Zvjezdan Misimović

STEVIE
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la STEVIE » 23 feb 2011, 11:26

j.ebo dinamo moskvu, tamo idu samo ove propale zvjezdice.. spartak je sasvim druga prica, tu bi se misimovic odlicno uklopio
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2011, 11:35

yebo te kako covjek upropasti sebi karijeru, doduse nije sam nego su i drugi kumovali (Hoeness i Hagi).
Miske idi nazad u Njemacku sto prije, kakva Turska, Rusija... to su lige u koju idu igrace iz bh premijer lige, a ne jedan od najboljih veznjaka u Njemackoj.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 feb 2011, 11:43

calcio je napisao/la:yebo te kako covjek upropasti sebi karijeru, doduse nije sam nego su i drugi kumovali (Hoeness i Hagi).
Miske idi nazad u Njemacku sto prije, kakva Turska, Rusija... to su lige u koju idu igrace iz bh premijer lige, a ne jedan od najboljih veznjaka u Njemackoj.
tursku i rusku ligu nemozes ni usporedivati sto se tice kvaliteta jarane. u spartaku bi mu sigurno nebi bilo lose, europa osigurana i tim se uvijek bori za titule tamo. a da se i vrati u njemacku, gdje bi tamo? tj. koji je njemacki tim u zadnje vrijeme pokazao konkretan interes za njega, ingolstadt?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 feb 2011, 11:53

Spartak ne bi bio loš izbor, kad se sve uzem u obzir. Za njega je sad, odnosno za reprezentaciju, najbitnije da igra. Tamam i na Kipru, samo da igra.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2011, 11:55

STEVIE je napisao/la:
calcio je napisao/la:yebo te kako covjek upropasti sebi karijeru, doduse nije sam nego su i drugi kumovali (Hoeness i Hagi).
tursku i rusku ligu nemozes ni usporedivati sto se tice kvaliteta jarane. u spartaku bi mu sigurno nebi bilo lose, europa osigurana i tim se uvijek bori za titule tamo. a da se i vrati u njemacku, gdje bi tamo? tj. koji je njemacki tim u zadnje vrijeme pokazao konkretan interes za njega, ingolstadt?
nije bilo interesa jer nema pravo prije ljeta da predje u Njemacku, a do tada neka se strpi ili ide na posudbu. mozda ga i Hagi vrati u ekipu poslije ovih utakmica sa rumunijom.
sigurno bi ga puno njemackih klubova htjelo dovesti, pogotovo jer ce ga mozda dobiti za pola cijene za koju je otisao u Galatasaray.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 feb 2011, 12:02

calcio je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
nije bilo interesa jer nema pravo prije ljeta da predje u Njemacku, a do tada neka se strpi ili ide na posudbu. mozda ga i Hagi vrati u ekipu poslije ovih utakmica sa rumunijom. sigurno bi ga puno njemackih klubova htjelo dovesti, pogotovo jer ce ga mozda dobiti za pola cijene za koju je otisao u Galatasaray.
Od te ljubavi nema nista. Previse je "krvi proliveno" izmedju njih dvojice, mada se naravno uvijek cuda desavaju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 23 feb 2011, 12:05

Bezveze se zamarate sa tim problemom.....Miske u novoj sezoni ce igrati u Dortumndu, informacija iz prve ruke, sve dogovoreno..Miske ima slobodno sada i uziva i igra po terminima ali od jula mjeseca ce trenirati svaki dan jer je dogovoreno da mora biti u top formi kada krene Bundesliga...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 23 feb 2011, 14:54

Miske ti si car kad bi dosao u City mi bi bili prviii.Za tebe bi trcali Yaya Barry i De Jong a tvoje bi bilo samo da mislis u ekipi kako naci Dzeku i Carlosa..
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 17:19

Ako ode u hladnu Rusiju samo da bi odrzao formu zbog repke.
Trebalo bi mu statu-u u svakoj carsiji BIH postaviti.
Pravno,ovako,onako on u Instanbulu moze da ceska jajca do ljeta.
Cista para,rad nikakav.Rusija,Sibir je ebena situacija.
Medjutim ako pokaze da ima ovakav odnos prema repci.Bilo ko da napise i jednu losu rijec o ovom covijeku.
Ban i to sa zakljucavanjem svih accounta i pravom zalbe. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 feb 2011, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2011, 17:48

Odlicno bi za njega bilo otic u Spartak. Nije los ni Dinamo, ali Spartak je puno bolja opcija. A on ovo sve radi zbog repke, iako mnogi jos sumnjaju u njega. I to samo radi njegovog imena. A jaran Orica pola godine iz inata nije htio igrat i tako pravio velike probleme repki.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 feb 2011, 19:58

prodao nas je protiv portugala...Bog prasta ali mi ne.,..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 20:16

