Pa bi s Mirzom, jer on nema nikakve taktičke zamisli osim hop hop i izađi.. Kad bi svaki ovaj pojedinac sa slike imao svoj zadatak i znao tačno šta treba da radi, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko će trčati ovdje?

Vrancic, Avramovski, Cirjak. Pokretna sredina ko kran.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Cim sam ja vidio neko grljenje i zagrljaje na slikama sa priprema , znao sam da nesto prikrivaju a to je nerad , uglavnom tu bude dobra atmosfera , jel svi su zadovoljni , igrači jel nisu puno radili a treneri isto nisu puno se trudili i onda svi happy .
Da su pripreme bile teske onda dodje do svadja nervoza , naguravanja na treningu i td ovako svi sretni …
Da su pripreme bile teske onda dodje do svadja nervoza , naguravanja na treningu i td ovako svi sretni …
Ayla Alimanovic i Emir Hadzic!!!
I cijelu tu ekipicu koju su skupili oko sebe, starleta, krimosa i kvazi menagera.
Dorektno su odgovorni za stanje u kojem smo, evo dvije sezone vec.
Ismir Mirvic - direktno odgovoran jer vise vjeruje quravama, kvazi menadzerima i polusvijetu, nego ljudima koji zive Sarajevo. Prvi ga tapsu po ledjima, hvale i hrane njegov ego do vasione
A drugi, u interesu kluba, otvoreno i precizno, dijagnosticiraju i kazu u cemu je problem i sta ne valja.
Prvi radi novca i iskljucivo radi novca. Drugi radi kluba i ljubavi prema klubu.
Zao mi je Ismire, ja ti ne mogu govoriti da si najljepsi, najbolji, jedinstven, najpametniji itd itd...kao sto ti prvonabrojani govore, jer nisi. Svojim postupcima, i svojim povjerenjem koje dajes tim ljudima, dokazujes sve, ALI SVE suprotno tome.
Oni su tu samo i iskljucivo radi iskoristavanje tvoga nepoznavanja materije i otimanja novca, jer su uvidili na sta se palis i lako to mogu uraditi.
Mi, mi smo tu radi interesa i prosperiteta kluba. Nikakakav novac i bilo kakav drugi interes nam nije bitan.
Ako zaista mislis da su ti ovi prvonabrojani prijatelji i da ti zele dobro - tebi, novcu koji ulazes, projektu koji vodis - onda nista.
I cijelu tu ekipicu koju su skupili oko sebe, starleta, krimosa i kvazi menagera.
Dorektno su odgovorni za stanje u kojem smo, evo dvije sezone vec.
Ismir Mirvic - direktno odgovoran jer vise vjeruje quravama, kvazi menadzerima i polusvijetu, nego ljudima koji zive Sarajevo. Prvi ga tapsu po ledjima, hvale i hrane njegov ego do vasione
A drugi, u interesu kluba, otvoreno i precizno, dijagnosticiraju i kazu u cemu je problem i sta ne valja.
Prvi radi novca i iskljucivo radi novca. Drugi radi kluba i ljubavi prema klubu.
Zao mi je Ismire, ja ti ne mogu govoriti da si najljepsi, najbolji, jedinstven, najpametniji itd itd...kao sto ti prvonabrojani govore, jer nisi. Svojim postupcima, i svojim povjerenjem koje dajes tim ljudima, dokazujes sve, ALI SVE suprotno tome.
Oni su tu samo i iskljucivo radi iskoristavanje tvoga nepoznavanja materije i otimanja novca, jer su uvidili na sta se palis i lako to mogu uraditi.
Mi, mi smo tu radi interesa i prosperiteta kluba. Nikakakav novac i bilo kakav drugi interes nam nije bitan.
Ako zaista mislis da su ti ovi prvonabrojani prijatelji i da ti zele dobro - tebi, novcu koji ulazes, projektu koji vodis - onda nista.
- FKS -
Avramovski i Vrančić. I oni su igrači kao i ostali i samim tim treba da trče i pokriju najveći dio terena. Nećeš da trčiš, imaju tribine bez obzira što su igrači sa najjačim CV u klubu.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Suzdržim se čitav dan tekme da ne opsujem, hajde rekoh neka prenoći. Kad je prenoćilo, opet Mirzi sve yebem! Zamisli gubiš 2-0 ti mijenjaš oba beka, a Salčina umjesto Dala stavljaš, šta radi Mustafić?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ko god 1KM daje u klub dok je prisutan trojac Mirza, Ajla i Hadžić, taj radi protiv FKS.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:47Dobar sistem i lose pojedince ucini boljim,loš sistem i dobre pojedince ucini lošim,i mi tako pošto nemamo sistem šaltamo fudbalere jel mislimo da je do njih a nije,drugu polusezonu ce oni ispasti losi,mi cemo se navaliti na njih,daj nove i tako u krug.
