Dobro to smo apsorvirali da je vjetar-smeta promašaj ali davati sad otkaz bi bilo pogubno.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:32Ma treba masnokosom keru dat bar 3-4 sezoneharixs je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:29Uvezes 2-3 poraza i sa njim i haj opet otkaz. Mislim da bi to bila veća sprdacina nego ova sa dovođenjem Mirze. Ja bih ipak stao malo na loptu i na ljeto se bacio na pronalazak pravog stratega.
Pa ko ozbiljan bi sjeo na tako užarenu klupi gdje se svako par mjeseci mjenjas trenera i igrace.
Bar bi prvu kantonalnu osvojili sa njim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koja odluka nije pogubna unazad 2 sezone?harixs je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:48Dobro to smo apsorvirali da je vjetar-smeta promašaj ali davati sad otkaz bi bilo pogubno.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:32Ma treba masnokosom keru dat bar 3-4 sezoneharixs je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:29Uvezes 2-3 poraza i sa njim i haj opet otkaz. Mislim da bi to bila veća sprdacina nego ova sa dovođenjem Mirze. Ja bih ipak stao malo na loptu i na ljeto se bacio na pronalazak pravog stratega.
Pa ko ozbiljan bi sjeo na tako užarenu klupi gdje se svako par mjeseci mjenjas trenera i igrace.
Bar bi prvu kantonalnu osvojili sa njim
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pogubno je dovodjenje masnokosog. Sta se gore moze desiti ?
Djaba ih branite, ovi veze nemaju "gdje gone"...
Djaba ih branite, ovi veze nemaju "gdje gone"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jos nije debil otiso s klupe i poveo neznalice svoje?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Balta je jedini igrac koji bi mogao biti pojacanje,momak jeste sa loptom na vi,ali da ima igrace iza sebe,koji znaju igrati lopte,on bi radio prljavi posao za njih,momak je stijena,vjerujte da imamo dobru sredinu kao nekad sa,rahmanovicem,crepuljom,da bi onda njegova igra dosla do izrazaja,ali ovako pored njega svi ostali igraci su na vi sa loptom,pa on izgleda smijesno,jedan Rahimic nije znao sa loptom nista,ali je radio ostalo,sto drugi igraci nisu htjeli i znali
Samo Sarajevo
Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.
No, na stranu to. Ono što je duboko zabrinjavajuće, a što nas u budućnosti vodi ka scenariju koji ne smijem ni zamisliti, jest što je FKS talac trenutnog rukovodstva kluba. Talac sa nejasnom sudbinom. Bivalo je Sarajevo i u težim i u gorim situacijama. Ali nikad, NIKAD!!! niko nije unaprijed upisivao bodove protiv njega. Ni jedna Zvezda, ni Dinamo, ni Hajduk... nisu imali toliko hrabrosti/ludosti, ni kada su se prošetavali ligom, unaprijed govoriti da očekuju pobjedu protiv Sarajeva u kojem su igrali omladinci i vedete iz fočanske Sutjeske. Naravno, znali su pobijediti, ali su morali doooobro otegliti muda za minimalnu pobjedu, a počesto znali pofino zijaniti.
Poražavajuća je činjenica da navijači već četrnaest dana prije utakmice sa Zrinjskim, Širokim, željezničarom... očekuju poraz, nadaju se neriješenom, a pobijeda im dolazi samo u apaurinskim snoviđenjima.
Sarajevo je talac neznanja, bezobrazluka, nepotizma i ko zna kakvih sve "izama". Sa Sarajevom se najperfidnije trguje, ucjenjuje, harči... Sve ideje, formacije, sugestije, prijedlozi kojih na ovom pdf-u, ruku na srce, ne nedostaje, padaju u vodu zbog otmičara kluba. Oni su ti koji diktiraju uslove i koji gledaju iskljičivo svoj mutni interes. Pri tome im je sasma ne važno šta će biti sa otetim. On je njima samo sredstvo koje je dobro dok imalo mrda. A ako umre? Nije velika šteta, trgovaće o i sa tijelom dok možemo. Poslije, na smetljište uz prigodnu suzu u oku i ruku na prebolnom srcu.
