Ma šta nije, zaslužili su i gore.LegendaIvica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:34Nisam to htio reci nego kontam da ih nije trebao tako otrest ko slinu pred kamerama ali etoBolivia je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:31Hoces reci da je Mirvahova prcija imala polusansu?LegendaIvica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:29Nisam siguran jesam li ovo dobro razumjeo pa nek me neko ispravi, ali jel trener Zrinjskog stvarno rekao da Sarajevo nije imalo ni polu sansu?Kakav chad je ovaj lik
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A tek kabina za kamere?Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:35Ma kakvi,ovaj su unakazili kad vidim one stubove i ono penetriranje reflektora kroz tribinu cak ni nas ono ne zanima iako smo na ruglu decenijamaSky9 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:30Kako misliš "u nas"? Nećete im valjda i ovaj stadion oteti?Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:28Kad se sjetim odlucujuce utakmice Hrvatska Rusija na Poljudu i kako je teren plivao a vidi u nas hibrida ,jbt netaknut .
![]()
![]()

PS: sad si me utješio, ko bi opet slušao kuknjavu

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cestitke Zrinjskom na rutinskoj pobjedi da kažem,igra ko igra nije bila nista specijalno,mislim da bi nam onaj Zrinjski od prosle godine 5 dao
Sto se nas tice nema tu napredka sve dok nebudu igrali najbolji igraci,generalno mislim da teško je naci klub u svijetu kojem bolji igrac grije klupu lošijem,a takvih je sad u Sarajevu bar 3 igraca,sto se kaze sami sebe slabimo svjesno,to je nešto sto logicki se nemoze objasniti,ono kao da ti protivnicki trener sastavlja ekipu pa ti stavi slabije igrace otprilike
Teren dobro iznio padavine
Sudija nam je cak malo naginjao neofirno al kakve koristi 

Sto se nas tice nema tu napredka sve dok nebudu igrali najbolji igraci,generalno mislim da teško je naci klub u svijetu kojem bolji igrac grije klupu lošijem,a takvih je sad u Sarajevu bar 3 igraca,sto se kaze sami sebe slabimo svjesno,to je nešto sto logicki se nemoze objasniti,ono kao da ti protivnicki trener sastavlja ekipu pa ti stavi slabije igrace otprilike

Teren dobro iznio padavine

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolja momčad - Zrinjski
Lošija momčad - Sarajevo
Najbolja frizura utakmice - Mario Vrančić
Najgora frizura utakmice - Mirza Varešanović
Pobjednici polusezone - Pijaćari; ovakav teren se isplatilo čekati
Gubitnici stoljeća - Pijaćari; stadion se ne gradi na vjetrometini bez obzira na one burobrane koje ste digli po tribinama
Lošija momčad - Sarajevo
Gubitnici stoljeća - Pijaćari; stadion se ne gradi na vjetrometini bez obzira na one burobrane koje ste digli po tribinama
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Poslao ga Vico da malo da nade mrtvom Borcu za titulumiky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:43Cestitke Zrinjskom na rutinskoj pobjedi da kažem,igra ko igra nije bila nista specijalno,mislim da bi nam onaj Zrinjski od prosle godine 5 dao![]()
Sto se nas tice nema tu napredka sve dok nebudu igrali najbolji igraci,generalno mislim da teško je naci klub u svijetu kojem bolji igrac grije klupu lošijem,a takvih je sad u Sarajevu bar 3 igraca,sto se kaze sami sebe slabimo svjesno,to je nešto sto logicki se nemoze objasniti,ono kao da ti protivnicki trener sastavlja ekipu pa ti stavi slabije igrace otprilike![]()
Teren dobro iznio padavineSudija nam je cak malo naginjao neofirno al kakve koristi
![]()

Neces Vico razbojnice
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Titula nam ne treba, jer bosna nije naša državaAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:45Poslao ga Vico da malo da nade mrtvom Borcu za titulumiky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:43Cestitke Zrinjskom na rutinskoj pobjedi da kažem,igra ko igra nije bila nista specijalno,mislim da bi nam onaj Zrinjski od prosle godine 5 dao![]()
Sto se nas tice nema tu napredka sve dok nebudu igrali najbolji igraci,generalno mislim da teško je naci klub u svijetu kojem bolji igrac grije klupu lošijem,a takvih je sad u Sarajevu bar 3 igraca,sto se kaze sami sebe slabimo svjesno,to je nešto sto logicki se nemoze objasniti,ono kao da ti protivnicki trener sastavlja ekipu pa ti stavi slabije igrace otprilike![]()
Teren dobro iznio padavineSudija nam je cak malo naginjao neofirno al kakve koristi
![]()
![]()
Neces Vico razbojnice

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Show me your passport.AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:48Titula nam ne treba, jer bosna nije naša državaAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:45Poslao ga Vico da malo da nade mrtvom Borcu za titulumiky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:43Cestitke Zrinjskom na rutinskoj pobjedi da kažem,igra ko igra nije bila nista specijalno,mislim da bi nam onaj Zrinjski od prosle godine 5 dao![]()
![]()
![]()
Neces Vico razbojnice![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Samo ispravak za najgoru frizuru, Tomislav Kiš prejeb'o i Mirzu.Rigoletto je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:45Bolja momčad - Zrinjski
Lošija momčad - Sarajevo

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Mirvic jos nije uspio da stvori zdravu hemiju oko ekipe, navijaca, jednostavno previse je tu da neko hoce jedno, drugi drugo, a nema on sam toliku moc da sve to kompenzira i da se vidi na rezultatima. Sve je to neophodno za neki rezultat. A tesko je i nasem narodu ugoditi kad mu sve smeta.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 26 feb 2023, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pasoš još čekam, ali imam papire Srbije koje sam dobio besplatno u ambasadi Srbije u Banja Luci.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Grohnuo i drugi sarajevski klub nakon svrsavanja na prelazni rok.
Tradicija ispostovana
Tradicija ispostovana

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Super MarioNirton je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:50Samo ispravak za najgoru frizuru, Tomislav Kiš prejeb'o i Mirzu.Rigoletto je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:45Bolja momčad - Zrinjski
Lošija momčad - Sarajevo
Gubitnici stoljeća - Pijaćari; stadion se ne gradi na vjetrometini bez obzira na one burobrane koje ste digli po tribinama![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky9 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:53Super MarioNirton je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:50Samo ispravak za najgoru frizuru, Tomislav Kiš prejeb'o i Mirzu.Rigoletto je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:45Bolja momčad - Zrinjski
Lošija momčad - Sarajevo
Gubitnici stoljeća - Pijaćari; stadion se ne gradi na vjetrometini bez obzira na one burobrane koje ste digli po tribinama![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ne znam bas, u Europi kad vas predstavljaju, obicno stoji ova zastavaAvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:48Titula nam ne treba, jer bosna nije naša državaAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:45Poslao ga Vico da malo da nade mrtvom Borcu za titulumiky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:43Cestitke Zrinjskom na rutinskoj pobjedi da kažem,igra ko igra nije bila nista specijalno,mislim da bi nam onaj Zrinjski od prosle godine 5 dao![]()
![]()
![]()
Neces Vico razbojnice![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- LegendaIvica
- Kontakt:
Po svemu sudeci nece travnjak na kosevu biti jos neko vrijeme u funkciji. Bolje igrati po tudjim stadionima nego ovako igrati pred navijacima.
Cuj ambasada u Banja Luci. Nauci razliku izmedju konzulata i ambasade
Sky9 ne krije oduševljenje:

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.