FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ja sam za Krizevca i za svako dijete iz zeljine skole
Ti si neki balvan iz nekog sela u BiH. Ti.vrijeme kad trebaš biti na utakmici ovdje izigravas klovna i ti da odredjujes ko ce biti trener. Ufati se lopate i čisti balegu pametnije ti je. Somino..MocMahale444 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:40Daleko smo od pljuvaca, trpili i trpili .Robust je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:34nemoj muhoni znas ovdje da smo uvijek bili prozivanj pljuvacima jer smo nazivali stvari kakvim jesu i nismo ih bacali pod tepih, uvijek je bilo ovih pametnica ta ces ti idi u klub ak si pametan, da popuju kad svi vide da ne ide , i onda kad ode sve u 3pm mi ostanemo sa onim odvratnim osjecajem e jesam vam rekao a takvi likovi se naprasno ispale sa forumaMocMahale444 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:09Vela hvale da mi neko odg na post
Tebi smeta sto se negativno pise o Edisu. Razumijem ali jbga kad je los![]()
znas nas boje nas....![]()
Nek nazivaju kako žele jer ja života mi nikad nemam losu namjeru.
Pojedincima je krivo sto ih podsjetimo na neke stvari kao npr kako je taj isti Edis namjestio pokojnom Odi otkaz.
Nema sta imamo pravo na svoje misljenje i nismo placenici uprava![]()
Ja nisam za sve, recimo po mom misljenju ja ne znam zasto Beca i dalje dobija sansu ako ne vidim nikakav napredak (jedino eto jer je zasticeno godiste). Cak sta vise, vidim totalnu nezainteresovanost kod momka, vise Stilic trci od njega.
Ali eto neka to bude moje pogresno misljenje. Ja sam za svakog ko zeli da se nametne i napravi neku karijeru, a ne da podlegne na prvom shisha baru. Ne znam jel Beca ide po shisha barovima da me ne shvati neko pogresno, ali da bi trebao mijenjati pristup, trebao bi jer je jos mlad i moze dosta napredovati.
Problem nasih mladih je sto oni postanu igracine sa 20 godina i tu stane sve.
Ali eto neka to bude moje pogresno misljenje. Ja sam za svakog ko zeli da se nametne i napravi neku karijeru, a ne da podlegne na prvom shisha baru. Ne znam jel Beca ide po shisha barovima da me ne shvati neko pogresno, ali da bi trebao mijenjati pristup, trebao bi jer je jos mlad i moze dosta napredovati.
- MocMahale444
Klasični balvan neizivljeni
Yebo im traktor mater svima od cistacice do ovih nesposobnih hadalja na terenu
Joj sutra neradni dan, ne ide se u skolu valja carapicu gledat vazdan po forumu
-
- Kontakt:
Ma ne mislim na becu i ovePririsak je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:59Ja nisam za sve, recimo po mom misljenju ja ne znam zasto Beca i dalje dobija sansu ako ne vidim nikakav napredak (jedino eto jer je zasticeno godiste). Cak sta vise, vidim totalnu nezainteresovanost kod momka, vise Stilic trci od njega.
Eo npr kadeti su nam prvi sto znaci da nam je najbolja generacija
Odmah bi ih prebbacio u seniore, a neke u prvi tim
I kad dodje vrijeme za smjenu generacija
Oni ce stasati prije svojih vrsnjaka
Teren - za plakati
Beganovic - prva dobra partija od kako se vratio
Drina - krivac za gol
Bekovi - los centarsut, uzas. Ni jednog nisu imali
Sredina - manjak trke
Ara - nek je procepio, ali je malo sebican, kao i Krpic. Valjda se uhodavaju
Krila - opasni svi i dobri, ali potez na kraju uvijek falio
Edis - ne znam sta bih rekao, na 2:0 se rjesava tekma, a ovako nas uveo u revans i belaj. Izmjena Stilic - Krpic, fkt ne razumijem, posebno po onom terenu gdje je Stilic igrac manje

Beganovic - prva dobra partija od kako se vratio
Drina - krivac za gol
Bekovi - los centarsut, uzas. Ni jednog nisu imali
Sredina - manjak trke
Ara - nek je procepio, ali je malo sebican, kao i Krpic. Valjda se uhodavaju
Krila - opasni svi i dobri, ali potez na kraju uvijek falio
Edis - ne znam sta bih rekao, na 2:0 se rjesava tekma, a ovako nas uveo u revans i belaj. Izmjena Stilic - Krpic, fkt ne razumijem, posebno po onom terenu gdje je Stilic igrac manje
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Slazem se sve ljoŽe osim da nemamo nikakvih sansi za evropu jer ja vidim u ovom kupu sansu najvecu mi treba da se skroz fokusiramo na kup ovih utakmica par do kraja kupa da izginemo svaku tekmu jbg nema nam druge a ligu u drugi plan to nam najvise govori iskustvo iz Konjica.Ja bih volio kup da osvojimo vise nego ligu svidja mi se kup jbg nije za nas liga jer fakat svake sezone gubimo bodove amaterski opustimo se naivno.Zato je kup kup dobarLjoZee je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:55U dvije utakmice se sve pokazalo. Nijedan segmenat kluba ne prilici klubu koji se bori za Evropu nit je doveden na taj nivo. Nesposobna Uprava, Edis koji je ok samo dok nema neki pritisak i niko nema ocekivanja od njega te mix igraca - neko nespreman, neko se trazi, neko ne zna...
