Pa da nemamo trenera bolje bi igrali, zato otjerati amatera jos veceras.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:09I ja sam za da edis ode ali ne sad bice nam jos gore
Jedino ako ce neko tipa Mehmed Basdarevic preuzet to je najmanje sto moze uraditi za klub
Ovo ostalo isti qurac samo bi sebi skocili u grlo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Svi mi edisa spominjemu, a dje su drugi
Dje su oni sto odrzavaju teren, dje su oni ekonomisti sto pustise dzabe igrace i dovedose polovnjake s duplo vecim platama
Ako hocemo nesto da promjenimo moram pete do glave ici , ovako ako glavu skinemo, ostatci su beskorisni za nastavak sezone
Moramo radikalne promjene napravtii u klubu da bi opet normalno fukncionisali
Prvo jedno 30 otkaza ,
Treneri u omladinskoj trebaju da nam budu prioritrt
To je i svrha naseg kluba tako smo i nastali da pravimo radnike
A ne da dovodimo
Dje su oni sto odrzavaju teren, dje su oni ekonomisti sto pustise dzabe igrace i dovedose polovnjake s duplo vecim platama
Ako hocemo nesto da promjenimo moram pete do glave ici , ovako ako glavu skinemo, ostatci su beskorisni za nastavak sezone
Moramo radikalne promjene napravtii u klubu da bi opet normalno fukncionisali
Prvo jedno 30 otkaza ,
Treneri u omladinskoj trebaju da nam budu prioritrt
To je i svrha naseg kluba tako smo i nastali da pravimo radnike
A ne da dovodimo
Ja se sjecam slike sto je klub objavio kad se teren postavljao. Grijaci bili duz citavog terena. Mozda grijesim, ali ovo je bas lose danas bilo.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ako moze kakva plaketa za najgluplje bekove fudbala da se dodijeli nasim bekovima
Ljudi nit ima naprijed nit nazad,vezni ili stoper primi loptu ove dvojice nigdje da rasire naprijed,nigdje ih nema ybt led kao da nepostoje na terenu
Hodzic ako moze da pocne protiv Slobode jer Krpic je opasno van forme
Sansi se dosta stvorilo i izgledalo je sve rutinski ali ovaj gol zakomplikova stvari dodatno u gustom rasporedu
Protiv Slobode ce biti jos teze,teren je rahmetli sto je velika sramota odgovornih,povecavas sanse i Zvijezdi i Slobodi na ovaj nacin
Ljudi nit ima naprijed nit nazad,vezni ili stoper primi loptu ove dvojice nigdje da rasire naprijed,nigdje ih nema ybt led kao da nepostoje na terenu
Hodzic ako moze da pocne protiv Slobode jer Krpic je opasno van forme
Sansi se dosta stvorilo i izgledalo je sve rutinski ali ovaj gol zakomplikova stvari dodatno u gustom rasporedu
Protiv Slobode ce biti jos teze,teren je rahmetli sto je velika sramota odgovornih,povecavas sanse i Zvijezdi i Slobodi na ovaj nacin
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pa padao snijeg u 23h sinoc, sta su trebali nocas u 3 cistiti? Sta ser.es vise na svaku sitnicu? S obzirom na to kakve su padavine bile odlicno je ocisceno, jedini problem jesu masine koje su cistile snijeg i ostetile teren.
Inace, Beganovic odlican - igrac utakmice.
Ja nebi puno krivio igrače, ne želim ni zamišljati kakve im recepte kuhar na klupi sprema!