Iskreno,Portugal kao ni baraz se omirisao nebi da nije bilo sjajnih igara Misketa u kvalifikacijama.
Prema tome.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 23 feb 2011, 20:49

harishp je napisao/la:Iskreno,Portugal kao ni baraz se omirisao nebi da nije bilo sjajnih igara Misketa u kvalifikacijama.
Prema tome.....
harise,sve je to ok ,niko ovdje misketa ne mrzi,ali za dobrobit cijele reprezentacije se mora gledati miniutaza igraca te njihovo trenutno stanje u klubu i da li su u formi.Ja licno misketa volim i najdrazi mi je igrac u cijeloj reprezentaciji,ali ipak treba biti realan i reci da miske nije za pocetnih 11,moze uci u drugom poluvremenu protiv rumunije.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 feb 2011, 20:51

gruezi je napisao/la:prodao nas je protiv portugala...Bog prasta ali mi ne.,..
ajde molim te daj mi jedan suvisli argument za njegovu prodaju!nije valjda srpski lobi?teorija zavjere, ha?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 21:14

jessus123 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Iskreno,Portugal kao ni baraz se omirisao nebi da nije bilo sjajnih igara Misketa u kvalifikacijama.
Prema tome.....
harise,sve je to ok ,niko ovdje misketa ne mrzi,ali za dobrobit cijele reprezentacije se mora gledati miniutaza igraca te njihovo trenutno stanje u klubu i da li su u formi.Ja licno misketa volim i najdrazi mi je igrac u cijeloj reprezentaciji,ali ipak treba biti realan i reci da miske nije za pocetnih 11,moze uci u drugom poluvremenu protiv rumunije.
Nebi tri igraca onda sastavio u repci kad bi im gledao minutazu ili trenutnu formu.Ili bi morao to popunjavati iz jos vecih ''giganata od klubova''
Dzaba forma,ako neko ne zna.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2011, 21:25

harishp je napisao/la: Nebi tri igraca onda sastavio u repci kad bi im gledao minutazu ili trenutnu formu.Ili bi morao to popunjavati iz jos vecih ''giganata od klubova''
Dzaba forma,ako neko ne zna.
Potpis ;)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 feb 2011, 22:51

džakailibu je napisao/la:
gruezi je napisao/la:prodao nas je protiv portugala...Bog prasta ali mi ne.,..
ajde molim te daj mi jedan suvisli argument za njegovu prodaju!nije valjda srpski lobi?teorija zavjere, ha?
kaze povrijedzen nemoze igrat a 3 dana kasnije zaigra za svoj klub bez vecih problema i to 90 minuta...moguce da mu je dodik zaprijetio ubijanjem familije jer misketov buraz jos zivi u bih.,..ko zna, uglavnom tu je izgubio sav respekt koji sam imao za njega i dabogda ga vie nikad negledao u repci,...dzaba da je opet u top formi repci nece moci dati nista jer ce mu tata dodik zabranit...kad se od njega ocekuje najvise dodik umijesa prste i miske na terenu izgleda kao da nikad fudbala nije igrao...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 23 feb 2011, 23:26

Miske nije trenutno za prvih 11 tj. nije vec dugo.Od utakmice sa Portugalom je "pao".Od stare slave se ne zivi(najbolji primjer je Ronaldinho).
Miske ne igra u klubu vec dugo a i za reprezentaciju nije pruzio nista vec dugu.
Nadam se ce se Miske vratiti u staru formu ali do tad mislim da nebi trebao igratu prvih 11
RIP SALE VILENJAK

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 feb 2011, 23:28

RKO je napisao/la:Miske nije trenutno za prvih 11 tj. nije vec dugo.Od utakmice sa Portugalom je "pao".Od stare slave se ne zivi(najbolji primjer je Ronaldinho).
Miske ne igra u klubu vec dugo a i za reprezentaciju nije pruzio nista vec dugu.
Nadam se ce se Miske vratiti u staru formu ali do tad mislim da nebi trebao igratu prvih 11
Pa toj logici onda bi trebali iz pocetnih 11 ispasti dzeko,vedad ,rahimic...a vi razmislite sta smo to mi bez njih.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 feb 2011, 23:38

Ljudi ne kontam kako ste tako zaslijepljeni Misketom pa covjek bukvalno u ovom trenutku a tako je odavno ne bi imao mjesta da igra ni u jednom iznadprosjecnom Evropskom klubu. Totalno je izvan forme, i da se razumijemo nema to veze sto ne igra u timu. On bi sam mogao poraditi na kondiciji ali ne. Vi bi njega onakvog u prvih 11 u odlucujim utakmicama protive jedne rastrcane Rumunije. Meni to nikako ne ide u glavu. Covjek bukvalo nije u stanju da odtrci 50 metara sprinta koliko sam vidio protiv Meksika.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.