Uzet cu primjer kad smo imali dobar sistem kad smo bili tim,i kad su iz takvog sistema se npr Tatar,Fanimo pokazali kao top top igraci,dakle nisu oni nista bolji od ovih sto imas sad cak naprotiv,nego se tad znalo ko šta radi,i onda iz dobrog sistema i pojedinci ispadaju super,a evo vidimo poslije nas da se ni taj Tatar a ni Fanimo nemogu sastaviti.Oni su mi nekako najbolji primjer kako zdrav kolektiv moze podignuti igraca do maximuma i da od toga svi imaju korist.
A mi evo unazad zbog tog neznanja i vodjenja bez plana dobre igrace trošimo.
nasi nikako da saberu 2+2. Ovako se sve radi ne bi li taj 1 zasjao toboze umjesto da napravimo dobar sistem, gdje bi prije dosao do izrazaja i ekipa i on.
Da se promijeni nesto kad ne ide pa ne ide. Ovako 0 golova, 0 suteva, 0 igraca u sansi, pa i vrancice se utopio u sivilo.. svi tarabe, svi prevare.
Umjesto da se stvari suprotno posloze pa da igra lici na nesto, da das 2,3 gola, da imas 5-6 sansi, prodora.
Kakvi egoisticni, neskolovani, nedosljedni i bezobrazni ljudi nazalost!
Jos se nadam da ce neko nesto uraditi! Ni ovaj poraz nije kraj svijeta ali pristup i igra jesu gdje se ne nazire nista jeste.
Molim Mirvica, Ajlu posto je na forumu, da ako ne radi navijaca da radi svoje guzice intervenisu ODMAH! Ako nemamo te sportske radnike trenere strucnjake, boris se ko ja u kuhinji da napravim rucak onda slusaj sta ti forum, navijaci, komentari govore.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
E j.bi ga, kada su zagrljeni i nasmijani slabi treninzi, kada nisu nasmijani onda su u lošim odnosima ili su ih ubili sa treninzima pa ne mogu trčati na utakmicama.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:55Cim sam ja vidio neko grljenje i zagrljaje na slikama sa priprema , znao sam da nesto prikrivaju a to je nerad , uglavnom tu bude dobra atmosfera , jel svi su zadovoljni , igrači jel nisu puno radili a treneri isto nisu puno se trudili i onda svi happy .

Zasto mislite da je trojac Ajla-Emir-Mirza problem, a gazda im regularan?!
Ovdje je Mirvic glavni problem, kazu lik daje svoje pare, ma daje on mudo svoje…ovo su neke **** sheme, a klub je u sustini samo sredstvo.
Ovdje je Mirvic glavni problem, kazu lik daje svoje pare, ma daje on mudo svoje…ovo su neke **** sheme, a klub je u sustini samo sredstvo.
-
- Kontakt:
Kad je Čiro vodio Reprezentaciju i prije utakmice u Belgiji , desio se neki incident izmedju igrača , nervoza na vrhuncu bila i onda Čiro govori novinarima da najvise voli kad se igrači poguraju na treningu to znaci da je se radilo oštro i u kost , da svi grizu , tako je i bilo počupali Belgijufks74 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 12:20E j.bi ga, kada su zagrljeni i nasmijani slabi treninzi, kada nisu nasmijani onda su u lošim odnosima ili su ih ubili sa treninzima pa ne mogu trčati na utakmicama.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:55Cim sam ja vidio neko grljenje i zagrljaje na slikama sa priprema , znao sam da nesto prikrivaju a to je nerad , uglavnom tu bude dobra atmosfera , jel svi su zadovoljni , igrači jel nisu puno radili a treneri isto nisu puno se trudili i onda svi happy .
Da su pripreme bile teske onda dodje do svadja nervoza , naguravanja na treningu i td ovako svi sretni …![]()
Samo švabi bih dao da vodi Sarajevo, taman bio iz 4. lige, to je nacija koja ima pobjednicki i radnicki mentalitet, čudo od nacije, a to nama treba
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Au tebra pa ti si operisan od fudbala.
Nije fora da oni nece da trce, vec su jednostavno takvi tromi, igraci koji znaju sve sa loptom, ali nisu brzi jer da imaju i tu vrlinu ne bi ni igrali za nas.
Problem je sto su se opet pojacanja dovodila napamet i nemas balansa u ekipi. Imaš 3 desna bočna, a samo jednog defanzivnog i taj je amatercina.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mogu ja kurcu svirati o tome koliko je bitno da imaš sistem i da svaki igrač ima svoj zadatak.boki86 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 12:35Murinjo na aparatima, ne bi ni iz autobusa izasli, bilo bi vec gotovo![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo Avrama na krilo, Dal napolje a Ramić sa Baltom. I Avram da se ubacuje u sredinu.
-
- Kontakt:
Čajić još uvijek slobodan
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, johntravolta123, laznokrilo, Mahalac7, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, riki46, Rodman i 66 gostiju.