FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dugo razmisljam ali prvi put pisem,povlacim sve lose sto sam rekao za Gorana Sablica a ovdje sam ga mozda i najvise tjerao.Definitivno smo se zayebali sto ga nismo ostavili jos jednu polusezonu.Ova trojica poslije njega boze sacuvaj(hajd Vasoski i nekako jer se sam povukao)
Vinka nikad prezalit necu.Poslije njega ne mozemo doci sebi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Spasi Saraj'vo mirvicu i mrs kod cigana !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:02Ma vidi se da ni oni nisu iz kluba. Bar mislim tako jer je taj lik koji stoji iza tog profila protiv nekih ljudi koji su još u klubu( čitaj Emir ).
Pa sad i ovo, a vjerujem da će brzo i protiv Mirze pisati jer će čak i on skontati o kakvom liku je riječ.
Valja sad Mirviću **** pojesti, pa otpratiti tu stranicu jer su mu prozvali projekta kluba. Stvarno nevjerovatno kakve odluke nekad donosi Ismir. Svaka njemu čast za ove kupovine igrača. Ja sam možda naivan, ali vjerujem da je on apsolutno najbolje htio klubu s ovim rokom i igračima, ali da je samoubistvo izvršio još 12.12.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na koljenima čovjeka zamoliti da se vrati. Eto toliko. Bilo je katastrofalnih utakmica kod njega, možda najgore protiv Ljubića i ona gostujuća kod Borca, ali nekog sistema jeste bilo. Vasoski je čak i imao neke ko taktičke zamisli, ništa posebno, ali je nešto znao uigrati. Ovaj kreten ni sa ovakvom ekipom neće nabiti Posušje 6:0 ko što je Aco( a ne bi ga vratio čisto da se zna, samo slika i prilika koliko smo još dodatno pali u odnosu na prije godinu )NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:25Dugo razmisljam ali prvi put pisem,povlacim sve lose sto sam rekao za Gorana Sablica a ovdje sam ga mozda i najvise tjerao.Definitivno smo se zayebali sto ga nismo ostavili jos jednu polusezonu.Ova trojica poslije njega boze sacuvaj(hajd Vasoski i nekako jer se sam povukao)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi dragi, ko onog Baltu dovede? Pa nije ni cudo sto su slavili oni navijaci sto ga se rijesise, a nama budalama smijesno bilo. Pa zivota mi na termin da mi dođe na gol bih ga stavio da ne smeta i jer je krakat pa mozda ga pogodi koja. Momak ne zna loptu primiti, loptu povesti loptu dodati. Ma nema sta ne zna, reklo bi se...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Slažem se ja druže s tobom da je Dal baš loš, da imamo rezultat kad je on na klupi, lično sam jedan od većih pljuvača Dala. Govorio sam da večeras niko nije bio dobar lopte nismo mogli iznijeti. Možda si pogrešno protumačio što sam mislio te da branim Dala, ne ne branim ga već smo večeras kolektivno bili loši.miky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:04
I eto nije uputio ni taj jedan pas od prve utakmice do sad,evo nije mi se mrsko bilo vratiti na pripremne i kako smo izgledali kada je pocinjao( ovo što se zna)
protiv Famosa Cirjak,Djokanovic,Varešanovic golova 0 /izašao dali smo 5 golova
prijateljska protiv Minaj :Cirjak,Mustafic,Varesanovic golova 0/ izašao dali smo 2 gola
prijateljska Shakhtar: Balta,Avramovski,Varesanovic golova 0
Danas Zrinjski : Cirjak,Balta,Varesanovic prilika za gol 0
Dakle 4 utakmice gdje je poceo ni u jednoj nismo dali ni g od gola bile te ekipe ucesnici drugih liga ili neke bolje ekipe,a kao što vidis ni na jednoj ovoj utakmici nije imao iste saigrace a epilog je bio isti.
Ako nesto neide mjenjaj,ne forisaj,mozda ce i on nadoci malo kad dobije sa klupe neke minute,kad vidi da grijesi negdje pa mu ukazi na greške a ne da ga isforisras do iznemoglosti a vidis da ne napreduje,vjeruj da mu nikako dobro ne cini ovim sto radi sto ga se forsira,samo kontra efekat ce postic prvo za malog samog pa sve ostalo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Hjooooj pa i ovdje smo nekad prvi bili... Jos ako Zeljo uzme kup pa vise ne budemo ni najtrofejniji...
Mirvic zatekao najuspjesniji BH klub, sve cemo rekorde s njim izgubit. Vratite nam staru eru molim vas, ova nova nas unisti...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Koliko smo izhebani na razne nacine zadnjih godina komotno mozemo na paradu i da u nas tamo gledaju ko u neke uzore
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nekad najbolji po svakakvim statiskama, vječnim tabelama, a sad najbolji u blamiranju!
Ma da, moram reći da napredujemo. Prošle polusezone 4 komada od Zrinjskog, sada 2. Mirza > Dudić

Ma da, moram reći da napredujemo. Prošle polusezone 4 komada od Zrinjskog, sada 2. Mirza > Dudić

