baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:40E čuj Dallas i veš mašine ubacuje, pa ja ne znam jel vi gledate NBA uopšte, ljudi igraju ovako 99% sezone, žive i umiru od trice uvijek. Lejkersi očekivano loši, ništa od play-ina.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:40E čuj Dallas i veš mašine ubacuje, pa ja ne znam jel vi gledate NBA uopšte, ljudi igraju ovako 99% sezone, žive i umiru od trice uvijek. Lejkersi očekivano loši, ništa od play-ina.
Zar te cudiharden je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:18Izjava nivo Jelene Karleuse.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:18I sudije, i ti drugi sto ne zele, mogu im se sagnuti lagano.![]()
![]()
Kad vidis onog Magicovog treba biti posten pa reci Zaya bar izgleda kao zensko
Zna covjekBuffonGigi je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:20baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:40E čuj Dallas i veš mašine ubacuje, pa ja ne znam jel vi gledate NBA uopšte, ljudi igraju ovako 99% sezone, žive i umiru od trice uvijek. Lejkersi očekivano loši, ništa od play-ina.![]()
Ne bih se bas slozio s tobom za sudjenje, ali svakako nije ni bitno.
Njih yebe sto ce najvjerovatnije ici na Denver. Nemaju neke šanse tu.
Luka cvili na terenu, neki cvile na forumu. Znam ja da ti jedva cekas, ovdje ima vise hejtera Lakersa nego navijaca svih ostalih klubova zajedno. Nisi ti nesto narocito poseban sa tim tvojim zeljicama, i ostala braca isto zele samo rijetko koji kaze. Kod tebe je kosarkasko znanje ispod ispod nule, prduckas a ne znas da utakmica traje minimalno 48 minuta, a ne 22 kad ti pocnes pisati svoje nebuloze.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:30Jedva čekam da ispadnu u RS ili u borbi u play-innu samo da pojedine ne gledam po PDF-u. Košarkaško znanje 0 a javljaju se samo kad se uvežu 2-3 pobjede (čast izuzecima što su redovni po temi i održavaju temu živom).
Precjenjujes koliko ljudi ovdje zapravo gleda kosarkubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:40E čuj Dallas i veš mašine ubacuje, pa ja ne znam jel vi gledate NBA uopšte, ljudi igraju ovako 99% sezone, žive i umiru od trice uvijek. Lejkersi očekivano loši, ništa od play-ina.
Jedna situacija sa faulom na Irvingu ne mijenja narativ komplet suđenja, Ham je imao i challenge što je mogao iskoristiti. Ipak i duplo više slobodnih ste imali, 28-14, i to je objektivno. Koncept vaše igre nakon što niste mogli iz vana se promijenio na unutrašnju igru, što mi osim sa faulovima ili udvajanjima koja su bila katastrofalna da ih je Bron rješavao ne možemo sa ljudstvom ispratiti.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:29Ne bih se bas slozio s tobom za sudjenje, ali svakako nije ni bitno.
Dallas je odlicno poslozen ovako na papiru, samo kad bi se Luka skoncentrisao samo na igranje kosarke dok je na terenu. Isto tako, Kyrie je u par navrata veceras djelovao kao da ga neko tjera da bude na terenu. Ako njih dvojica kliknu, nebo im je granica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.