Posljedice talačke krize već su osjetili Ikić, Mulalić, Musa, Avramovski. A ta i takva kriza je maligna i ima tendenciju prelaska na druge organe. Pitanje je samo kad će počinjati načinjati vitalne. Eventualnim porazom u Širokom i protiv željezničara, mi se definitivno uključujemo u borbu za opstanak i vitalno tkivo postaje ugroženo. Oštećenje će zavisti isključivo od trajanja krize, kao i mogući oporavak.
Trenutno, mi nezadrživo tonemo i ko zna gdje ćemo i hoćemo li se uopšte zaustaviti.
U Šijanovom "Ko to tamo peva" autobus nepovratno srlja u tragediju. Protagonisti su malograđani okrenuti isključivo vlastitim sitnim interesima i nikakvi znakovi na putu, ne mogu ih zaustaviti od propasti, iako sve ukazuje na takvo finale.
Brod budala kojim komanduje investitor, a kormilare influenseri i narkomani. Šta može poći krivo?
No, na stranu to. Ono što je duboko zabrinjavajuće, a što nas u budućnosti vodi ka scenariju koji ne smijem ni zamisliti, jest što je FKS talac trenutnog rukovodstva kluba. Talac sa nejasnom sudbinom. Bivalo je Sarajevo i u težim i u gorim situacijama. Ali nikad, NIKAD!!! niko nije unaprijed upisivao bodove protiv njega. Ni jedna Zvezda, ni Dinamo, ni Hajduk... nisu imali toliko hrabrosti/ludosti, ni kada su se prošetavali ligom, unaprijed govoriti da očekuju pobjedu protiv Sarajeva u kojem su igrali omladinci i vedete iz fočanske Sutjeske. Naravno, znali su pobijediti, ali su morali doooobro otegliti muda za minimalnu pobjedu, a počesto znali pofino zijaniti.
Poražavajuća je činjenica da navijači već četrnaest dana prije utakmice sa Zrinjskim, Širokim, željezničarom... očekuju poraz, nadaju se neriješenom, a pobijeda im dolazi samo u apaurinskim snoviđenjima.
Sarajevo je talac neznanja, bezobrazluka, nepotizma i ko zna kakvih sve "izama". Sa Sarajevom se najperfidnije trguje, ucjenjuje, harči... Sve ideje, formacije, sugestije, prijedlozi kojih na ovom pdf-u, ruku na srce, ne nedostaje, padaju u vodu zbog otmičara kluba. Oni su ti koji diktiraju uslove i koji gledaju iskljičivo svoj mutni interes. Pri tome im je sasma ne važno šta će biti sa otetim. On je njima samo sredstvo koje je dobro dok imalo mrda. A ako umre? Nije velika šteta, trgovaće o i sa tijelom dok možemo. Poslije, na smetljište uz prigodnu suzu u oku i ruku na prebolnom srcu.
Posljedice talačke krize već su osjetili Ikić, Mulalić, Musa, Avramovski. A ta i takva kriza je maligna i ima tendenciju prelaska na druge organe. Pitanje je samo kad će počinjati načinjati vitalne. Eventualnim porazom u Širokom i protiv željezničara, mi se definitivno uključujemo u borbu za opstanak i vitalno tkivo postaje ugroženo. Oštećenje će zavisti isključivo od trajanja krize, kao i mogući oporavak.
Trenutno, mi nezadrživo tonemo i ko zna gdje ćemo i hoćemo li se uopšte zaustaviti.
U Šijanovom "Ko to tamo peva" autobus nepovratno srlja u tragediju. Protagonisti su malograđani okrenuti isključivo vlastitim sitnim interesima i nikakvi znakovi na putu, ne mogu ih zaustaviti od propasti, iako sve ukazuje na takvo finale.
