Joj omjera jbt, sve skoro u hendikepu jbt
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Redovne musterije uzpovcimaBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:54spremni smo za ono sto je pocelo a sto nas ocekuje i u nastavku
danima smo vjezbali na treninzima
![]()
zlo87 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:54**** i tebe i njeg i ove sto su nebitni.ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:51Ti dva posta danas, oba ti o zipu.
A ja kad sam govorio da je Mirvic ubleha, vi mu skandirali![]()
Zato sada tesko preko usta izvaliti ko je glavni krivac, tjerate sve al Mirvica nikako. Sto li?![]()
Mirvic izradi, al nema veze ajmo mi tjerati trenutno nebitne ljude u odlucivanju, jer samo Mkrvic odlucuje o bitnim stvarima.
S ljudske strane, ono sto je uradjeno njemu, dugo ce se vracati kao bumerang.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:01Nit je najbolji nit ce se vratit. Okej, ako smo rekli da smo se ogrijesili o njega, ne znaci da je lik Jose fuckin Mourinho. Bolji od Ace, Dudica i Mirze, nije bolji od Vinka, mozda ni Husrefa. Imao je i on itekako musica, samo sto su bile manje nego sad. Mirzah nema musice, on ima strsljenove.
Dobro, to da, ispali smo gov.na prema njemu. Al i prema Vinku smo, jbg. I Kodri ranije. Pitanje je cija nas karma stize.ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:05S ljudske strane, ono sto je uradjeno njemu, dugo ce se vracati kao bumerang.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:01Nit je najbolji nit ce se vratit. Okej, ako smo rekli da smo se ogrijesili o njega, ne znaci da je lik Jose fuckin Mourinho. Bolji od Ace, Dudica i Mirze, nije bolji od Vinka, mozda ni Husrefa. Imao je i on itekako musica, samo sto su bile manje nego sad. Mirzah nema musice, on ima strsljenove.
Zasluzio je bar jos pola godine u normalnim uslovima da radi.
Al Mirvic kako je bio posavjetovan da to uradi, tako je posavjetovan da Mirzu postavi.
Sve u svemu, ovi amerikanci kao investitori se nikako nisu pokazali. Bar mi nismo 660 milki potrosili kao Chelsea.
Mislim da je sad stigla karma Keme Alispahicanapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:09Dobro, to da, ispali smo gov.na prema njemu. Al i prema Vinku smo, jbg. I Kodri ranije. Pitanje je cija nas karma stize.ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:05S ljudske strane, ono sto je uradjeno njemu, dugo ce se vracati kao bumerang.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:01Nit je najbolji nit ce se vratit. Okej, ako smo rekli da smo se ogrijesili o njega, ne znaci da je lik Jose fuckin Mourinho. Bolji od Ace, Dudica i Mirze, nije bolji od Vinka, mozda ni Husrefa. Imao je i on itekako musica, samo sto su bile manje nego sad. Mirzah nema musice, on ima strsljenove.
Zasluzio je bar jos pola godine u normalnim uslovima da radi.
Al Mirvic kako je bio posavjetovan da to uradi, tako je posavjetovan da Mirzu postavi.
Sve u svemu, ovi amerikanci kao investitori se nikako nisu pokazali. Bar mi nismo 660 milki potrosili kao Chelsea.![]()
Pa i jesmo nesto kao Chelsea u malom. U ligi gdje je rekord bio kupit igraca za 100-200 hiljada maraka mi potrosili milion i kusur. Samo sto smo doveli retardiranog trenera kojem je maksimalni domet Olimpik, kao sto je i Poteru bio Brajton.
Ybg ne vode im klub tik tokeri i instagram debili,zato i ima nepretka,ode im trener i jos par igraca a mi potrosili love kao niko do sad u ligi na pojacanja i opet nas otresu ljudi,pa nije bezveze sigurno.
Po meni nije najbolji trener nakon Kodre, ali da smo ga podcijenili dosta - jesmo.
Kad si spomenuo Aničića, zna li neko kakav je status sa povredom i kad bi mogao nazad?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:23Po meni nije najbolji trener nakon Kodre, ali da smo ga podcijenili dosta - jesmo.
Ali da bi ga volio vidjeti opet, bi.
A najbolje je 343 da igramo sa njim
..Zilkić...........Oliveira..........Guliashvili
Radović...Vrančić.....Nurković............Musa
...Aničić.........Šerbečić.......Martinović
...................Šahinović
Sa klupe Kyeremeh/Daniel, Hamza, Balta, Trako..
Mene ne boli poraz koliko me boli pomisao da su tri bolja igrača od njihovih zamjena na terenu, ostala kući ili na tribinama.
Da se pokusa promijeniti menadzment? Da se napokon angazuje osoba koja se razumije u fudbal, da mu se daju odrjesene ruke da sredi klub. Nije klub piljara ni CM ni DM. Daj menadzment koji zna sta znaci praviti fudbalski klub, i kako pronaci i posloziti sportski segment kako treba.bordobijeli je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:42Ima li smo i prije kriza al ove posljednje dvije godine baš crnjak kad je FKS u pitanju. Samo mjenjamo trenere i igrace a sve lošije stanje.
Igrace ne mijenjati niposto vec naci trenera strucni stab, skolovane i profesionalne koji mogu napraviti tim od onog sto posjedujemo. Ako ne mogu onda idemo dalje.bordobijeli je napisao/la: ↑26 feb 2023, 23:42Ima li smo i prije kriza al ove posljednje dvije godine baš crnjak kad je FKS u pitanju. Samo mjenjamo trenere i igrace a sve lošije stanje.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, BarbareZeljin, benko21, boki86, enzo1, Hajdeee, HordasDolacMalta, johntravolta123, Kyle88, mire971, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, riki46, ShofaII, SineTalexy, skoJaa, Venom i 135 gostiju.