- napoleon72
- Kontakt:
U trecem krugu ima da im yebemo milu.majku i samo 1:0 zijanimo!! Nece nas niko u hendikepu triput u sezoni uzet!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:37Nekad najbolji po svakakvim statiskama, vječnim tabelama, a sad najbolji u blamiranju!![]()
Ma da, moram reći da napredujemo. Prošle polusezone 4 komada od Zrinjskog, sada 2. Mirza > Dudić![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nismo ni mi budale ko što oni misle, ne znaju s kime posla imajunapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:38U trecem krugu ima da im yebemo milu.majku i samo 1:0 zijanimo!! Nece nas niko u hendikepu triput u sezoni uzet!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:37Nekad najbolji po svakakvim statiskama, vječnim tabelama, a sad najbolji u blamiranju!![]()
Ma da, moram reći da napredujemo. Prošle polusezone 4 komada od Zrinjskog, sada 2. Mirza > Dudić![]()

Žali bože što je bojkot, bez zayebancije ubijeđen sam da bi uletile Hz nakon jednog poluvremena blamiranja u teren i Mirzu na nosila zavezali i iznijeli sa stadiona

Sutra da dođe Toni Karačić, evo ruke da bi bez zayebancije treći krug ako ništa svakog protivnika stisli do te mjere da bude neizvjesno svako kolo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sahinovic kriv za drugi a isto snosi dio krivice za prvi gol zajedno sa krilom i bekom.
Vrsajevic je igrac manje bio, nula bodova. Mulalica/Musu u prvih 11.
Nisu lazni bili toliko dominantni koliko je do naseg trenera koji je postavio ekipu, bas im se ponudio.
Vrsajevic je igrac manje bio, nula bodova. Mulalica/Musu u prvih 11.
Nisu lazni bili toliko dominantni koliko je do naseg trenera koji je postavio ekipu, bas im se ponudio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- siroliver69
- Kontakt:
Pokušam danas razbiti negativu i sebi i vama, forumu...napisem, Dobijamo!
Lafo, idem protiv zdravog razuma, a gadi mi se kosica, gadi mi se sta radi svom odojcetu, gura ga pod voz...ubija Avramovskog, ekipu...
Nazovi Mirvicu onog Sablica, čovjeka o kojeg smo se ogriješili ko ni prema kome, čovjek nas vodio iz tunela dva mjeseca i moljakao svojim obrazom da dođe koji igrač samo da nas ima 11, mozda nam oprosti.
Fujjj na sta spadosmo!
Lafo, idem protiv zdravog razuma, a gadi mi se kosica, gadi mi se sta radi svom odojcetu, gura ga pod voz...ubija Avramovskog, ekipu...
Nazovi Mirvicu onog Sablica, čovjeka o kojeg smo se ogriješili ko ni prema kome, čovjek nas vodio iz tunela dva mjeseca i moljakao svojim obrazom da dođe koji igrač samo da nas ima 11, mozda nam oprosti.
Fujjj na sta spadosmo!
-
- Kontakt:
Pa tjerajte Mirvica.Hajdeee je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:15Ljudi nece da shvate da je Mirza samo produkt neznanja, neopravdano nabildanog ega i vrlo moguce talova.
Sutra i da ode Mirza, a ocito ce uskoro.
Ko dovodi novog sefa strucnog staba? Ayla, a "sapce" joj iz sjene Hadzic!!!!
I sta smo postigli? Novog Fedju i njegovih 10 igraca. Pa onda novog Mirzu i novih 10 igraca i tako u krug. Da idemu u treci sezonu ovog ludila.
Kako ljudima nije jasno u cemu je glavni problem.
Ti ako mislis da Mirvic nije u ovome, i da mu ovi iza ledja rade, "ti si mali ovde zaluto"...
Zip da nije kontras i da nema kome kontrirat nikad nista ne bi napisao na forumu jer nema intelektualnog kapaciteta za bilo sta drugo osim za kontriranje. S toga, pozivam sve forumase da pisu pohvalno o radu kluba i Mirzi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- belosevic23
- Kontakt:
Jedino sto je dobro bilo kod sablica je sto je pricao na konferencijama o problemima i nije se libio da kaze iako je imao dosta limitiranu ekipu bez redovnih plata. Ali i sablic je imao kikseva i promasaja poput bagarica na desnom kriluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:25Dugo razmisljam ali prvi put pisem,povlacim sve lose sto sam rekao za Gorana Sablica a ovdje sam ga mozda i najvise tjerao.Definitivno smo se zayebali sto ga nismo ostavili jos jednu polusezonu.Ova trojica poslije njega boze sacuvaj(hajd Vasoski i nekako jer se sam povukao)
-
- Kontakt:
Ti dva posta danas, oba ti o zipu.
A ja kad sam govorio da je Mirvic ubleha, vi mu skandirali

Zato sada tesko preko usta izvaliti ko je glavni krivac, tjerate sve al Mirvica nikako. Sto li?

Mirvic izradi, al nema veze ajmo mi tjerati trenutno nebitne ljude u odlucivanju, jer samo Mkrvic odlucuje o bitnim stvarima.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
**** i tebe i njeg i ove sto su nebitni.ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:51Ti dva posta danas, oba ti o zipu.
A ja kad sam govorio da je Mirvic ubleha, vi mu skandirali![]()
Zato sada tesko preko usta izvaliti ko je glavni krivac, tjerate sve al Mirvica nikako. Sto li?![]()
Mirvic izradi, al nema veze ajmo mi tjerati trenutno nebitne ljude u odlucivanju, jer samo Mkrvic odlucuje o bitnim stvarima.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
B O J K O T ! ! !
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, rimljanin90 i 22 gosta.