FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo volimo, direktoricu mu ****!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Sta vam je ljudi cemu to psovanje dabogda pogino, mrtvih, djece i slicno. Stvarno van svake pameti, razumijem frustracije, nezadovoljstvo al ove psovke bas ruzno i ogavno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da je debil - to je svako normalan znao.
Da je ubleha - to je svako normalan znao.
Da je narkoman - to pretpostavljaju većina, ali neka sredstva jesu.
Da je više taktički potkovan sa znanjem Vrančić od njega, i to je tačno.
Ali taj bezobrazluk da ti prvo ne odeš da daš izjavu, za te stvari bi prvo dao klošaru s klupe kaznu koju ćemo dobiti, a poslije toga mu ko klub disciplinskim postupkom još toliko odbili od plate.
Haj i to, bilo je i prošlih trenera koji nisu dolazili na izjave, ali vrhunac svega je vjetar. Mrtvih mi nisam odavno čuo jačeg izvora nego da ga je yebeni vjetar u zamislima( imaginarnim, jer ih nije ni imao ) zayebao.
Ko da je protivnik igrao u balonu i nisu imali vjetra yebem li ti sudija majku
A evo ako govorimo individualno, čisto da se zna da se previše sere za Baltu. Tačno je da je s loptom veoma slab, ali defanzivno je sasvim dobro izgledao, i pri tome se fino borio i dobru skok igru ima.
Ostale ne bi komentarisao osim Avdije koji je u glavi negdje zalutao, i Besim je dobar bio, kao i Radović koji ima za danas poštovanje od mene jer je sa slomljenim prstom igrao.
Ali taj bezobrazluk da ti prvo ne odeš da daš izjavu, za te stvari bi prvo dao klošaru s klupe kaznu koju ćemo dobiti, a poslije toga mu ko klub disciplinskim postupkom još toliko odbili od plate.
Haj i to, bilo je i prošlih trenera koji nisu dolazili na izjave, ali vrhunac svega je vjetar. Mrtvih mi nisam odavno čuo jačeg izvora nego da ga je yebeni vjetar u zamislima( imaginarnim, jer ih nije ni imao ) zayebao.
Ko da je protivnik igrao u balonu i nisu imali vjetra yebem li ti sudija majku

A evo ako govorimo individualno, čisto da se zna da se previše sere za Baltu. Tačno je da je s loptom veoma slab, ali defanzivno je sasvim dobro izgledao, i pri tome se fino borio i dobru skok igru ima.
Ostale ne bi komentarisao osim Avdije koji je u glavi negdje zalutao, i Besim je dobar bio, kao i Radović koji ima za danas poštovanje od mene jer je sa slomljenim prstom igrao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jbt sprdanciju napravise od kluba.
Zar ima jos neko da nije skonto ko je Mirvic i da je ovo sve njegovo maslo. Kad se sjetim ovdje price “Zao mi Mirvica, levate ga”, a covjek vrlo dobro zna sta radi i zasto to radi.
Zar ima jos neko da nije skonto ko je Mirvic i da je ovo sve njegovo maslo. Kad se sjetim ovdje price “Zao mi Mirvica, levate ga”, a covjek vrlo dobro zna sta radi i zasto to radi.
-
- Kontakt:
On je navikao da laže i sve što kaže su laži. Nema iskrene namjere prema klubu, nego mu je namjera da proda sina. Kad su ga pitali što Avram igra defanzivnog, uvrijedio se, a i zbunio jer je morao na brzinu neku glupost izmisliti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:09Da je debil - to je svako normalan znao.
Ko da je protivnik igrao u balonu i nisu imali vjetra yebem li ti sudija majku![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
MIRVIĆU SPODOBO MRTVA!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ayla ti sportski direktor i menadzer.
Mirza ti sef strucnog staba.
I kao neko se iznenadio ovome.
Taman ulozio jos 10 miliona, i to odmah.
Mirza ti sef strucnog staba.
I kao neko se iznenadio ovome.
Taman ulozio jos 10 miliona, i to odmah.
- FKS -
Zna li ovdje iko napisati neki fudbalski komentar a ne samo pozivati na bojkot, yebavanje majke treneru i slicno. Mirza je totalno ofulo sa prvom postavom i odabirom igraca. Avdija vise nikad ne smije biti prva opcija na desnom beku. Vrancic mora pocinjati pa kolko izdrzi. Avram mora biti u rosteru dal da pocne ili da udje sa klupe. Nije jos nista izgubljeno, ovo se da ispraviti a da li cemo moci ispraviti ostaje da vidimo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dandara napolje
Je li stvarno mislis da nista nije izgubljeno ili se zayebavas. Sta ce ba ispraviti covjek cija ekipa, u koju su ulozeni milioni maraka, ne zabiljezi nijedan sut za 90 minuta, i on kaze da je kriv bio vjetar?!esprit24 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:14Zna li ovdje iko napisati neki fudbalski komentar a ne samo pozivati na bojkot, yebavanje majke treneru i slicno. Mirza je totalno ofulo sa prvom postavom i odabirom igraca. Avdija vise nikad ne smije biti prva opcija na desnom beku. Vrancic mora pocinjati pa kolko izdrzi. Avram mora biti u rosteru dal da pocne ili da udje sa klupe. Nije jos nista izgubljeno, ovo se da ispraviti a da li cemo moci ispraviti ostaje da vidimo.
Nekim ljudima nikako da dodje iz guzice u glavu...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:20Alibi za danas. VJETARdobro smo otvorili utakmicu hahah e moj zalizani
Rekoh ja vjetar

