NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Bila bi zanimljiva prva runda baš da se sastanu GSW i PHO.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Oni bez HC nisu favoriti da izađu sa zapada.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 11:57GSW sa Stephom u PO je opet favorit i to ne treba uopste dovoditi u pitanje, dzaba svima sve na zapadu zdravi i kompletni Wariorsi su favorit broj 1
Bucksi imaju strasan niz, 15 pobjeda za redom, preuzeli su prvo mjesto na istoku i imaju i najbolji omjer u ligi, po meni iako sam navijac Bostona zdravi Bucksi su favorit broj 1 na istoku a isto tako i za prsten
Bucksi jesu uvezali dobar niz, igraju odlično odbranu kao i obično, nadam se da se Boston čuva PO, jer defanzivno su grohnuli baš.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne postoji gora sudbina u NBA nego biti mid tear team. Nit si contender, nit si garbage.

#Prodajtimquravo

#Prodajtimquravo
@igrajlopte 🐦
Vidjeli smo proslo finale protiv nas kako nisu favoriti, ova ekipa gsw kad je zdrava je favorit na zapadu protiv svakoga, naravno da favoriti uvijek ne pobjedjuju ali je cinjenica da su oni zdravi favoriti broj 1 na zapaduemir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 12:27Oni bez HC nisu favoriti da izađu sa zapada.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 11:57GSW sa Stephom u PO je opet favorit i to ne treba uopste dovoditi u pitanje, dzaba svima sve na zapadu zdravi i kompletni Wariorsi su favorit broj 1
Bucksi imaju strasan niz, 15 pobjeda za redom, preuzeli su prvo mjesto na istoku i imaju i najbolji omjer u ligi, po meni iako sam navijac Bostona zdravi Bucksi su favorit broj 1 na istoku a isto tako i za prsten
Bucksi jesu uvezali dobar niz, igraju odlično odbranu kao i obično, nadam se da se Boston čuva PO, jer defanzivno su grohnuli baš.
- OldFashioned
- Kontakt:
Čudi me da mu sudijski retardi nisu tehničku dali za pokazivanje emocija.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma drugačije je ove sezone, oni su bili ležerni, nisu imali ozbiljnog protivnika do finala, a vamo na istoku se poubijali.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 12:41Vidjeli smo proslo finale protiv nas kako nisu favoriti, ova ekipa gsw kad je zdrava je favorit na zapadu protiv svakoga, naravno da favoriti uvijek ne pobjedjuju ali je cinjenica da su oni zdravi favoriti broj 1 na zapaduemir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 12:27Oni bez HC nisu favoriti da izađu sa zapada.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 11:57GSW sa Stephom u PO je opet favorit i to ne treba uopste dovoditi u pitanje, dzaba svima sve na zapadu zdravi i kompletni Wariorsi su favorit broj 1
Sad dosta kraća rotacija, dosta povreda, konkurencija dosta jača, a bez HC do finala, čisto sumnjam, GSW su domaćinska ekipa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:

