1. HNL
Re: 1. HNL
Nakon 10minuta 2 člana u mreži više
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 26 feb 2023, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
10'
2:0
Rekao sam vam da cete pjevati "5 komada 5 komada to je nasa nada" hahahhahahahah
Srebrenko na respiratoru
2:0
Rekao sam vam da cete pjevati "5 komada 5 komada to je nasa nada" hahahhahahahah
Srebrenko na respiratoru
-
- Kontakt:
E sad se vec bojim za Srebrenka i matanisunje da si ne oduzmu zivot vec na poluvremenu
Samo glupi tovar stavi dijete od 16 godina u ovakvoj tekmi.
Mali je talent al ovako ga u startu zelis unistit
Mali je talent al ovako ga u startu zelis unistit
-
- Kontakt:
Pa igraj sa dva stopera i ispred stavi grgića,koristi simća..ovamo ne možeš iznijet loptu nikad
-
- Kontakt:
Pisao sam o tome na temi Hajduka...Rosicky je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:50Pa igraj sa dva stopera i ispred stavi grgića,koristi simća..ovamo ne možeš iznijet loptu nikad
Imao sam nadu u ovu upravu, al ode opet sve u qrac. Ovdje propadaju i Krovinović i Melnjak, Livaji se ne stvaraju šanse... Užas.
Cisto da jos jednom pokazemo tko je gazda
mediji mogu nastaviti pumpanje vanvremenskog Hajduka i sta je Livaja jucer doruckovao
mediji mogu nastaviti pumpanje vanvremenskog Hajduka i sta je Livaja jucer doruckovao
-
- Kontakt:
JAVITE SE !
-
- Kontakt:
ajde Đasmine i ostali purgeri čestitke vama na tituli, mirni ste ovu sezonu
Sa ovakim Hajdukom i duze. Sramotna predstava drugog najvećeg Hrvatskog kluba, bilo je i gorih ekipa Hajduka, al ova je najsramotnija igra otkad pamtim, a pamtim derbije još od početka devedesetih. Što je najgore u svemu ni ovaj Dinamo nije nešto posebno. Leko je unazadio Hajduk 2 godine, sto je za mene nevjerovatno jer sam ga smatrao odlicnim trenerom. Ovo nije dobro za Hrvatski nogomet, nakon prosle zanimljive sezone i borbe 3 kluba, sada je sve rijeseno a nije ni treci mjesec poceo.matanisunje je napisao/la: ↑26 feb 2023, 17:21ajde Đasmine i ostali purgeri čestitke vama na tituli, mirni ste ovu sezonu
audere est facere!
-
- Kontakt:
bojim se da će nas opet Osijek, Rijeka i možda neko treći preskočiti sljedeće sezone, a u Europi će nas i neko slabiji natreskati na prvoj prepreci ko god stigne
edit: osjećam da se vraćaju 100 godina klečanja nakon dvije godine pauze
edit: osjećam da se vraćaju 100 godina klečanja nakon dvije godine pauze
-
- Kontakt:
Na ljeto ce vas opet neka Gzira ili Tobol nanovo razdjeviciti pred prepunom poljudskom ljepoticom
-
- Kontakt:
bojim se da ćeš biti u pravu moj dobri ĐasmineJasminAgic je napisao/la: ↑26 feb 2023, 17:56Na ljeto ce vas opet neka Gzira ili Tobol nanovo razdjeviciti pred prepunom poljudskom ljepoticom
Problem je sto Hajduk igra barem nivo ispos onog kakvi su im igrači i trener...i tako sezonama
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ovaj derbi je bio odraz svega što se dešava oko Hajduka u zadnjih 18 godina
edit: 18 godina post bez titule traje, i ne nazire mu se kraj...
edit: 18 godina post bez titule traje, i ne nazire mu se kraj...
-
- Kontakt:
izgleda i Štimac ravno u metu:
-
- Kontakt:
ma svi predsjednici, treneri i igrači Hajduka u zadnjih 18 godina su isti, čast izuzecima (Livaja...)
edit: parafrazirao bi Einsteina: "samo tri stvari su beskonačne: svemir, ljudska glupost i hajdučka luzerština, mada za ovo prvo nisam siguran...", ukleti bili, ukleti ostali, gađanje Boga kamenjem je mila majka prema smjeni Dambrauskasa
edit: parafrazirao bi Einsteina: "samo tri stvari su beskonačne: svemir, ljudska glupost i hajdučka luzerština, mada za ovo prvo nisam siguran...", ukleti bili, ukleti ostali, gađanje Boga kamenjem je mila majka prema smjeni Dambrauskasa
-
- Kontakt:
sad će neko reći da je Hajduk prodao utakmicu, to bi tek bilo...
edit: mada ne bi bilo čudno, jer Hajduk godinama igra samo za kladionicu
edit: mada ne bi bilo čudno, jer Hajduk godinama igra samo za kladionicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.