Postao/la sarajlija89 » 23 feb 2011, 22:58
Bolji bayern..potpuno zasluzena pobjeda.
Imao je i inter nekoliko dobrih prilika,ali generalno igra koju su pokazali nije bila dobra...bez ideje u igri i nekih ofanzivnih rjesenja nije se moglo...ne moze etoo sam.Bayern kontrolisao i pokazao zreliju igru...
Govorio sam i prije, da inter pobjeđuje iako ne igra dobro..jednostavno, nema igre kao sto se ocekuje....to nije na nivou...
Losa taktika leonarda ali ruku na srce i nije imao nekih rjesenja.Mozda je pogrijesio sto nije ubacio pandeva ili ranije osvjezio ekipu jer cijelo drugo pol je visio gol...interu fali jedan pravi spic koji bi otvarao vise prostora etoou,ne moze etoo sam...te jedan kreativan vezni...cambiasso,motta,zanetti ne mogu kreirat igru..stankovic je star i povrede ga muce cesto...zatvori miacona,sneijdera i etooa i to je to..bar dvojicu od njih i to je to..
Cagliari je nadigrao intera..al primio sam to sa rezervom jer su odmarali neki igraci...relativno slabi Juventus je bolje stajao u polju od intera...a vecerasnja tekma je definitivno pokazala da inter nema igru i da je potrebno par novih igraca i novih rjesenja...dosta igraca je potroseno i nedostaje kreativnosti...
Mozda se necete sloziti jer ste stvorili par dobrih prilika ali sam protok lopte,posjed iste i igra nije na nivou...vecinom su to individulane akcije sneijdera ili etooa iz cega stvaraju prilike...
Nije gotovo al sa ovakvom igrom...nemate puno sansi u revansu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★