Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Valjda ce i protiv Borca bit spremno
Ratrakom

PS. Svaka čast navijačima Zvijezde, respect
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
-
- Kontakt:
A ne znam sta je problem rec jesam, desilo se u afektu, udario sam u vrata i to je to. Steta samo sto nemaju kamere, cisto da ne moze ovaj spin proci.
Svaki put kad neko sranje uradite (poput onog sa zastavicom recimo) ide priopcenje kako to niste uradili.
Preglupo
Svaki put kad neko sranje uradite (poput onog sa zastavicom recimo) ide priopcenje kako to niste uradili.
Preglupo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Imate li svjedoke ili dokaz da nije to uradio? Ne kažem ni da imaju dokazi da je uradio, to tek treba sve dokazati ili oboriti tvrdnju.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
- Kontakt:
hooooonaj
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mrš kerino! Ti i vi se našli javljati! U kolibu kujo!jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
Dosta je stranačkih pamfleta na Grbavici.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Imate li svjedoke ili dokaz da nije to uradio? Ne kažem ni da imaju dokazi da je uradio, to tek treba sve dokazati ili oboriti tvrdnju.
[/quote]
Presumpcija nevinosti.
[/quote]
Presumpcija nevinosti.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
mosa lošmi stićko tit-ula!
U našoj državi pravila su jasna!!1921boy je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:07Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.

-
- Kontakt:
Sta su onda zastave Hrvatske i Srbije i manjeg bosanskohercegovackog entiteta
Oni su se borili pod tim zastavama i opet bosnjo prista na ovu americku novokompovanu da svi budu zadovoljni i opet vi ni to ne postujete i normalno da ce ljiljan biti do groba
Sad vozdra vidimo se opet ove godine negdje
ima svima stikere ljiljana da vam lijepimo po celima
Pogotovo vama lesevima
Oni su se borili pod tim zastavama i opet bosnjo prista na ovu americku novokompovanu da svi budu zadovoljni i opet vi ni to ne postujete i normalno da ce ljiljan biti do groba
Sad vozdra vidimo se opet ove godine negdje
ima svima stikere ljiljana da vam lijepimo po celima
Pogotovo vama lesevima
- BosniaBoston
- Kontakt:
jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- FKSDoGroba
- Kontakt:
jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.

Znamo da tvoj borac nece, sa ovim **** u savezu mozete nastaviti promovisati genocid kad ce sve to svakako proci nekaznjeno.jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
-
- Kontakt:
banujte tog četaljskog provokatora
-
- Kontakt:
Jest im vokri vidjet zastavu koja je tad priznata bila,vojsku koja je nosila tu zastavu,za razliku od genocidne tvorevine,vojske i svega drugogFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:28jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
Dosta je stranačkih pamfleta na Grbavici.![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ko im yebe mater što se mene tiče nek počine masovno samoubistvo skokom sa zgrademosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:34Jest im vokri vidjet zastavu koja je tad priznata bila,vojsku koja je nosila tu zastavu,za razliku od genocidne tvorevine,vojske i svega drugogFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:28jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
Dosta je stranačkih pamfleta na Grbavici.![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dosadilo vam da udarate po nama? sad ste vi još našli i Makedonce da napadate, baš ste vi četalji, stalno morate nekog da im yebete majku
Zadnja izmjena: matanisunje, dana/u 28 feb 2023, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel mozes postaviti ratnu zastavu da vidimo?jedanjeborac je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Nadam se da će Željezničar biti adekvatno kažnjen za ratne zastave na tribinama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sto su se ovi cetalji upalili i poceli oni nekom moralisat.
Oni koji velicaju ratne zlocince nasli ovdje palamudit nesto. I na kraju krajeva, zna se koja je vojska osudjena za genocid i pod kojom zastavom.
Znam da pod zastavom ARBiH nije sigurno.
Oni koji velicaju ratne zlocince nasli ovdje palamudit nesto. I na kraju krajeva, zna se koja je vojska osudjena za genocid i pod kojom zastavom.
Znam da pod zastavom ARBiH nije sigurno.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Bing [Bot], boki86, Combattente87, edinedin, feniksptica, fks74, galia95, Giuseppe1, inzomni, Jabroni, JimmyPage, Lik, Maestro^^, NeSamSafetee, Orvel, torbica, TylerBurey i 111 gostiju.