FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Proslu napustili poslije gola, sad nisu izasli da navijacima objasne bruku. Ok, nisam mislio na ove bojkotase, nwgo na onih 100 000 sto su 12 godina cekali ovu rapsodiju fudbala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sta je problem? Njegovo velicanstvo je ovdje izgleda ko krava u indiji, **** vas on, bolji rezultati bili na virslama, bolje bi ti bilo da razmisljas kako da opstanak izborisKockoglavi je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:27Hajd ne seri
1946-1987
Ponosna do neba , usta vam se ponjamke .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Nažalost niko iz Kluba ovo neće pročitati, ali...
MIRZA ODLAZI!
MIRZA ODLAZI!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako bih onog Bilbiju prebio, ebem li ti Tamaru usta ona škrbava.
Igra očekivana, ako se to može nazvati igrom. Ideja ne postoji, linije razvučene kao u priči, stoperi se dodaju u nedogled jer nemaju rješenja. Ne krivim igrače ni najmanje, jedini krivac je na klupi, kojem ovom prilikom ebem svu familiju. Ebem ti onog sina egoističnog odvratnog.
Svaka čast na borbi Ziljkića, također. Sve će ovo ovako mukotrpno biti dok ne dođe kako treba trener. Dalje se ne bih zamarao, jer ne vrijede nikakve analize. Raja, da vam olakšam, neće biti bolje dok je ovaj gudraš na klupi. Tako da, štedite živce i zdravlje.
Pickica nije u stanju ni izjavu dati, požurio da se popravi garant.
Igra očekivana, ako se to može nazvati igrom. Ideja ne postoji, linije razvučene kao u priči, stoperi se dodaju u nedogled jer nemaju rješenja. Ne krivim igrače ni najmanje, jedini krivac je na klupi, kojem ovom prilikom ebem svu familiju. Ebem ti onog sina egoističnog odvratnog.
Svaka čast na borbi Ziljkića, također. Sve će ovo ovako mukotrpno biti dok ne dođe kako treba trener. Dalje se ne bih zamarao, jer ne vrijede nikakve analize. Raja, da vam olakšam, neće biti bolje dok je ovaj gudraš na klupi. Tako da, štedite živce i zdravlje.
Pickica nije u stanju ni izjavu dati, požurio da se popravi garant.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ziljkic izvodi slobodnjak valjda da moze djeci pricati ebo vrancica babo puco prije njega slobodnjake. Glumi suljica a to nije i ne treba biti. Svaka cast za pokusaj iz kornera.
Avdijin prvi gol 100% katastrofa odluka stajati a da ne izadjes na igraca ili barem nekim pokretom mu otezati situacija prilikom udarca kad si vidis da se covjek namjestio samo za to.
Sahin drugi gol.. igraca ima na bilbiji on izlazi pogresna procjena.
Nasa igra u jednoj recenici trenera zrinjskog. Sarajevo nije imalo polusansu! HVALA MIRZA TVOJ PORAZ
Avdijin prvi gol 100% katastrofa odluka stajati a da ne izadjes na igraca ili barem nekim pokretom mu otezati situacija prilikom udarca kad si vidis da se covjek namjestio samo za to.
Sahin drugi gol.. igraca ima na bilbiji on izlazi pogresna procjena.
Nasa igra u jednoj recenici trenera zrinjskog. Sarajevo nije imalo polusansu! HVALA MIRZA TVOJ PORAZ
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
AYLAHHHHHHHHHHHHHHHH
MIRZAHHHHHHHHHHHHHHH
MIRZAHHHHHHHHHHHHHHH
2023 godina ovaj nam je uhljup trener
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Hocete ****, eto u Sa vi sto zivite sutra kad ga vidite da hoda procete pored njega necete mu nista rec. Manite suplje. Treba to preko kluba ganjat. Na ismira vrsit pritisak.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko je gledao pripremne i nije nesto iznenadjen. Lose.Par igraca onako,par ocaj zivi. Mozda bi dobar trener nesto uspio izvuci iz njih ali bi i njemu trebalo vremena ali MIrza nikad nista uraditi nece.
A bice nam ovako sve dok se ne dovedu strucni ljudi da vode i da se bave sportskim segmentom. Dokle god budu Ajlah i Mirvah imali dodira s igracima,bice ovako ili jos gore. Btw ,od pocetka mi nije jasno zasto s madjarima igramo u Mostaru,umjesto negdje kod oko nas,tako da barem oni imaju duzi put a mi kraci ??
