O kakvoj slici je riječ? Ja se zaje*bavao da je Ayla 18+
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne udjem par sati na forum vidim nesto se sad neke slike spominju, sta je u pitanju moze li se znat i vidjet, pp ako je striktno nesto.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Neki forumaš postavio screenshotove chata sa Ikićevom djevojkom, gdje ona kaže kako su ga otjerali, kako su nju nagovarali da nagovori Ikica da ide u Tursku iako se njemu nije islo, da će biti na tribinama ako se vrati, da su krivi Ajla i Emir itd.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:21Sezona je propala odavno.
Problem je što nam je i naredna propala.
Nema ovaj brod kurs za bilo šta.
nasukan brod. ni tamo ni vamo.
@Pantelija bravo majstore! Sve si rekao, hajd da se seminar neki obidje oni ni na tvu ne pregledaju utakmicu neke svjetske ekipe.
Sta imamo mi od tog partnerstva sa cardifom sa kortrijkom? Ima li neko da ode 7 dana da vide sta ti ljudi rade, sta jedu, kako treniraju.
Nije da ne mogu sebi doci jer po pripremnim utakmicama je sve jasno bilo. Ubij Nabij Izbij .
Ismijavanje kluba i grada, sa ovim cirkusantima na celu. Izjavu ne mozes dati pobjegnes ko zadnja *icka da imas vise vremena da se sjetis da je vjetar krivac.
Lafo spustamo loptu od golmana da igramo.. dodje lopta do cirjaka i onda RUPA do protivnickog 16erca, nigdje bordo igraca. Svi po linijama zakucani i cekaju loptu u prostor. Igramo siroko

Najjaca mantra za pranje mozga. MI TRAZIMO DUBINU? Sta je ta i sta znaci ta dubina, moze li neko pojasniti, u fudbalskom leksikonu zalizanog uhljupa?
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 27 feb 2023, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Na dnu su raja

.Podsjetimo, lidersku poziciju drži Zrinjski sa 42 osvojena boda, Široki Brijeg ima 36, kao i FK Boraac. Željezničar je na 29, a Velež ima 27.
Na dnu velika borba. Igman i Sloboda ima po 20 bodova, Tuzla City je na 21, a Leotar i Sloga Meridian na 22. Posušje ima 24, a Sarajevo 25.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Može li iko pri zdravoj pameti zamisliti Varešanovića, Repuha i Obucu na nekom seminaru ili ozbilnom trenerskom kolegiju 

-
- Kontakt:
Al frajer odbio izjavu dat , kao da mu je drugi kriv pa ljut , tek prvo kolo on odmah bezobrazan , sta ce biti poslije a sta ce se desiti kad mu sudije ukradu utakmicu ima da masni pjeni 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bas, imat ce policija posla da smiri zalizanog.. Fizicki ce nasrnuti na Elvisa Mujica.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 feb 2023, 10:08Al frajer odbio izjavu dat , kao da mu je drugi kriv pa ljut , tek prvo kolo on odmah bezobrazan , sta ce biti poslije a sta ce se desiti kad mu sudije ukradu utakmicu ima da masni pjeni![]()
Ima li neka peticija da Cala preuzme klupu? Do kraja bi se necemu i mogli nadati.. Hejj, mi onakog covjeka pocnemo neartikulisanim zavijanjem tjerati. A sa onakom ekipom umalo da bude sampion. I sta drugo mi ocekujemo nego da nam Mirza bude trener. Sami smo sebi krivi
- 1 9 4 6 -
Psihopata do psihopate.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
KO da gledam ista priča Musa i Avramovski
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio ili nešto slicno. Ja Sarajevo volim i samo mislim dobro Sarajevu. Zato i jesam objavio slike, a svakako će djevojka sama izaći u javnost i sve reci kakva je nepravda prema momku uradjena, a kako se još uvijek pita Emir. I šta su Mirza, Ajla i Emir govorili Ikicu…Slike ću ostavit ima još šta mi je pisala proslijedit ću ih kome treba, jer do kad visi ovo trpit mi nismo INSTAGRAM klub!!!!!!!!!!!
Gdje su te slike postavljene?Dema7 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 10:17Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio ili nešto slicno. Ja Sarajevo volim i samo mislim dobro Sarajevu. Zato i jesam objavio slike, a svakako će djevojka sama izaći u javnost i sve reci kakva je nepravda prema momku uradjena, a kako se još uvijek pita Emir. I šta su Mirza, Ajla i Emir govorili Ikicu…Slike ću ostavit ima još šta mi je pisala proslijedit ću ih kome treba, jer do kad visi ovo trpit mi nismo INSTAGRAM klub!!!!!!!!!!!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma Ikic ako je suditi po partijama, momak mangup. Hrabar, s mudima. Nece sutiti. Takvi se inace u stranu sklone.Dema7 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 10:17Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio ili nešto slicno. Ja Sarajevo volim i samo mislim dobro Sarajevu. Zato i jesam objavio slike, a svakako će djevojka sama izaći u javnost i sve reci kakva je nepravda prema momku uradjena, a kako se još uvijek pita Emir. I šta su Mirza, Ajla i Emir govorili Ikicu…Slike ću ostavit ima još šta mi je pisala proslijedit ću ih kome treba, jer do kad visi ovo trpit mi nismo INSTAGRAM klub!!!!!!!!!!!
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne razumijem te nekad fks74. Sta mislis postici? Sta ti konkretno smeta.. Ja nisam vise ludjaka vidio od naseg strucnog tima i nemogucnosti da poslusaju 400.000 ljudi grada Sarajeva. Nego otjeraj avrama, otjera ikica, suti nek ne puca. To sto bi nas malo jaca terminska ekipa razbila na proste faktore nije vazno.
sta mi pratimo ovdje? Mozes li napisati nesto sem toga kako si ti frapiran clanovima foruma?
- 1 9 4 6 -
Prati li neko koliko je jos ostalo da postanemo najbolji klub za zapadnom Balkanu??? 

- SarajevoForza
- Kontakt:
Da je stari sistem takmičenja tačno bi igrali ligu za opstanak
Opasno ovo novo Sarajevo #newera

Opasno ovo novo Sarajevo #newera
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, N3R3D, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, SamoDaKazeem i 55 gostiju.