lumani je napisao/la: ↑27 feb 2023, 02:56
bhsport je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:14
Sarmica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 19:55
Slažem se da je rasturio. Došao je na gotovu bazu, a prije svega je došao na kolektiv i energiju koju je Vedran izgradio, koji je sa prosjećnim igračima izborio EP ma koliko to dušmani poput lumanija željeli da umanje.
Nije lumani dušman, nego je subjektivan prema Bekiru, ne gleda realno. Bekir je taj koji nas ne potopio 20 razlike u CG, i sada njegovi branioci to fakturišu Nurkicu.
Na EP isto tako očajno, utakmice koje je trebao dobiti je glat izgubio.
Sjetim se Italije 99, kada je Dado Mirković unio preokret na pleju, stigli smo i prestigli talijane. Zatim ulazi tada još Adis gubi dvije lopte i od +1 dolazimo na -3, Italija tom pobjedom prolazi grupu i kasnije postaje prvak Evrope. Da je Mirković ostao mi bi prošli tu grupu ali mali ćelavi kompleksas nije to dao. Smiješan igrač i još smiješni trener.
Ja sam uvijek objektivan i na strani istine

Adis Beciragic je preuzeo kada niko nije htio ,to morate prvo da znate(Vedran pobjegao zbog novaca,da Vedran=)

Kao drugo, odigrali smo odlicno EP odlicno,onaj ko tvrdi suprotno nema pojma o Kosarci.
ehh sada o kavalama na SP --tko je izgubio kuci i vani od Litvanije (da cujem?)....Beciragic je izgubio u Montenegru ,ali je dobio A 1 tim Francuza ,niste valjda zaboravili ?Ja mislim da je sramota pljuvati po Adisu ,ako su razlog Suljo/Ata onda

ne znam dalje....
Sta ja sada trebam da hvalim Vedrana koji je pobjegao i da pljujem po Adisu koji je preuzeo i napravio odlican rezultat?
Vi kako god ,za mene Adis radi odlicana posao

:bih:Tebe izgleda muci 99 a mene muci kada se sjetim kakav je izbacaj imao Vedran Bosnic
Kada si tako objektivan, hajde navedi listu trenera kojim se nudilo a koji su odbili priliku da vode na EB, sasvim korektnu ekipu sa Musom i Nurkicem?
Više je reprezentacija valjala Azizu neko Aziz reprezentaciji, igrače tipa Nurkić i Musa nikad nece voditi u životu.
Vedran je odgovoran za poraz protiv Litvanije kuci, a sto smo morali dobiti.
Aziz je bio ponizen u Crnoj Gori i opet je kao i na EB pogresno birao utakmice. On je trebao ici na pobjedu u Podgorici a ne iz inata igrati protiv Francuza, ta nam je pobjeda znacila SP.
Ja mislim da ima itekako opravdanih razloga za kritiku selektora, od te CG, preko EB, preko Atica i Emira do debakla sinoc.
Za mene ne radi odilcan posao, Vedran je uradio odlican posao i napravio ovu grupu momaka, koju je Aziz za 9 mjeseci izmasakrirao.
Naravno da me muči ta 99, jer smo imali prolaz grupe protiv buducih prvaka Evrope i domacina prvenstva, ali ih je baš taj tada Adis prokocko.
Od Vedranovog izbacaja nije reprezentacija trpila tako da je nerelevantno za ovu pricu.
Probati vratiti Nenada kao selektora uz Firica, kompleksasa nabiti nogom na Kosovo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921