FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2023, 20:44

spezial je napisao/la:
26 feb 2023, 20:29
Jbg, ako ste ocekivali da smo prosli najgore s dudicem i obucom zayebali ste se, a boga mi i s mulahusejnovicem, drobarovom i ostalima...

Sahinovic - pretanak, nabio 15 lopti u aut, golove necu ni komentarisati
Serbecic martinovic - nista lose nisu uradili, zasad to djeluje podnosljivo, vidjecemo
Radovic - solidan, plus poeni za borbenost i igranje s povredom
Avdija - boze sacuvaj
Balta - spor, al zato ne zna s loptom
Cirjak - ne postoji na terenu, al zato vise njima dodaje nego nasima
Ziljkic - najbolji igrac, petlja, ali sta ce drugo jbg kad nema kome ni dodati
Dal - jedina steta sto nije dobio crveni koji je zasluzio
Dva crnca - odavno dva veca amatera nisu igrala kod nas, nijedan potez vrijedan paznje, izgledaju ko bacanje para
Vrancic - nije primio nijednu loptu

Stravicno je da avramovski i musa sjede na tribinama.

Mirza - znali smo da je grozan, ali opet je nadmasio ocekivanja u lošini
Tako nekako, dodao bi da je Šahinović itekako griješio, nažalost. Baš loša partija, 2/10
Stoperi su bili sasvim ok, bit će oni top protiv slabijih ekipa. Radović isto ok dok je Avdija bio loš, ne znam šta mu je.
Balta je doveden bez potrebe, stranac a ne donosi ekipi ništa.
Igranjem Balte ti ne možeš staviti Musu, Avramovskog..
Čirjak ništa a na pripremama je bio među boljim.
Na Ziljkiću se vidi da zna ali sve lopte su bile u prazno manje-više. Dal je zaostala debilčina, nekad i pomislim da ga možemo prodati na kraju sezone ako bude imao koji gol/asistenciju više ali ne znam više stvarno.
Za dva crnca je rano govoriti, igrali smo protiv ekipe koja će opet biti šampion, veoma dominantni u odnosu na ostale.
Vrančić se nije toliko vidio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 feb 2023, 20:46

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
26 feb 2023, 20:37
napoleon72 je napisao/la:
26 feb 2023, 20:33
Pa najavljivalo se ovdje minimalno 10/12, da cemo se poklopit po usima poslije Zrinje i slicno, sad se evo vecina tih okrenula. Mene razapinjali radi avatara sa prekrizenim Mirvicem, kae nemoj to, sta cemo bez njega. Ne znam sta cemo, al sumnjam da cemo bit u borbi za opstanak. Mirvaah preko nas pere pare, da li preko Mozzarta ili neceg drugog ne znam, al yebo me svak ako su mu namjere iole ciste. Pet bodova smo od crvene zone dan te yebo, PET BODOVA. Dzaba najskuplja i najbogatija ekipa ikad kad suta u okvir nemas za 90 minuta. Sad se trebamo vadit na Pecari gdje imamo jednu pobjedu u 20 godina pa na derbiju protiv Sablje kojeg nikad nismo pobijedili. Divno. Ako bude 4/12, da se sutamo nogom u guz.icu.

Pa jel mirvic treba sici da postavlja formaciju i daje upute igracima? Njega su ovi sibiciari preveslali i slagali.

