Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne shvatam plaćanje obeštećenja u našoj ligi, to je put za propast.
Umjesto da se te silne pare za obeštećenje daju nekom slobodnom igraču za platu, u rangu Vrančića, to bi puno bolje izgledalo.
Neko je ovdje dobro preveslao Mirvića
Umjesto da se te silne pare za obeštećenje daju nekom slobodnom igraču za platu, u rangu Vrančića, to bi puno bolje izgledalo.
Neko je ovdje dobro preveslao Mirvića
- 7Aprildomemoj1
- Kontakt:
Al je zato loš kod predaje lopte

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
-
- Kontakt:
ma i klubovi sa Kosova, iz Albanije, CG, Makedonije i njima sličnih su velesila za našeLegendaIvica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:27Ovako los Zrinjski je daleko najbolja ekipa. Ja jest nam liga grohnula. Zrinjski, Sarajevo, Zeljeznicar, Borac i Siroki koji se bore za evropu su ovo kolo bili OCAJNI. Ima da nam klubovi iz farskih ostrva ciji igraci su kelneri prave djecu kad budu igrali protiv ovih neznalica. Na tepihu igraju a dva pasa nisu u stanju da povezu. Meni jos nece u glavu da neko za ove igrace odstetu placa.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vidi se u ovih par utakmica da igraci jednostavno nisu navikli igrati na ovako dobrim terenima ili je bas toliki nekvalitetGradKamena2 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:27Pohvale za teren top odrađeno kapi vode nema,dignut ce ovi novi tereni nogomet i to dobro.

Puno vi tog Vrancica prizivate a bit ce gori od Tina Svena cim ga je Jakirovic otpisao.
Kako nasi klubovi ne shvacaju da igraci u 33+ vise niti imaju radnih navika niti motiva vec odrade samo jos jedan "dobar"zadnji ugovor barem smo se takvih nagledali u ovoj napacenoj ligi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
I neko ovim i ovakvim igračima plaća hiljade, ako ne i desetine hiljada svaki mjeseci. Daleko najpreplaćeniji "radnici" s obzirom na ono šta pružaju na svom "poslu" . Pri tom ne mislim samo na igrače FKS, nego na cijelu ligu.LegendaIvica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:27Ovako los Zrinjski je daleko najbolja ekipa. Ja jest nam liga grohnula. Zrinjski, Sarajevo, Zeljeznicar, Borac i Siroki koji se bore za evropu su ovo kolo bili OCAJNI. Ima da nam klubovi iz farskih ostrva ciji igraci su kelneri prave djecu kad budu igrali protiv ovih neznalica. Na tepihu igraju a dva pasa nisu u stanju da povezu. Meni jos nece u glavu da neko za ove igrace odstetu placa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Meraak1921
- Kontakt:
Mislim ove pitice ako izgube da nikakve sanse nemaju za Konf.l , Zrinja dosta bolji do sad
Kiša na stadionu vrapčićana zbog neuslovne kabine za kamere, od HD formata pravi magla-DE format.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
PotpisBalorda je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:32I neko ovim i ovakvim igračima plaća hiljade, ako ne i desetine hiljada svaki mjeseci. Daleko najpreplaćeniji "radnici" s obzirom na ono šta pružaju na svom "poslu" . Pri tom ne mislim samo na igrače FKS, nego na cijelu ligu.LegendaIvica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:27Ovako los Zrinjski je daleko najbolja ekipa. Ja jest nam liga grohnula. Zrinjski, Sarajevo, Zeljeznicar, Borac i Siroki koji se bore za evropu su ovo kolo bili OCAJNI. Ima da nam klubovi iz farskih ostrva ciji igraci su kelneri prave djecu kad budu igrali protiv ovih neznalica. Na tepihu igraju a dva pasa nisu u stanju da povezu. Meni jos nece u glavu da neko za ove igrace odstetu placa.
Primaju po 10- 11k mjesečno da jedu kolače u palmi i piju kafu na bulevaru
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Mario Vrančić igrao u EPL i BL, a ovdje mu uputstva daje Mirza Varešanović.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ide majstor sada
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zamisli da si Mario Vrančić i tebi Ušmrkanović daje savjete
Pa da je i sada na tom nivou ne bi se ni doveo u situaciju da igra u ovoj ligi.
Stare zasluge se brišu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nije red da o stadionima i uslovima na stadionima pričaju termo nuklearni stanovnici iz BH Pripjata 2.
Kao ni o trofejima, jelte.
Kao ni o trofejima, jelte.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma ako si spreman dovesti ovakvog igrača onda moraš biti spreman i da dovedeš nekog boljeg trenera.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve frajer izmjene pravi, igra sa 3 ofanzivna vezna sad 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Uvedi ga vise smradu
⚜️~⚜️~⚜️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mijenjam Ušmrkanovića za Edisa Mulalića
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mati Jajalu uputstva davao Dženan Uščuplić, a ima još bolju karijeru od Maria.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ne budi debil, što bi ti običavao reći. Magla svuda, magla oko nas. Ovo je presmiješno, na prvu pomisliš da ti se TV pokvario.
Makar malo neprofesionalnosti je moralo ostati na stadionu pored pijace.
Makar malo neprofesionalnosti je moralo ostati na stadionu pored pijace.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