Kad stignes na utakmici toliki post napisati? Ili uopste nisi bio na Grbavici maloprijeManijakalnost99 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:03Bolje djeca da nam igraju iz omladinske nego pola igraca dokle god budemo se pravdali s pricom ko ce ti igrat iz omladinske
Nikad necemo u zivotu igraca napraviti
Djeca sa 16 godina igraju u ligama petice
Ligi prvaka i europe
samo nasi pametni opcenito ne samo zeljo
Al nasi samo daj daj daj polovnog valjo nam je prije 10 godina protiv ferencvarosa ,eto vam krpic cetiri tekme meda ne moze jedva dao go proslu
Znaci nikad mi necemo biti zeljo dok ovo zadnjih 20 godina seljacke politike ne izbacimo iz sebe
Historijske cinjenice su da je zeljo najbolje rezultate ostvario s igracima iz svoje skole
Nekad se cekalo duze ali isplatilo se uvijek
Ovo na silu dovedi par imena koji su nekad harali
To je pogresno em sto smo u dugovima , em cemo biti u jos vecim ako europu me ostvarimo
I sad da doveds tog trenera i tu si u minusu
A s obzirom da smo u minusu svkako sa znanjem niko normaln nece doci
Doso bi neko ko amar malo trener , malo menadzer, malo direktor
Ja iso jednom u zrinjski pa tamo su cistacice ozbiljnije nego mnogi u nasem klubu
Pasha tamo ako ti ko igrac ucjenjujes klub noga, ako ko trener mijesas se u neke stvari noga
Ako ne objavis ko skaut izvjestas sta se uradilo noga
Ako odrzavas teren ti ga odrzavas
Znaci od glave do pete zna se ko sta radi i ima plan i program kako da se radi da bi jedna cijelina bila uspjesna
Mada moze mi zelju nekad uzet za prijmjer
Prije se sve je fukncionisalo jer je od lupam 50 zaposlenih svaki imao razlicitu ulogu
Danas imam 50 ljudi po tim skupstinama koji donose odluke za klub, a 70% ih nista ne donosi klubu
Pa manijaci ko grupa su caba za klub sto se tice organzacije

- MocMahale444
Trebat će vremena da se uklope. Armin Hodžić je sa nama tri sedmice. Moraš ga spremiti, Krpić se već uklopio i sve bolje radi stvari. Jašarević mora zauzeti neku svoju liniju. Ovi ostali rade, svaka im čast. Biće to još bolje“.
Nije realan sekunde pa lik Krpic u dvije tekme unistio 10 napada, jedva se vuce stizu ga godine ali nas strucnjak misli drugacije.
Nije realan sekunde pa lik Krpic u dvije tekme unistio 10 napada, jedva se vuce stizu ga godine ali nas strucnjak misli drugacije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Nisam bio na utakmici vec na poslu, radim jos do petka otkazni i odoh u Austriju
A bio sam protiv igmana
A bio sam protiv igmana
Lik gore je apsolutno upravu,od polovnjaka nemas nista,ne mozes ih prodat a nisu ni kvalitet za Zelju i ligu
Tu kod nas prednjače Jasarevic,Galic,Hajdarevic i Bender
Tu kod nas prednjače Jasarevic,Galic,Hajdarevic i Bender
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MocMahale444
Teren sad i teren na derbiu 2017te razlike minimalne. Nisu smjeli dozvoliti ovakvo stanje terena. Da su nas 10 angazivali sa lopatama manje bi stete napravili. Cim sam usao na stadion za glavu sam se uhvatio. Pogotovo onaj dio kod istoka prema sjeveru. Ko da su tenkovima cistili.Zvornicka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:22Pa padao snijeg u 23h sinoc, sta su trebali nocas u 3 cistiti? Sta ser.es vise na svaku sitnicu? S obzirom na to kakve su padavine bile odlicno je ocisceno, jedini problem jesu masine koje su cistile snijeg i ostetile teren.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Pa zato postoji vremenska prognoza da se unaprijed sprijeci i zastiti teren od vrmenskih nepogodaZvornicka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:22Pa padao snijeg u 23h sinoc, sta su trebali nocas u 3 cistiti? Sta ser.es vise na svaku sitnicu? S obzirom na to kakve su padavine bile odlicno je ocisceno, jedini problem jesu masine koje su cistile snijeg i ostetile teren.
Cuj odlicno je ocisceno samo je teren ostecen hahah
Pa tebi burkic ni katanac ne bih dao da zakljucas bez uvrede
Msm stvarno teren od milion ostecen ne vrijedi sad ni 100.000 sve
Sta je to za nas mi cemo napraviti novi teren
Sami sebe unistavamo eo pocevsi od mene da ne bude da druge samo kudim
Samo se vi zajebavajte na racun analiticara i strucnjaka u klubu, kad vas sad @jointunija i @hulahopka polemaju!

@igrajlopte 🐦
Ne možemo mi mirno al nikako, nesposobnjakovići jedni niste u stanju DRUGOLIGAŠA Zvijezdu ispratiti kući sa dva razlike, pa se sad kolji dole u Gradačcu umjesto da kući riješiš pitanje pobjednika ovako još ništa nije gotovo, sreća nema više gola u gostima. Krpić očajan danas, da je iole Ara spremniji ne bi mu mogao prismrditi, drago mi je što je Ara dao gol radi svog samopouzdanja, također mislim da se može računati na Beganovića ali isključivo na poziciji veznog igrača, gdje itekako može pomoći ekipi , vidi se da ima šlifa, u odnosu kada je igrao centarfora. Jašarević i danas tanak. Sa Santosom to dosta bolje izgleda, najbolje bi bilo kada nikako on ne bi ulazio u gol šansu već samo namještao jer ne može pogoditi ni more s broda. Sve u svemu razočaravajući rezultat ovo je moralo sa više razlike!