Treba ovo sto prije zaboraviti i prevazici ,pripremiti se za iducu utakmicu,za borbu za opstanak,jer nece ovo protiv nijedne ekipe izgledati bajno i nismo mi protiv nikog favorit.
A bice nam ovako sve dok se ne dovedu strucni ljudi da vode i da se bave sportskim segmentom. Dokle god budu Ajlah i Mirvah imali dodira s igracima,bice ovako ili jos gore. Btw ,od pocetka mi nije jasno zasto s madjarima igramo u Mostaru,umjesto negdje kod oko nas,tako da barem oni imaju duzi put a mi kraci ??
Treba ovo sto prije zaboraviti i prevazici ,pripremiti se za iducu utakmicu,za borbu za opstanak,jer nece ovo protiv nijedne ekipe izgledati bajno i nismo mi protiv nikog favorit.
-
- Kontakt:
Iste si pameti kao i Mirza... Udarila gadro u glavu, doduse tebe sta god da udari, na glavu ne moze uticati.feniksptica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:28Isti **** ha Mirza ha ja. Doduse ja bih stavio Dala na trbini drasticna razlika.ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:25Steta sto tebe nisu doveli za trenera...feniksptica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:24Jesu namejstili covjeku odmah igra s prvim na tabeli, da su mu dali Leotar mozda bi izvuko x
A ti se sudari s Mirzom sutra i da to bude bez prezivjeli
Zadnja izmjena: ZipSarajevo, dana/u 26 feb 2023, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mirvici su picqe !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
AVRAMOVSKOG NA TRIBINE GURNI

Sve je rekao trener zrinjskog "kad Sarajevo limitirate na nista..."
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sto bi reko nas vrli Mirvahh ‘puno smo oprali,a malo nam se vratilo’.
Ovo kao da namjerno hoce da uniste klub!
Ovo kao da namjerno hoce da uniste klub!
-
- Kontakt:
Da neko mrzi ovaj klub iz dna duše i da se trudi da ga uništi, ne vjerujem da bi uspio napraviti ovo što se napravilo u zadnjih nekoliko godina.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Baš smo mali generalno.Evo ni poslije utakmice se niko nije udostojio dati izjavu
I dalje smo najveci krkani u ligi,ekipa koja tuce iz nemoci jednostavno
Da se ne ponavljam za igru,napisao sam na poluvremenu i to je otprilike to.
I mogu reci pogledao sam ovo kolo sve utakmice lige,mi smo jedina ekipa koja nije šansu napravila.
Nazalost mislim da ce Belmin od iduce na gol,oba gola su veceras golmanova a vec mu je klimavo mjesto bilo.
Uglavnom zao mi je sto gubimo vrijeme bzvz,umjesto kad vec nemamo neki imperativ da se uigrava to za dogodine,mi apsolutno nista ne pokazujemo da treniramo,apsolutno preslikana utakmica sa priprema,veliko ništa.
Cak nas je i sudija pazio veceras ali kakve koristi.

Da se ne ponavljam za igru,napisao sam na poluvremenu i to je otprilike to.
I mogu reci pogledao sam ovo kolo sve utakmice lige,mi smo jedina ekipa koja nije šansu napravila.
Nazalost mislim da ce Belmin od iduce na gol,oba gola su veceras golmanova a vec mu je klimavo mjesto bilo.
Uglavnom zao mi je sto gubimo vrijeme bzvz,umjesto kad vec nemamo neki imperativ da se uigrava to za dogodine,mi apsolutno nista ne pokazujemo da treniramo,apsolutno preslikana utakmica sa priprema,veliko ništa.
Cak nas je i sudija pazio veceras ali kakve koristi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Mirvah želi dobro klubu, samo eto jadan i naivan, pa ga levate. Joj Mirvah, yebemo li ti rod i porod paroperački. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Što nisam poginuo onaj dan kad sam prvu utakmicu ovog kluba pogledao, do sad bi istruho i bolio bi me qrac za ove blamaže.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, bvsic, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, jurisicduska, keli, mire971, Noke995, PAPE3, riki46, Seipronto i 99 gostiju.