FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
3 0 za nas pa
Borba sa Slobodom
kuci dvije pa derbi
Borba sa Slobodom
kuci dvije pa derbi
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako nije Štila spreman ja bih probao
Drljo- Amoah (kao SS)- Santos
I gore Hodza ako je spreman za 90 minuta da osjeti citavu tekmu.. ako ne onda Krpa
Drljo- Amoah (kao SS)- Santos
I gore Hodza ako je spreman za 90 minuta da osjeti citavu tekmu.. ako ne onda Krpa
Svi na Grbavicu!
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Citam i ne vjerujem,sta kaze treba nam edis da pobjedimo zvijezdu drugoligasa 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ahh samo da ima para ,vidio bi ti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
da se ja pitam
muftic, mulalic, drina, coca, gala, beca, meka, krizevac, stila/tuce, drljo, ara
muftic, mulalic, drina, coca, gala, beca, meka, krizevac, stila/tuce, drljo, ara
-
- Kontakt:
Muftic je imao svoju priliku i dosta nam je zivaca izvukao, daj malom Karicu sansu. A trebao i bi se Coca malo odmoriti, Kosoric nek igra umjesto njegaTigerWoods je napisao/la: ↑28 feb 2023, 13:42da se ja pitam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
pitarski isprdak tišina mali nemoj cvoku da ti zviznem.Hulahopka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 08:49Ti si primjer jedne osobe koja je u zivotu imala neki stres,tebi treba pomoć psihologa. Ti si isfrustriran životom. Samo ko želi da udje na tvoje postove s jednog od profila, može vidjet vrijeđanje da li pitara, da li ovdje na temi, da li na prepucavanjima. Botu, tebi treba pomoć,idi kod psihologa ozbiljno ti kazem. Tako se može samo ponašati preko interneta, a uzivo si jedna mala slina. Ezdea slina tacnije.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 03:46Klasicni pitarski bot, on bi da ostane Edis da nas unazadi jos 10 godina barem.
Nek ide kod njih da pobrise stol, ocisti uši pa obrise od tole.
Daj ba ljakse zesci. Neuk neznalica i tako to.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
3-1 za nas
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Danas 2-0 za miran revans
Podrska i dalje,najmanje nam sad treba da nabijamo neki pritisak
3:0
3:0
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu i jaku podrsku sa tribina.Treba zagrmiti jako da im utjermo strah u kosti.Bilo bi dobro kada bi se poredalo par momaka preko citavog istoka da vode navijanje da navija citava tribina,ali nema potrebe za ikoga stimulisati ni tjerati nesto posebno da navija ovo nam je vazna utakmica navijajte familijo svi nemoj da vas je sramota navijanje je zdravo pravo ispuse se covjek, ostavite svoje frustracije na tribini,budes bolji covjek kad se izgalamis na stadionu ispuses se ba dodjes kuci smiren ,što budemo jače navijali manje cete se svadjati u kuci s porodicom i pisati sranja po forumu ( a i da se ugrijemo navijanjem protiv zime je praola
)SVI U DOLINU !
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ne vrijeđa njih, a vrijeđa nas.Robust je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:31Lewy21 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 00:57Ja sam veceras zapazio da ti je obrisano najmanje 5 postova u kojima vrijedjas navijace Zelje i svaki put kad ti se obrise post ti ponovo nesto napises. Takve ko ti najvise isfrustrira ignorisanje i vjeruj da vecinom tako postupam, ali kad si toliko uporan javljam se da ti skrenem paznju na to koliko pravis budalu od sebe.
Nauci u zivotu da svako ima pravo na misljenje razlicito od tebe i da to ne cini covjeka ni "ezdea botom", ni bolesnikom. Tema se zove "FK Željezničar", ti ovdje udaras na navijace ovog kluba koji ne zele da nepismen covjek sa klupe vodi klub sa imenom, tradicijom od 100 godina, kultom, a uz to se jos i dotaknes politike koja nema veze sa ovom temom.
Idi ocjedi ga ako moras i ohladi malo.
pa hulahopku malo prenijelo pa nije iskljucio ovaj nick pa se javio na temi Sarajeva![]()
![]()

Sličnost je u tome što izgleda i ovi Mirzu smatraju papkom.
jel ti fakat ocekujes dobru posjetu danas ?Baza1921 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:09Ocekujem pobjedu i jaku podrsku sa tribina.Treba zagrmiti jako da im utjermo strah u kosti.Bilo bi dobro kada bi se poredalo par momaka preko citavog istoka da vode navijanje da navija citava tribina,ali nema potrebe za ikoga stimulisati ni tjerati nesto posebno da navija ovo nam je vazna utakmica navijajte familijo svi nemoj da vas je sramota navijanje je zdravo pravo ispuse se covjek, ostavite svoje frustracije na tribini,budes bolji covjek kad se izgalamis na stadionu ispuses se ba dodjes kuci smiren ,što budemo jače navijali manje cete se svadjati u kuci s porodicom i pisati sranja po forumu ( a i da se ugrijemo navijanjem protiv zime je praola)SVI U DOLINU !
Ma ja ocekujem kvalitetno i srcano navijanje,nije bitna posjeta,a iskreno ja ocekujem pun istok i eto da nas bude danas ukupno 2000 kad bi svi navijali to se moze zagrmiti haos jer kad si na natkrivenim tribinama puno jace grmi.KANA je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:13jel ti fakat ocekujes dobru posjetu danas ?Baza1921 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:09Ocekujem pobjedu i jaku podrsku sa tribina.Treba zagrmiti jako da im utjermo strah u kosti.Bilo bi dobro kada bi se poredalo par momaka preko citavog istoka da vode navijanje da navija citava tribina,ali nema potrebe za ikoga stimulisati ni tjerati nesto posebno da navija ovo nam je vazna utakmica navijajte familijo svi nemoj da vas je sramota navijanje je zdravo pravo ispuse se covjek, ostavite svoje frustracije na tribini,budes bolji covjek kad se izgalamis na stadionu ispuses se ba dodjes kuci smiren ,što budemo jače navijali manje cete se svadjati u kuci s porodicom i pisati sranja po forumu ( a i da se ugrijemo navijanjem protiv zime je praola)SVI U DOLINU !
Glasom sa tribine do novog pehara u vitrine
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Treba se odmoriti poslije tri mjeseca pauze,odigrali dvije utakmice.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 13:45Muftic je imao svoju priliku i dosta nam je zivaca izvukao, daj malom Karicu sansu. A trebao i bi se Coca malo odmoriti, Kosoric nek igra umjesto njegaTigerWoods je napisao/la: ↑28 feb 2023, 13:42da se ja pitam
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja radim Bgm valjda nafatam kakav dobar stream..
Al zato u subotu sam na Grbavici
Samo subotom domaće molit ću lijepo !
Al zato u subotu sam na Grbavici

Samo subotom domaće molit ću lijepo !
-
- Kontakt:
Idi dijete u sobu, ufati se knjige, sutra imas petominutni ispit iz tablice mnozenjaHulahopka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:32Treba se odmoriti poslije tri mjeseca pauze,odigrali dvije utakmice.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 13:45Muftic je imao svoju priliku i dosta nam je zivaca izvukao, daj malom Karicu sansu. A trebao i bi se Coca malo odmoriti, Kosoric nek igra umjesto njegaTigerWoods je napisao/la: ↑28 feb 2023, 13:42da se ja pitam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