Chelsea FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Pensioner26
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la Pensioner26 » 27 feb 2023, 14:06

slika

Idemo dalje

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 27 feb 2023, 16:26

Daju liku ipak još 2 utakmice ne bi li nam usrao i Ligu prvaka za ovu godinu. Aferim.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 27 feb 2023, 16:35

Ne znam sta im to znaci,poter vapi za otkazom jednostavno solidan trener za manje sredine,i mnogo veca imena se nisu snalazila kod nas,pojeo si g.ovno priznaj i teraj dalje.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 27 feb 2023, 17:07

Pensioner26 je napisao/la:
27 feb 2023, 16:26
Daju liku ipak još 2 utakmice ne bi li nam usrao i Ligu prvaka za ovu godinu. Aferim.
S obzirom na investiciju koja je ulozena u njega razumijem i upravu zele do kraja pokusavati.
Sa druge strane zadnje dvije tekme su ga totalno zajebale.
Posebno ova protiv Tottenhama. Bez zelje u derbiju bez ideje igre icega rasulo totalno.
Soton je rezultatski uzasan bio ali ovo protiv Tottenhama je u svakom vidu fail teski bio.
Zasto Buddy sjedi na klupi a igra Koulibaly?
Zasto je Hakim odjednom nezamjenjiv?
Znam da zonglira ogroman tim ali mora skontati da neki ljudi nisu u planovima i cao nek se ljute.
Ne znam vidjet cemo moze li okrenuti ovo ali cak i uprava koja je totalno iza njega ima granicu.
Ne moze ovo ovako nastaviti nesto mora pokazati.
U gomili ove tuge jedva cekam povratak Kantea na teren.
Trebao bi rasteretiti Enza da ide malo naprijed vise.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 feb 2023, 17:08

Da ima bar obrisa neke igre, ideje, pa rekao bi covjek nek ostane. Ali ono sve gore i gore..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 27 feb 2023, 18:15

wadethegreat je napisao/la:
27 feb 2023, 17:07
27 feb 2023, 16:26
S obzirom na investiciju koja je ulozena u njega razumijem i upravu zele do kraja pokusavati.
Sa druge strane zadnje dvije tekme su ga totalno zajebale.
Posebno ova protiv Tottenhama. Bez zelje u derbiju bez ideje igre icega rasulo totalno.
Soton je rezultatski uzasan bio ali ovo protiv Tottenhama je u svakom vidu fail teski bio.
Zasto Buddy sjedi na klupi a igra Koulibaly?
Zasto je Hakim odjednom nezamjenjiv?
Znam da zonglira ogroman tim ali mora skontati da neki ljudi nisu u planovima i cao nek se ljute.
Ne znam vidjet cemo moze li okrenuti ovo ali cak i uprava koja je totalno iza njega ima granicu.
Ne moze ovo ovako nastaviti nesto mora pokazati.
U gomili ove tuge jedva cekam povratak Kantea na teren.
Trebao bi rasteretiti Enza da ide malo naprijed vise.
Ma kraj je davno otkucao, ili je mozda novoj upravi kraj kad se ispadne u Championship.
joker90 je napisao/la:
27 feb 2023, 17:08
Da ima bar obrisa neke igre, ideje, pa rekao bi covjek nek ostane. Ali ono sve gore i gore..
Baš to. Nije frajer apsolutno ništa pozitivno donio u klub.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 27 feb 2023, 19:54

Bem ti sumpor dioksid...pa mi smo 10 bodova od ispadanja.. 600 miliona transfera i što je najgore čisto sumnjam da možemo ikoga pobjediti...imamo ubjedljivo najlošiju igru u ligi...ja zaista i mislim i vidim da mi ne možemo dati gol...jednostavno nema ko..nema izrađene akcije..

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 28 feb 2023, 11:17

Steta za povredu Silve, povrijedjeni ligamenti koljena, 5/6 sedmica out . Dugo je izdrzao bez povrede za svoje godine sto jes jes

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 28 feb 2023, 13:10

Steta stvarno za Silvu. Ne samo zbog igre nego i lider je ekipe. Jos gore ce to biti bez njega…
Kova ce izgleda napustiti ekipu na kraju sezone. Nismo ponudili novi ugovor a navodno ga Pep bas hoce.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 28 feb 2023, 15:29

Jel moguće da će pustiti Kovačića? Još ako ode u City, nema priče. Zaslužili smo sa ovim novim odlukama da nam svi tone soli sipaju na rane…

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 28 feb 2023, 18:36

Mozda i on trazi veliku platu,da se razumemo nakon ove sezone niko je ne zasluzuje ne znam sta su umislili.

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 28 feb 2023, 19:16

Ne znam kolike su plate dobijali ovi novi sto su dosli pa je mozda zbog toga ?