Pa sjetite se saopstenja nedavnog, ko je u izlogu. Oko koga gradis igru a glupani ne kontaju da drugacije poslozis ekipu mozes bolje proci. ako se nastavi ova tvrdoglavost laznog prandelija necemo dobro proci.. predvidjam u slijedeca 2 kola nazalost 1 bod.
Mirvic je za pocetak trebao dovest strucnije ljude, od direktorice, sportskog direktora, do trenera. Kao sto oni antibojkotasi kazu, sto se prozivaju svi osim Mirvica, kad je on glavni odgovorni? Tu su vala u pravu, riba smrdi od glave, odnosno od hrasnickog prevaranta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 feb 2023, 20:46

Benkara21 je napisao/la:
26 feb 2023, 20:43
Kodro preuzmi, spasi nas muke. Poljubim ti **** Meho, molim te!
Jašta će, sve leti. Na ljeto ga je na koljenima haman Mirvić molio i qarina. I ovu zimu se kulturno zahvalio, nije budala da dođe i da ga otjeraju budale nakon 5 utakmica, ko što su i Sablića nogirali sasvim nepravedno. Sad kad vratiš deđavanja, baš je onakav kakav ga je @NisamInsajder opisao, samo ybg nismo bili realistični oko Gorana, pogotovo Napoleon se prevario oko njega( spominjem ga jer otprilike je uvijek realan u svojim komentarima u vezi sa dešavanjima oko kluba ) , a vala i ja sam podcjenio njegovo znanje koje je pokazao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2023, 20:47

Benkara21 je napisao/la:
Ništa vraćati, samo dolazi u obzir ko nije otjeran. Tako nam i treba, ne valja Kodro, ne valja Husref, ne valja Vinko. Samo Sušića, ako hoće doći, mada sumnjam.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 26 feb 2023, 20:48

nokee je napisao/la:
26 feb 2023, 20:24
Auu sto su POJEDINI jedva docekali poraz.

A evo me tu sam, nikakav problem nije benkara i ostali.
Sta ste ocekivali od Mirze, neko mozda trenersko znanje da pokaze.? Zrinjski nije izdominirao kao prije ali nazad sve zatvorio perfektno. Nazalost, daleko smo smo od te neke uigranosti, pogotovo jer nema ko da to poslozi.
Znaci kao sto to nebi bilo tako dobro da smo kojim slucajem uzeli, tako to nije ni ocajno ko sto neki pisu. Jednostavno vidis da je Zrinjaki 17 puta uigranija ekipa. Igracki je to tu negdje, ali na terenu mozda nekad sljedece sezone da se nosimo s njima.
Nikakav problem, pisao sam ja i prije utakmice da ne ocekujem nista, realnost me ubi jbg!
To se znalo da će pojedinci jedva dočekati poraz da likuju. I ja sam ogorčen ali nadam se da će biti bolje, samo je preduslov za to da se sredina utegne jer je nemamo, trošimo krila i napad na odbranu i nemamo organizacije nikako. Pored toga ne znam ko će na tribinu ali Musa mora biti prva opcija, Vršajevic mi izgleda jako loše. Avram mora u igru. Imamo dva ograničena stranca na sredini (Cirjak i Balta), kad bi to riješili sa domaćim igračima, mogli bi imati strašan napad i Musu na beku.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 26 feb 2023, 20:48

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 feb 2023, 20:48

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 feb 2023, 20:49

Dusmani, je li vam srce na mjestu? :kafa:

Ide naredne dvije 6/6, ko ne vjeruje, Ajlić nije, hej hej hej!! :opaopa: :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 feb 2023, 20:50

joker90 je napisao/la:
26 feb 2023, 20:49
Dusmani, je li vam srce na mjestu? :kafa:

Ide naredne dvije 6/6, ko ne vjeruje, Ajlić nije, hej hej hej!! :opaopa: :opaopa:
Dagadadagadadagada, rrrrrrrrrrrrrrrrr, dagada dagada dam...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 26 feb 2023, 20:51