Atomski napad, koji to i jeste na papiru, ne fercera. Taman dok svi dodju na neki ok nivo to ce se raspasti jer ce na ljeto neko otici. Odbrana na celu sa Cocalicem u raspadu.
Nemamo sposobne ljude, nemamo uslove, nemamo vise ni teren tacnije nemamo nista za sta bi se uhvatili kao da se moze izboriti Evropa. Ustvari, nemamo sansi za Evropu u ovom momentu preko bilo kojeg takmicenja. Gorka istina.
Najvise se slazem s tobom vezano za upravu i Edisa.Ja sam isto clan našega kluba al nikad nedam sebi pravo da tjeram nekoga pogotovo ovako preko interneta ali kada bih uzeo pravdu u svoje i ruke i kada bi se ja pitao nikad ne tjerao trenera i igrace vec upravu koji k. uprava jedino Bekric nek mu se poveca plata da uziva ko beg a uhljebe rastjerati ili im smanjiti platu barem taj neki fazon.Jbt smanje igracima platu pa onda neka je smanje sebi ako vole Želju nek se solidarisu sa situacijim u klubu ljudi iz uprave malo a ne djaca nasa igraju besplatno a oni primaju kesovinu od kluba a veze nemaju.Meni kao navijacu su glavni igraci i trener koji k. uprava radi?
Cast izuzetcima koji rade svoj dio posla posteno i odgovorno ja iskreno nezz ko je u toj uprsvi Bgm.Ali nije problem samo uprsva imamo belaj i sa navijacima ne mislim na TM (svaka cast )nego npr. bruku raje s foruma su sektasi tzv.osimovci i misketovci a i dosta raje digne ruke nakon poraza a to nije navijacki mentalitet to je kladionicaraki mentalitet samo da je pobjediti ili proci tiket nekako inace šokovi jbg razumijem vas nekad je tesko fakat muski prihvatiti poraz.
Teren vi koji ste vidili slike i na TV nemate pojma koliko lose izgleda uživo.(i bolje
Što se tice same utakmice necu puno da serem (i ovo je previse) vidjeli ste sami sve.Ja nezz jel to neki dio taktike moguce da je neka psiholoska taktika ali mi svaku tekmu lose odigramo prvo poluvrijeme.Vala pocet cu igrati kladionicu neki tip Željo NE zabija u prvom poluvremenu.Svaka cast gostima igrali su fino i izgledali su opusteno i samopouzdano i dobro odigrali ,nisu se branili ko ove pizzke iz premijer lige tipa leotar Bgm ljepse Zvijezda iz majke Federacije igra nego sve ove ekipe sa dna tabele premijer lige sto se samo brane karinaski .Svaka cast i navijacima gostujucim sto su se pojavili i to u finom broju s obziron na sve .Nadam se da ce nas dosta otici na uzvratnu tekmu i da cemo proci u polufinale.KUP KUP KUP JE NAŠ !
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- MocMahale444
Milion puta se reklo da Dzenis igra na pogresnoj poziciji, lika kritikovali svi pljuvali zbog neukog neznalice Edisa.
Ne zna zemberek ga yebo blentava, da bude pomocni trener onako neku vrstu motivacije da urla i maše rukama kao da parkira avion.
Krpa danas Ari sa noge skinuo loptu.
Ne zna zemberek ga yebo blentava, da bude pomocni trener onako neku vrstu motivacije da urla i maše rukama kao da parkira avion.
Krpa danas Ari sa noge skinuo loptu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ma ja moze sad i veznog.
Mislim da je u Zelji prvi put do sad igrao veznog, a da nije 10ka. I prosao trenera od Ode, Kostica, Petrovica.. do sad Edisa.
I vi koji ste ga u svakom postu spominjali, sad kao nesto ste znali. Pojeli ste **** realno. I kad je raja pisala da je na pripremnim tekmama drugi igrac kad nije napadac, ismijavali ste ga.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 01 mar 2023, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
Grohotom se smijem, ti se protiv drugoligasa mucis, price po forumu da su top u drugoj ligi, a nasa prva liga najgora na svijetu.. Meni je ovo sve smijesno jadno i zalosno. Teren je bio u kriticnom stanju, vjerovat cu da je to razlog ovom hororu za oci!