SUBOTA 16h . SVI NA GRBAVICU!
SUBOTA 16h . SVI NA GRBAVICU!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Kako bi zastitio? Hajde ispadni glup pa reci da bi najlonima pokrioManijakalnost99 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:32Pa zato postoji vremenska prognoza da se unaprijed sprijeci i zastiti teren od vrmenskih nepogodaZvornicka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:22Pa padao snijeg u 23h sinoc, sta su trebali nocas u 3 cistiti? Sta ser.es vise na svaku sitnicu? S obzirom na to kakve su padavine bile odlicno je ocisceno, jedini problem jesu masine koje su cistile snijeg i ostetile teren.

Nevezano za ovo sto govoris za teren, Hulahopka je mila majka za tebe kakve gluposti inace pises, imam osjecaj da 12 godina imas.
Meni sad nije jasno koja prica za grijace je istinita? Cuo sam i to da su ih kerovi izgrizli, a cuo sam i to da su oni postavljeni i da bi najnormalnije radili, samo sto se ne isplati paliti ih zato sto bi cijena bila ogromna.
U dvije utakmice se sve pokazalo. Nijedan segmenat kluba ne prilici klubu koji se bori za Evropu nit je doveden na taj nivo. Nesposobna Uprava, Edis koji je ok samo dok nema neki pritisak i niko nema ocekivanja od njega te mix igraca - neko nespreman, neko se trazi, neko ne zna...
Atomski napad, koji to i jeste na papiru, ne fercera. Taman dok svi dodju na neki ok nivo to ce se raspasti jer ce na ljeto neko otici. Odbrana na celu sa Cocalicem u raspadu.
Nemamo sposobne ljude, nemamo uslove, nemamo vise ni teren tacnije nemamo nista za sta bi se uhvatili kao da se moze izboriti Evropa. Ustvari, nemamo sansi za Evropu u ovom momentu preko bilo kojeg takmicenja. Gorka istina.
Atomski napad, koji to i jeste na papiru, ne fercera. Taman dok svi dodju na neki ok nivo to ce se raspasti jer ce na ljeto neko otici. Odbrana na celu sa Cocalicem u raspadu.
Nemamo sposobne ljude, nemamo uslove, nemamo vise ni teren tacnije nemamo nista za sta bi se uhvatili kao da se moze izboriti Evropa. Ustvari, nemamo sansi za Evropu u ovom momentu preko bilo kojeg takmicenja. Gorka istina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ni svjestan nisi koliko si u pravu!LjoZee je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:55U dvije utakmice se sve pokazalo. Nijedan segmenat kluba ne prilici klubu koji se bori za Evropu nit je doveden na taj nivo. Nesposobna Uprava, Edis koji je ok samo dok nema neki pritisak i niko nema ocekivanja od njega te mix igraca - neko nespreman, neko se trazi, neko ne zna...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
https://www.husqvarna.com/ba/naucite-i- ... snje-doba/Zvornicka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:37Kako bi zastitio? Hajde ispadni glup pa reci da bi najlonima pokrioManijakalnost99 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:32Pa zato postoji vremenska prognoza da se unaprijed sprijeci i zastiti teren od vrmenskih nepogodaZvornicka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:22
Pa padao snijeg u 23h sinoc, sta su trebali nocas u 3 cistiti? Sta ser.es vise na svaku sitnicu? S obzirom na to kakve su padavine bile odlicno je ocisceno, jedini problem jesu masine koje su cistile snijeg i ostetile teren.
Nevezano za ovo sto govoris za teren, Hulahopka je mila majka za tebe kakve gluposti inace pises, imam osjecaj da 12 godina imas.
Pa pogledaš malo stručnjake koji se bave tim
Ljudi sve od A do Ž objasne kako adekvatno pripremiti i zastititi teren za zimu
Al to se mora svaki dan pravilno održavati da bi se postigli rezultati
A ne samo pred utakmicu npr pokosis, zalijes....
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Levin i 44 gosta.