FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 27 feb 2023, 10:29

Kakve se slike provlače, nisam upratio, može li objašnjenje u PP ?

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 27 feb 2023, 10:29

Bio sam protiv bojkota na neki način, protiv Mirze sam da se razumijemo. Ali tek sad shvatam koliko su HZ ispravno postupile.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 27 feb 2023, 10:30

Mozda se predozira, pa silom prilika dobijemo novog trenera

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 feb 2023, 10:32

Dema7 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:17
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio ili nešto slicno. Ja Sarajevo volim i samo mislim dobro Sarajevu. Zato i jesam objavio slike, a svakako će djevojka sama izaći u javnost i sve reci kakva je nepravda prema momku uradjena, a kako se još uvijek pita Emir. I šta su Mirza, Ajla i Emir govorili Ikicu…Slike ću ostavit ima još šta mi je pisala proslijedit ću ih kome treba, jer do kad visi ovo trpit mi nismo INSTAGRAM klub!!!!!!!!!!!
Ma nemaš se zašto izvinjavati, samo da djevojci ne bi kakve probleme izazvale te slike. Samo jako brate ako imaš još moja preporuka je sa šalješ i HZ i Mirviću.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Herson

Post Postao/la Herson » 27 feb 2023, 10:33

Nisi brate nista pogrijesio, vec naprotiv, uradio si jedinu ispravnu stvar. Ako mozes opet objavi slike, samo prekrij ime djevojke. Svi mi ovdje znamo da se takve stvari desavaju, nije to nista novo, ali drugacije je kad to iznese neko iznutra.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2023, 10:34

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 feb 2023, 10:24
fks74 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:19
joker90 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:16

Takav klub je naš..
U svom životu nisam vidio više luđaka, nego na ovom forumu.

ne razumijem te nekad fks74. Sta mislis postici? Sta ti konkretno smeta.. Ja nisam vise ludjaka vidio od naseg strucnog tima i nemogucnosti da poslusaju 400.000 ljudi grada Sarajeva. Nego otjeraj avrama, otjera ikica, suti nek ne puca. To sto bi nas malo jaca terminska ekipa razbila na proste faktore nije vazno.
sta mi pratimo ovdje? Mozes li napisati nesto sem toga kako si ti frapiran clanovima foruma?
Znalo je se da ne mogu svi stranci igrati, ako me pamćenje još služi ovdje je bila opšta euforija, kada su dolazili ti igrači. Sada se kontra priča, uz par rotacija u ekipi to može bolje izgledati. Svi su znali da će se teško ekipa uskladiti, kada svakih 6 mjeseci mijenjaš igrače i trenere. Od svih trenera koji nam nisu valjali dobili smo najgoreg, tako nam i treba za bolje i nismo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2023, 10:34

Ovo juce baš loše i ne obecava. Bez šuta na gol, prilike, smišljene akcije prema naprijed baš nista, ima li smo posjed al lopta u zadnjoj liniji i kod golmana nismo je uspjeli prenijeti na njihovu polovinu. Vidljivo je da nismo uigrani al nismo bili ni agresivni a nije se vidjela ni neka zelja da grizemo da nam je stalo da hocemo gol. Pali smo bez ispaljenog metka 90 min praznog hoda.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 27 feb 2023, 10:35

H8Z7 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:32
Dema7 je napisao/la:
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio ili nešto slicno. Ja Sarajevo volim i samo mislim dobro Sarajevu. Zato i jesam objavio slike, a svakako će djevojka sama izaći u javnost i sve reci kakva je nepravda prema momku uradjena, a kako se još uvijek pita Emir. I šta su Mirza, Ajla i Emir govorili Ikicu…Slike ću ostavit ima još šta mi je pisala proslijedit ću ih kome treba, jer do kad visi ovo trpit mi nismo INSTAGRAM klub!!!!!!!!!!!
Ma nemaš se zašto izvinjavati, samo da djevojci ne bi kakve probleme izazvale te slike. Samo jako brate ako imaš još moja preporuka je sa šalješ i HZ i Mirviću.
Sto bi slao hrasnickom preverantu?