Problem i jeste sto mi u omladinskim selekcijama ganjamo rezultate a ne izgradnju igraca. Kome je na svijetu bitno hoce li juniori ili kadeti biti prvaci? Nikome.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:15Ma ne mislim na becu i ovePririsak je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:59Ja nisam za sve, recimo po mom misljenju ja ne znam zasto Beca i dalje dobija sansu ako ne vidim nikakav napredak (jedino eto jer je zasticeno godiste). Cak sta vise, vidim totalnu nezainteresovanost kod momka, vise Stilic trci od njega.
Eo npr kadeti su nam prvi sto znaci da nam je najbolja generacija
Odmah bi ih prebbacio u seniore, a neke u prvi tim
I kad dodje vrijeme za smjenu generacija
Oni ce stasati prije svojih vrsnjaka
Sve akademije na svijetu imaju razvijene programe gdje se mladi igraci uigravaju u taktici koju njeguje prvi tim, a pored toga se ciljano radi na razvoju 2-3 igraca koji se prepoznaju kao talenti. Tako vecina ekipa koja izbacuje strasne talente vec godinama, najcesce izbacuje igrace na jednoj ili dvije iste pozicije. Kod nas jos uvijek nema nikakvog plana i programa i radimo na principu sta bog da. Sve dok je tako, gledat cemo razne Bece i Muftice, povremeno ce bljesnuti neki Hadziahmetovic a sve sto valja ce nam otici.
covjece igrao je protiv drugoligasa ,pa ja ne vjerujemzeljovolimte je napisao/la: ↑01 mar 2023, 00:20Ma ja moze sad i veznog.
Mislim da je u Zelji prvi put do sad igrao veznog, a da nije 10ka. I prosao trenera od Ode, Kostica, Petrovica.. do sad Edisa.
I vi koji ste ga u svakom postu spominjali, sad kao nesto ste znali. Pojeli ste **** realno. I kad je raja pisala da je na pripremnim tekmama drugi igrac kad nije napadac, ismijavali ste ga.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
zeljovolimte je napisao/la: ↑01 mar 2023, 00:20Ma ja moze sad i veznog.
Vidis kako sam i tad znao gdje je problem
Druga liga nas namucila pasa moj, umjesto da idemo rahat u goste ti ces morati strahovati jer znas ko nas vodi.
Gore napisah da mu je napokon pogodio poziciju i Dzenis treba pljuvati neznalicu jer je pretrpio svakakve komentare zbog doticnog.
da ne znam da pricamo o liku koji ima vecu stomacinu od nas pola forumasa a kao profesionalni fudbaler jedelinjo je napisao/la: ↑01 mar 2023, 00:28covjece igrao je protiv drugoligasa ,pa ja ne vjerujemzeljovolimte je napisao/la: ↑01 mar 2023, 00:20Ma ja moze sad i veznog.
I vi koji ste ga u svakom postu spominjali, sad kao nesto ste znali. Pojeli ste **** realno. I kad je raja pisala da je na pripremnim tekmama drugi igrac kad nije napadac, ismijavali ste ga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
I da je igrao protiv amatera, danas nekoliko odličnih dugih lopti. Izgleda da mu godi uloga štilića za sirotinju, može poslužiti kao rotacija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bender rupa, Muftić antitalenat
Coca stigle ga godine, Kosorica prestigle godine, Drina ok, Jašarević pogubljen, Galić loš
Ne valja Beća, ne valja Hajdar, ne valja Dženis, ne valja Meka, Hodžić u padu forme, Štilić star.
Santos loša završnica, Amoah nit smrdi, nit miriše, Drljo može proći.
Hodžić van forme 3 godine utakmicu nije odigrao, Krpić se privikava
Edis loš trener, ne zna taktiku postaviti, ne zna se obući, može biti pomoćni trener
Može li mi neko reći šta valja u ovom klubu, sve stručnjaci, šteta je da takva pamet propadne na forumu
Coca stigle ga godine, Kosorica prestigle godine, Drina ok, Jašarević pogubljen, Galić loš
Ne valja Beća, ne valja Hajdar, ne valja Dženis, ne valja Meka, Hodžić u padu forme, Štilić star.
Santos loša završnica, Amoah nit smrdi, nit miriše, Drljo može proći.
Hodžić van forme 3 godine utakmicu nije odigrao, Krpić se privikava
Edis loš trener, ne zna taktiku postaviti, ne zna se obući, može biti pomoćni trener
Može li mi neko reći šta valja u ovom klubu, sve stručnjaci, šteta je da takva pamet propadne na forumu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Mamboni eto pogodio si 80%
Vidis da moze kad se hoce ukljuciti mozak.
Vidis da moze kad se hoce ukljuciti mozak.

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 37 gostiju.