Brod budala kojim komanduje investitor, a kormilare influenseri i narkomani. Šta može poći krivo?
Svaka čast bordo brate. Elokventno napisano što bi se reklo u sridu pogođeno. Ne znam da li na ovaj način liječiš gnjev ili bol koju nam zadaje uprava ali sve je već rečeno. Ogroman respekt za postove koje pišeš.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:11Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.
P.S da li si ti ono rekao da ćeš trčati na traci dok traje utakmica, ako jesi koliko si kilometara prešao?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Iz iste kuhinje dolaze ovi apeli da istrpimo mirzu, da sacekamo kraj sezone itd itd.
Jos malo, i vase ce proci...
Jos malo, i vase ce proci...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Tuga me ufati na ovaj video od Krstea sa treninga 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Je ba nas mahala. A upozoravalo se na to godinu dana prije Mirze.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Opa ,dosao tobe. Nekad ,ne tako davno se Ajlah branila zivotom i krvlju a sad se ovako pise !VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:11Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.

Mirza, mrš iz kluba yebem ti sina!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Koji izgovor očekujemo za vikend i za derbi?
Nije samo on sporan, ali meni lično najodvratniji od trojke zbog koje je klub na najnižim granama od svog postojanja.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma go.vno od čovjeka ono narkomansko. Svjestan je da ga ne voli 80% ljudi, svjestan da će napraviti podjelu među nama, svjestan da mu je sin u ekipi i da ga može usrati još više, svjestan da nije više od 4 godine vodio nikoga nego pio i drogirao se i da neće napraviti nikakav rezultat i još mali milion stvari, ali djaba go.vno ostaje go.vno i prihvatio se klupe.
Boga mi on je najveći dušman ovog kluba.
Vjetar i moguća kiša u lištici, gnjusne psovke koje su šokirale igrače te izgubili koncentraciju. Što se derbija tiće Edis će očitati lekciju Mirzi (znam glupo zvuči ali je tako).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma Ismir je kiksao sa Mirzom pravo. Ni sad mi nije jasan taj potez al valjda ce se nekad saznati pozadina. Nemoguce su price i razlozi koji su navedeni.harixs je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:29Uvezes 2-3 poraza i sa njim i haj opet otkaz. Mislim da bi to bila veća sprdacina nego ova sa dovođenjem Mirze. Ja bih ipak stao malo na loptu i na ljeto se bacio na pronalazak pravog stratega.
Pa nebi bila sprdacina dovesti nekoga na vrijeme ali ne dati mu nikakve ultimatume evrope itd nego da pokusa napraviti max i spremiti ekipu za narednu sezonu, bolje da krene sad nego na ljeto. Ako bi se nasao takav naravno! Nesto kao Jakir kad je Zrinjski preuzeo.
Ismir bi dobio mnogo. Nekog ko predpostavljamo da zna o fudbalu, hakc od strane raje vjerovatno. Atmosfera bi se podigla to je sigurno. Sad kad skontam koliko je izgubio sa Mirzom, malo je reci da se zajebao..
Polako, valjda se nakad saznaju neke stvari, obicno to ispliva kasnije, ali ispliva kad tad..
Realno Mirza je jedini problem ovdje, ja ruke dajem ako bi došlo do ovog bojkota da je doveden iko normalan za trenera. Hadžić se više i ne pojavljuje, da li je u šemama nekim još ne znam ali je bar sklonjena, Ajla koliko god lupetala gluposti nikad ne bi bila sama povod nekog bojkota, ovaj kloc Mirza je 90% problema ovdje.
Zamislite sada da je umjesto Mirze postavljen lupam Kodro ili neki stranac i da je odrađen ovakav transfer rok, niko živ ne bi spomenuo ni Ajlu ni bojkot ni ništa
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Herpes, JavierBosnia, misstianopenaldo, MSOZ101, Rodman, ubipara i 90 gostiju.