Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako se Red Army kulturno popiša po svima...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Procitaj saopstenje RA pa se javi ponovo da vidim gdje je zapelo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 13:49Velez -Zrinjski bez gostujucih navijaca??
Livadici gdje zapelo?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Postujem al ne podrzavam !
Kakvi kodeksi i bakraci sa khurcima i palcima koji slave ratne zlocince redovno na tribini.
Nije ovo romantizam !
Kakvi kodeksi i bakraci sa khurcima i palcima koji slave ratne zlocince redovno na tribini.
Nije ovo romantizam !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Koliko je god našima teško što ne možemo na pojedina gostovanja organizovano, tako je i drugima. Svakoj navijačkoj grupi je u cilju da se nadmeću.
Zadnja izmjena: Jsjsjsjsjs, dana/u 27 feb 2023, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ultrasi nisu zaslužili ovu solidarnost,ali ovim potezom smo dokazali da smo normalni za razliku od njih.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 27 feb 2023, 18:24, ukupno mijenjano 4 puta.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bit ce zanimljivo na cvili osmog marta 

-
- Kontakt:
Jos jedna lekcija iz navijacke supkulture od Red ArmyMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 17:55[SAOPŠTENJE ZA JAVNOST]
Klub navijača "Red Army" Mostar će iz navijačke solidarnosti narednu ligašku utakmicu protiv FK Borac Banja Luka ispratiti izvan tribina stadiona Rođeni. Razlog tome je, naravno, onemogućivanje dolaska gostujućih navijača, a kao razlog tome navodi se da ne postoje uslovi za njihov prijem na stadionu.
Na ovaj način iskazujemo protivljenje tome, i generalno protivljenje fudbalu bez navijača, kako domaćih, tako i gostujućih. Ovim putem, također, želimo istaći da stojimo čvrsto uz ekipu i klub, i da ćemo podršku svakako iskazati na naš način, ali da isto tako stojimo čvrsto vezani za navijačke principe, kao i protiv onih kojima nije u cilju podrška i prisustvo navijača obje ekipe koje se nalaze na fudbalskom bojištu.
Mi ćemo sa ovim vidom protesta nastaviti sve dok ne budu "stečeni uslovi" za prijem gostujućih navijača, odnosno nećemo biti prisutni na tribinama, na domaćim utakmicama koje FK Velež igra protiv klubova koji imaju organizovanu navijačku grupu, a istoj nije omogućen dolazak na naš stadion, zbog toga što nisu "stečeni uslovi" za njihov prijem.
NAMA JE BITI IZA GOLA SVE NA SVIJETU I SA NESTRPLJENJEM SMO ČEKALI POVRATAK, ALI OPET SMO SPREMNI ODREĆI SE TOGA ZBOG NAVIJAČKE SOLIDARNOSTI I POŠTOVANJA PRINCIPA OVE SUBKULTURE.
FUDBAL SE IGRA ZBOG NAVIJAČA!

Mislim da miki ima spirine u glavi umjesto mozga.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
To je ono sto smo danas pricali. Svaki normalan navijac, ne moze se radovati tome sto nece da puste gostujuce.
Znači ti si protiv svoje navijačke skupine....
Da ste ti opala i još neki, aktivni članovi svoje navijačke skupine davno bi se ta skupina ugasila.
Srećom niste, lako je iz dijaspore glupan se praviti.
Živio.
Zadnja izmjena: miki651, dana/u 27 feb 2023, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kako rekoh, spirine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
tebe to na ovom podforumu najmanje tangira jer ti sve tekme bile to domace il gostujucu pregledas na TV-u

-
- Kontakt:
Normalno da ne moze, ali jednostavno nece niko da preuzme na sebe toliku kolicinu odgovornosti. Kako trenutno stvari stoje, npr Ultrasi bi morali biti na istoj tribini s nasim navijacima plus bi morali uci maltene na isti ulaz. I sam si vjerovatno svjestan sta se tu sve moze desiti. Zamisli da RA ulazi na istu tribinu gdje su navijaci Zrinjskog.
Ali ovdje najvecu krivicu snosi nasa uprava koja je morala smisliti privremeno rjesenje u toku zimske pauze. Mogla se napraviti montazna tribina do kraja sezone pa da se onda malo bolje skonta sta i kako. Ne moraju praviti ruglo kao sto je prije bilo nego nesto slicno kao sto je uradio Igman, da prima 300 ljudi i to je to. Uzimajuci u obzir da stadion trenutno prima cca 5500 ljudi, taman bi bilo 300 mjesta za gostujuce.
Dobro to RA uradiše, samo pređu na drugu tribinu i tjt.
-
- Kontakt:
Bra'o RA.
Fudbal se igra zbog navijača!
Fudbal se igra zbog navijača!
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, VolimBiH96 i 14 gostiju.