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 feb 2023, 20:46
Benkara21 je napisao/la:
Jašta će, sve leti. Na ljeto ga je na koljenima haman Mirvić molio i qarina. I ovu zimu se kulturno zahvalio, nije budala da dođe i da ga otjeraju budale nakon 5 utakmica, ko što su i Sablića nogirali sasvim nepravedno. Sad kad vratiš deđavanja, baš je onakav kakav ga je @NisamInsajder opisao, samo ybg nismo bili realistični oko Gorana, pogotovo Napoleon se prevario oko njega( spominjem ga jer otprilike je uvijek realan u svojim komentarima u vezi sa dešavanjima oko kluba ) , a vala i ja sam podcjenio njegovo znanje koje je pokazao.
A jbg svi smo sablicem bili nezadovoljni jer nismo znali sta ce se dalje desavati, kontali smo da je on nesto najgore sto se moglo desiti. Covjek nije imao ni pripreme, ni igrace, sve mu rasprodali i otjerali, ovim uhljupima se dovodi po 10 pojacanja narucenih... onog trenutka kad smo poceli trenere tjerat nakon 2 mjeseca smo stali na mrve, nismo ni zasluzili bolje od mirze. Blitvar, ajvar, ruganje kako ko prica :crazy:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 26 feb 2023, 20:52

Hajmo gledati ovako. Varesanovic se doveo prije onog sastanka mirvica i nama. Mozda su tad dogovorili pare jer je simptomaticno da su se doveli svi ovi igraci nakon toga.
Sta mislis sta je ljepse i lakse preuzeti u datom momentu?
Sarajevo gdje je evropa pod moranjem svaka ko zadnja. Ili zrinjski prvi na tabeli fin zaostatak. Mogli su danas i kiksati..
To je jedini razlog a sto kaze jedan forumas i ti bi nakon 4 godine sjedenja kuci otisao raditi za 8 hiljada KM. Pa jel?
Drugo razumijem da se Dal moze prodati ali nije dorastao biti nosioc igre Sarajeva jedva sebe nosi.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 feb 2023, 20:55

Na osnovu cega da prodamo Dala na kraju sezone? Sta prikazuje da ljudi vide i daju pare? Eto samo jedna stvar vrijedna para kod njega, osim Sofije?
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 feb 2023, 20:55

Jesam ja pojeo gov.no sa Sablicem, priznajem. Jbg, iz ove perspektive, za ove sad je Spaletti. Mada jest i on sr.ao sa rotacijama i izmisljanjem pozicija, al da je iko mogao znat kakav horor cemo dobit sa Dudicem i sad ovim debilom...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 26 feb 2023, 20:57

Offtopic, ali Bilbija je najveća gnjida koja je nosila dres našeg kluba. Treba izbrisati iz arhive sve što ima veze sa njim. K'o Turci sa Hakan Šukurom.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 feb 2023, 20:59

Bolje da obrisemo ove Varesanovice, ako je ikako moguce...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 feb 2023, 20:59

FKSDoGroba je napisao/la:
26 feb 2023, 20:48
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 26 feb 2023, 20:59

joker90 je napisao/la:
26 feb 2023, 20:55
Na osnovu cega da prodamo Dala na kraju sezone? Sta prikazuje da ljudi vide i daju pare? Eto samo jedna stvar vrijedna para kod njega, osim Sofije?
Dalu platiti dozvolu za upravljanje tramvajem pa nek maše rukama kad mu neko bez karte udje na zadnja
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 26 feb 2023, 21:00

Nema većih mazohista od nas pitara. Mogli bi osnovati novu grupu pod nazivom Mazohisti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 26 feb 2023, 21:01

joker90 je napisao/la:
26 feb 2023, 20:55
Na osnovu ovog neces sigurno niti ce klub u evropu niti ce Dal vidjeti gola i asistencije.
Ili ce ga koristiti na drugoj poziciji i u drugoj ulozi gdje ce iskoristiti svoju hitrost, mladost da probije, da bude egzekutor da nabije statistiku.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 feb 2023, 21:01

Jedina pozitivna stvar je da su skauti Marseja, Anderlehta, i Besiktasa zadovoljni vidjenim od #DV10.
🤑🤑 u najavi !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, AvantiBL, Fouzi1, Hajdeee, juka55, muhamedhulk, Pablo11, propoklopac, skoJaa, Varijantas8 i 129 gostiju.