dana, pa da se ekipe dogovore kad žele igrati...
haj napravi sobu da se malo igramo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
e ova ti dobra ajmo muxmania napravi i da picimo dok ne pocne detroit vs houstonlegenda reala je napisao/la:muXmania je napisao/la:staviti dva dana da se igra jedno kolo, 3 termina u toku dana, pa da se ekipe dogovore kad žele igrati...
haj napravi sobu da se malo igramo![]()
sad ja igro, oću na spavanje, Adebisi ima sobu uletitew kod njega 2v2 bez šifre
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma i legendo napravio sobu al nece da se uloguje,jbg sad,evo pocinje mi detriot vs houston,drugi put cemomuXmania je napisao/la:sad ja igro, oću na spavanje, Adebisi ima sobu uletitew kod njega 2v2 bez šifre
- aleksandarhz
- Kontakt:
ajmo ko hoce da igra soba je sportsport.ba
pw ss.ba
Ajmo raja
pw ss.ba
Ajmo raja
Ja se izvinjavam Ahmi ,jer me u svaki svoj plan ubacio i bilo je pocelo sve ekstra ali j.ebiga ne mozes pohvatati sve,ja nazalost nemam neta i nisam mogao ispostovati to da igram cak sam prije minut saznao da imaju nove lige,zao mi je eto bilo odlicna ideja je sve to ,ali skontat cemo nesto ****.
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- samir_tm87
- Kontakt:
ma ovo je, pisi propalo,.... ne igram vise ni ja
ako bude sta 1 vs 1 zovite 
igra li iko? reds ajmo ja i ti malo 1v1 
ss.ba
4321 ajd malo da se igramo, upadajte
4321 ajd malo da se igramo, upadajte
Ima li ko kvalitetan za jednu partiju. Ali samo kvalitetan jer sve zimgu mosa kota
Begonja
pass ajnogeb
pass ajnogeb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.