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 27 feb 2023, 10:36

Dema7 je napisao/la:
Buraz posalji slike mirvicu na ig.....covjek sve procita,cak i odgovori....mozda lik nema pojma sta se sve desava

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 feb 2023, 10:38

bordobijeli je napisao/la:
27 feb 2023, 10:34
Ovo juce baš loše i ne obecava. Bez šuta na gol, prilike, smišljene akcije prema naprijed baš nista, ima li smo posjed al lopta u zadnjoj liniji i kod golmana nismo je uspjeli prenijeti na njihovu polovinu. Vidljivo je da nismo uigrani al nismo bili ni agresivni a nije se vidjela ni neka zelja da grizemo da nam je stalo da hocemo gol. Pali smo bez ispaljenog metka 90 min praznog hoda.
A šta očekivati od Repuha, Obuće i Mirze? Pa oni nisu za Unisa, kamo li za Sarajeva, ta liga je dosegla neki nivo analize, a ova telad o tome pojma nemaju

Čuj Mirza objašnjava Vrančiću nešto, došao s partije da trenira Vrančića, ma pas nam majku yebo nenormalnu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 27 feb 2023, 10:39

Nista pogresno to nije, treba se stati u kraj vise makar svi otisli i Mirvic i Tan i pizde materine, ovo nije normalno da covjek ovo dopusti da mu rade sa parama koje on ulaze... da ovakva spodoba vodi glavnu rijec u klubu i o svemu odlucuje. Da li je moguce da joj stvarno niko nista ne moze i da se Mirvic ili lud pravi ili fkt ne zna ili je ovo sve neki tal... uzas ne mogu da vjerujem sta sam jucer gledao a i sta cemo tek gledati jer nema sanse napredovati sa ovakvim bilmezima.. e moje Sarajevo sta si dopustilo a i mi
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Dema7
Kontakt:

Post Postao/la Dema7 » 27 feb 2023, 10:43

Ne želim ikome da saljem slike niti da ponovo objavljujem. Djevojka mi se opet javila i zamolila da ne djelim slike jer ima ona problema sada, kad bude vrijeme ona će izac u javnost i sve reci. Ja ne želim da budem kriv za nešto, a imao sam samo dobre namjere za nas klub jer dosta mi je instagram direktora, trenera i sl. Valjda nekad bude bolje i nas klub bude primjer kluba u svako smislu rijeci. A sto se tiče HZ pa ako iko voli Sa oni vole i srcem i dušom i po kiši, snijegu, 20 kilometara, hiljadu kilometara nisu bezveze ljudi odlučili se za bojkot jer dosta nas nema veze šta se sve u klubu radi! Ps: Neću nikome slati slike da ne bi djevojci pravio probleme javila mi se i zamolila me da se ne djele slike. Hvala!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 10:43

fks74 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

ne razumijem te nekad fks74. Sta mislis postici? Sta ti konkretno smeta.. Ja nisam vise ludjaka vidio od naseg strucnog tima i nemogucnosti da poslusaju 400.000 ljudi grada Sarajeva. Nego otjeraj avrama, otjera ikica, suti nek ne puca. To sto bi nas malo jaca terminska ekipa razbila na proste faktore nije vazno.
sta mi pratimo ovdje? Mozes li napisati nesto sem toga kako si ti frapiran clanovima foruma?
Znalo je se da ne mogu svi stranci igrati, ako me pamćenje još služi ovdje je bila opšta euforija, kada su dolazili ti igrači. Sada se kontra priča, uz par rotacija u ekipi to može bolje izgledati. Svi su znali da će se teško ekipa uskladiti, kada svakih 6 mjeseci mijenjaš igrače i trenere. Od svih trenera koji nam nisu valjali dobili smo najgoreg, tako nam i treba za bolje i nismo.

Odabir stranaca za tribine je u najmanju ruku diskutabilan. A sto je najgore imam osjecaj da je prikrivena namjera iza svega. Stavi Avrama na tribini pa da ne moze ni uci u igru. Jer ako udje svi bi vidjeli neki pomak. Bojim se da je to isto bilo i za Ikica.
Ovo ako se ne zaustavi postaje privatna prcija Babe i sina uz amin gazde. A ne bi ni tad imao nista protiv da taj sin otkida, da je uzor svima u ekipi. Kapiten Sarajeva za 3o godina, pa nek igra ko mu ebe mater. Ali nije tako nego suprotno.

Nije sramota neznati. Slazem se da za 6 mjeseci neces nista uraditi i dijelim misljenje da nismo zasluzili boljeg od ovog trenutno. Jedini koji nece dici ruke i kad ga svi budemo tjerali.