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 28 feb 2023, 19:22

Nisu novima tolike plate jedino Enzo je dobio bas veliku platu ostali su incentive based.
Problem su Koulibaly, Sterling itd na ogromnim su platama a za sada to nisu opravdali.
Razumijem i igrace ali razumijem i upravu.
Mount je bukvalno beskoristan ove sezone dok Kova iako koristan je imao povreda ove sezone a vjerujem da planiraju na ljeto nekog mladjeg dovesti u sredini.
Kako stvari stoje u debelom plusu cemo biti ako se sve ove prodaje ostvare a po pisanju vecine izvora prodat cemo tonu igraca.
Sa tim kesom jos 2 3 dobra pojacanja dovesti pa ko god bio trener Potter ili neko drugi pokusati doci tobe sljedece sezone.
Prvi put otkako pratim Celzi da mi se ne gleda tekma.
Tesko da cemo i Leeds dobiti...

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 28 feb 2023, 19:37

Ma ja dovedi još 2-3 igrača nije dovoljno ovo bilo :rol:

Kovačića i Mounta se samo budale mogu rješiti, tako da nije nemoguće jer su ovi Ameri budale
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 28 feb 2023, 19:39

Pa treba nam neko na sredini ko ce se upariti sa Enzom na duze staze i treba nam jedna cista devetka.
To je to otprilike da se zavrsi rebuild.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 28 feb 2023, 19:52

28 feb 2023, 19:39
Pa treba nam neko na sredini ko ce se upariti sa Enzom na duze staze i treba nam jedna cista devetka.
Kovačića i Kantea je idealno upariti sa Enzom. Čemu ponovo komplikovanje i dovođenje nekog novog da se sve nanovo uklapa i uigrava.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 28 feb 2023, 19:57

28 feb 2023, 19:52
28 feb 2023, 19:39
Kovačića i Kantea je idealno upariti sa Enzom. Čemu ponovo komplikovanje i dovođenje nekog novog da se sve nanovo uklapa i uigrava.
Zato sto su obojica injury prone nazalost. Ne mozemo od njih zavisiti cijelu sezonu.
Kante de dobiti novi ugovor tako da on je tu.
Ne bih ni ja se rijesio Kove ako nista zbog rotacije al eto...
A ko god bude trener imat ce predsezonu da malo spoji ovu ekipu nadam se barem...

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 01 mar 2023, 00:08

Ma ja igraš izgleda za dva vezna i nisu ti dosta Kante, Kova i Enzo nego treba još jedno pojačanje od 100 miliona :bow:

Yebem ti logiku, ali opet sjetim se da tebi je sve ovo top što Ameri rade pa ima logike
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 01 mar 2023, 01:58

Azpi je napisao/la:
01 mar 2023, 00:08
Ma ja igraš izgleda za dva vezna i nisu ti dosta Kante, Kova i Enzo nego treba još jedno pojačanje od 100 miliona :bow:

Yebem ti logiku, ali opet sjetim se da tebi je sve ovo top što Ameri rade pa ima logike
Ti logike inace nemas to ti je strani pojam pa cu ti objasniti.
Kante je u zadnje dvije sezone non stop povrijedjen i Kova konstantno kupi sitne povrede.
Evo trenutno nam Ruben yebeni Loftus Cheek igra na sredini...
Prije toga Jorginho drzao sredinu...
Stvarno ne znam jel tesko skontati da ne mozes uci u sezonu sa dva injury prone igraca da od njih zavisis cijelu sezonu a zamjena ti Ruben Loftus i Mali Santos kad dobije dozvolu napokon.
Gallagher i Mount su dokazali da ne mogu igrati te pozicije ove sezone.
Mucni malo glavom brate.
Ne mora biti neko od 100 milki do ljeta se moye skautirati bolja opcija.

Mislim da je ovo najveci problem kod Pottera taj neki ravni stav.
Njima bi bilo koji drugi trener od ovih top ekipa yebao majke 5 dana on im dao slobodno i nije ni povisio ton.
Nije to za Celzija razumijem psiholog picke materine ali za Celzi treba malo cvrsca ruka.
Ovo bi i objasnilo onu kurcobolju protiv koka.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 01 mar 2023, 02:23

Ma inače to tako ide možda će se povrijediti pa ti treba ko yebena 4 opcija neko bolji od Gallagera ili RLCa ko da je FM ili yebeni FUT :bow:

Ovoj ekipi jedino fali napadač i kvalitete na ostalim pozicijama, ali to se išlo na talente i njihov razvoj tako da je kasno za popravne

Kad shvatite a i glupi Ameri da je važan kvalitet a ne kvantitet i potencijal možda se i vratimo u borbu za titule

Ali idemo dovesti još 5 igrača to je IN to je na naslovnicama, o tome se priča, pravi američki stil
!!!GOAT!!!

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.