Pa hajd reci ko je po tebi onda favorit na zapadu? Ev ja kazem zdravi GSW je prvi favorit zapada, da cujem tebeemir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:04Ma drugačije je ove sezone, oni su bili ležerni, nisu imali ozbiljnog protivnika do finala, a vamo na istoku se poubijali.
Sad dosta kraća rotacija, dosta povreda, konkurencija dosta jača, a bez HC do finala, čisto sumnjam, GSW su domaćinska ekipa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
GSW je aktuelni prvak kojeg treba respektovati u kompletnom sastavu.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:54Pa hajd reci ko je po tebi onda favorit na zapadu? Ev ja kazem zdravi GSW je prvi favorit zapada, da cujem tebe
Medjutim, proci 3 serije bez HCa do NBA finala je jako tesko.Pogotovo sto GS igrom ne lici na sebe ove sezone, cak i kad je Curry bio tu.Imaju samo 7 gostujucih pobjeda.SA, primjera radi, ima 6.
Sunsironaldo99 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:54Pa hajd reci ko je po tebi onda favorit na zapadu? Ev ja kazem zdravi GSW je prvi favorit zapada, da cujem tebe
LAC
Denver
GSW
Ovako kako su poredani, LAC imaju 8 igrača korisnih u PO.
Sunsi sa Bookerom i KD su favoriti, jer imaju najbolje igrače u tim matchupima, Denver ako Murray bude u formi iz Bubbla je moćna ekipa, svi mi oni ispred GSW opet kažem ako budu imali prednost domaćeg terena, a trebalo bi imati ova 3 ispred GSW.
Ne možeš ih nikad otpisati, može Curry odigrati kao prošle godine, ali naceti su povredama i on i Wiggins, da mogu izdržati 3 serije koje će biti baš jake nisam siguran.
Zamisli nemat Memphis u top4. Ban si zasluzio za ovo.emir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:22Sunsi
LAC
Denver
GSW
Sunsi sa Bookerom i KD su favoriti, jer imaju najbolje igrače u tim matchupima, Denver ako Murray bude u formi iz Bubbla je moćna ekipa, svi mi oni ispred GSW opet kažem ako budu imali prednost domaćeg terena, a trebalo bi imati ova 3 ispred GSW.
Ne možeš ih nikad otpisati, može Curry odigrati kao prošle godine, ali naceti su povredama i on i Wiggins, da mogu izdržati 3 serije koje će biti baš jake nisam siguran.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
LAC i korisni igraci u PO 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hajd sve i nekako bi citao al kad je napisao LAC imaju korisne igrace za PO nisam mogao dalje, ko je koristan PG i Rusell westebrok, tu osim Khwai nemas dobrog igraca za nesto vise od top 8 ekipe
Clippersi su potpisom divljaka ostali i bez teoretskih sansi za titulu
Oni su Darko horse, trebaju se dokazati, JJJ ako bude igra kao u RS mogu daleko.Justin je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:25Zamisli nemat Memphis u top4. Ban si zasluzio za ovo.emir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:22Sunsi
LAC
Denver
GSW
Ne možeš ih nikad otpisati, može Curry odigrati kao prošle godine, ali naceti su povredama i on i Wiggins, da mogu izdržati 3 serije koje će biti baš jake nisam siguran.![]()
PG, Kawhi, RW
Iskusni igrači koji sigurno mogu doprinijeti i imaju PO iskustvo
Powell, Gordon i Batum
Igrači koji se mogu koristi u dosta matchupa Mann ( da branu luk ), Roco isto može biti koristan.
Zubac solidan startni centar, nije rupa.
Sasvim solidna rotacija, bolja nego u GSW gdje nemaju rezervnog centra i slabašna krila.
Što je najvažnije imaju najboljeg igrača uz KDa u tim serijama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
PG je sam vodio ekipu u predprošlom playoffu do WC finalsa po prvi put u historiji franšize, da nije chokeao sa dva slobodna u onoj utakmici ili da je imao bilo kakvu podršku uz sebe, igrali bi finale te godine.
Preveliki hejt se ovdje stvara oko čovjeka koji je jedan od najboljih two-way igrača u ligi i dalje, iako je imao teških povreda.
Širina koji oni imaju u vidu: George, Kawhi, Westbrook, Morris, Powell, Batum, Bones, Gordon, Plumlee, Zubac, Mann je brutalna, te ih svakako stavlja u top3 favorite da izađu sa zapada uz PHX/DEN/MEMPH.
Okej, startali su 0/3, dvije utakmice su izgubili u produžecima, promijenili su pola rostera i doveli 5 novih igrača koje koriste u rotaciji, oni će biti to dobro dok god im je zdravstveni bilten dobar, što im ne ide u prilog s obzirom na historiju igrača u istom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cemu bolan RW moze doprinijet?emir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:42Oni su Darko horse, trebaju se dokazati, JJJ ako bude igra kao u RS mogu daleko.Justin je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:25Zamisli nemat Memphis u top4. Ban si zasluzio za ovo.emir18 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:22
Sunsi
LAC
Denver
GSW
Ne možeš ih nikad otpisati, može Curry odigrati kao prošle godine, ali naceti su povredama i on i Wiggins, da mogu izdržati 3 serije koje će biti baš jake nisam siguran.![]()
PG, Kawhi, RW
Iskusni igrači koji sigurno mogu doprinijeti i imaju PO iskustvo
Powell, Gordon i Batum
Igrači koji se mogu koristi u dosta matchupa Mann ( da branu luk ), Roco isto može biti koristan.
Zubac solidan startni centar, nije rupa.
Sasvim solidna rotacija, bolja nego u GSW gdje nemaju rezervnog centra i slabašna krila.
Što je najvažnije imaju najboljeg igrača uz KDa u tim serijama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.