Ali ovo nije do ekipe ni uigravanja ni upoznavanja igraca, ovdje se jednostavno nista nije radili ili se nije znalo raditi. I ne samo jucer, to smo mogli vidjeti i na pripremama.
Ni plana ni ideje, ni kretanja.. covjece dragi mi nismo imali jucer izradjen sut, izradjen centarsut (mozda 1 u utakmici) Znaci smisleno da nesto vidis, upumpali smo u ekipu miliona maraka i mi suta nismo imali u okvir. To je porazavajuce.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 feb 2023, 10:54

Ivan Ikic jedan je od nas. Muda do poda, ponajbolji u prvoj polusezoni
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 feb 2023, 10:56

fks74 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:16
fks74 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:15
Psihopata do psihopate.
Takav klub je naš..
Ti znaš da ovaj forum nije obaveza, meni da se tako ne sviđa i da imam takvo mišljenje o ljudima ovdje, ja bih ga fino zatvorio i vozdra.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2023, 10:58

Dema7 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:43
Ne želim ikome da saljem slike niti da ponovo objavljujem. Djevojka mi se opet javila i zamolila da ne djelim slike jer ima ona problema sada, kad bude vrijeme ona će izac u javnost i sve reci. Ja ne želim da budem kriv za nešto, a imao sam samo dobre namjere za nas klub jer dosta mi je instagram direktora, trenera i sl. Valjda nekad bude bolje i nas klub bude primjer kluba u svako smislu rijeci. A sto se tiče HZ pa ako iko voli Sa oni vole i srcem i dušom i po kiši, snijegu, 20 kilometara, hiljadu kilometara nisu bezveze ljudi odlučili se za bojkot jer dosta nas nema veze šta se sve u klubu radi! Ps: Neću nikome slati slike da ne bi djevojci pravio probleme javila mi se i zamolila me da se ne djele slike. Hvala!
Upravo sam zato i obrisao slike, ne treba biti sebičan i gledati samo sebe. Iako smo to manje-više svi znali, djevojka je podijelila nešto sa nama a Ivan je i dalje naš igrač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2023, 10:59

fks74 je napisao/la:

Odabir stranaca za tribine je u najmanju ruku diskutabilan. A sto je najgore imam osjecaj da je prikrivena namjera iza svega. Stavi Avrama na tribini pa da ne moze ni uci u igru. Jer ako udje svi bi vidjeli neki pomak. Bojim se da je to isto bilo i za Ikica.
Ovo ako se ne zaustavi postaje privatna prcija Babe i sina uz amin gazde. A ne bi ni tad imao nista protiv da taj sin otkida, da je uzor svima u ekipi. Kapiten Sarajeva za 3o godina, pa nek igra ko mu ebe mater. Ali nije tako nego suprotno.

Nije sramota neznati. Slazem se da za 6 mjeseci neces nista uraditi i dijelim misljenje da nismo zasluzili boljeg od ovog trenutno. Jedini koji nece dici ruke i kad ga svi budemo tjerali.

Ali ovo nije do ekipe ni uigravanja ni upoznavanja igraca, ovdje se jednostavno nista nije radili ili se nije znalo raditi. I ne samo jucer, to smo mogli vidjeti i na pripremama.
Ni plana ni ideje, ni kretanja.. covjece dragi mi nismo imali jucer izradjen sut, izradjen centarsut (mozda 1 u utakmici) Znaci smisleno da nesto vidis, upumpali smo u ekipu miliona maraka i mi suta nismo imali u okvir. To je porazavajuce.
O kakvim teorijama zavjere pišeš ? Znači Mirza želi da gubi utakmice, pa on bi najviše volio da ima sve pobjede i da se tako navijačima popiša u usta. Kažem fino, zamijeniti golmana, Avdiju sa Musom, Čirjaka sa Irfanom , Dala sa Avramom i tjt i po potrebi Guli umjesto Keyrema.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 feb 2023, 10:59

fks74 je napisao/la:
Psihopata do psihopate.
Jesu li krivi igrači ili navijači?
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 11:03

fks74 je napisao/la:
27 feb 2023, 10:59
fks74 je napisao/la:

O kakvim teorijama zavjere pišeš ? Znači Mirza želi da gubi utakmice, pa on bi najviše volio da ima sve pobjede i da se tako navijačima popiša u usta. Kažem fino, zamijeniti golmana, Avdiju sa Musom, Čirjaka sa Irfanom , Dala sa Avramom i tjt i po potrebi Guli umjesto Keyrema.
Pa ocito da ne vidi dalje od nosa i od ideje da unovci sina. Pa te teorije zavjere postadose realnost. Pa sto to ne uradi ako je tjt. ? Sto posla Avrama na tribine?
Sto nece da vidi sto mi svi vidimo?

Osakati, oslabi ekipu da bi gurao neke svoje zamisli? Ne mogu vise..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2023, 11:04

Shategabri je napisao/la:
27 feb 2023, 10:59
fks74 je napisao/la:
Psihopata do psihopate.
Jesu li krivi igrači ili navijači?
Ne vezano ko je kriv, kakve se sve uvrede ovdje pišu o tome je riječ. Treba ga skratiti do koljena, da j.be sam svoju majku, da j.be svoje dijete itd.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, broj6, Confiance, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, Rule_hz i 89 gostiju.