Ponavljam Avram umjesto Dala centralno, Dal moze i
eto desno umjesto kyeremeh samo da ne bude da ga tjeramo - druga dimenzija Sarajeva! Gdje ce Renan biti levandovski a i Dal mozda garnacho a ne on da mi glumi Gomeza iz atalante. To samo trener ne vidi - i iza njih cirjak-vrancic.
Musa desno vrsajevica ili mulalic! Ko pasulj lazni prandeli imas li oci 400.000 ljudi ovog grada to vidi uhljupe
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Kad sam ja prozivao Mirvica, banovi se djelili.... Jer tad se sa sjevera istom skandiralo...
A sad adioooo....

Ako se nije naucilo iz ovog poraza, tesko da cemo sta uraditi... Mada smo i dalje najkvalitetniji po imenima...
A sad adioooo....
Ako se nije naucilo iz ovog poraza, tesko da cemo sta uraditi... Mada smo i dalje najkvalitetniji po imenima...
Auu sto su POJEDINI jedva docekali poraz.
A evo me tu sam, nikakav problem nije benkara i ostali.
Sta ste ocekivali od Mirze, neko mozda trenersko znanje da pokaze.? Zrinjski nije izdominirao kao prije ali nazad sve zatvorio perfektno. Nazalost, daleko smo smo od te neke uigranosti, pogotovo jer nema ko da to poslozi.
Znaci kao sto to nebi bilo tako dobro da smo kojim slucajem uzeli, tako to nije ni ocajno ko sto neki pisu. Jednostavno vidis da je Zrinjaki 17 puta uigranija ekipa. Igracki je to tu negdje, ali na terenu mozda nekad sljedece sezone da se nosimo s njima.
Nikakav problem, pisao sam ja i prije utakmice da ne ocekujem nista, realnost me ubi jbg!
A evo me tu sam, nikakav problem nije benkara i ostali.
Sta ste ocekivali od Mirze, neko mozda trenersko znanje da pokaze.? Zrinjski nije izdominirao kao prije ali nazad sve zatvorio perfektno. Nazalost, daleko smo smo od te neke uigranosti, pogotovo jer nema ko da to poslozi.
Znaci kao sto to nebi bilo tako dobro da smo kojim slucajem uzeli, tako to nije ni ocajno ko sto neki pisu. Jednostavno vidis da je Zrinjaki 17 puta uigranija ekipa. Igracki je to tu negdje, ali na terenu mozda nekad sljedece sezone da se nosimo s njima.
Nikakav problem, pisao sam ja i prije utakmice da ne ocekujem nista, realnost me ubi jbg!
Avdija više ne smije zaigrati kraj živog Muse i Mulalića
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nisam opasan ali neću dozvoliti, da neki balavci po meni s.ru. Pušta im se da vrijeđaju druge, neće moći tako.
- Objektivac1946
- Kontakt:
“Obavili smo razgovore sa više kandidata, a na kraju izabrali Mirzu. Naši ciljevi su da budemo najbolji i najorganizovaniji klub u BiH, boriti se za sami vrh tabele, te razvijati mlade nogometaše".
Meni je još uvijek fenomen da je ovo prava izjava. Ovo i da je neko sihre bacio na nas
Meni je još uvijek fenomen da je ovo prava izjava. Ovo i da je neko sihre bacio na nas

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Zamisli još da ih nismo iznenadili i da se nismo krili se zadnju pripremnu utakmicu.
Mudar potez SŠ
Mudar potez SŠ
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, aqarius, bhfanatic14, Dadox, deda, EastMadness, Evander, gh0stHZ, Haksss, inzomni, kanarinac, NeSamSafetee, Posejdon, r3m1, relativizam, SAMO BORDO, sassari, supervizor, USB, ŠTA_JE i 289 gostiju.