Dobro, ja sam pogrešno protumačio tvoj post.Ja svakako mislim da treba proći u poufinale a do tih polufinalnih utakmica situacuja na tabeli trebala bi biti jasnija. Olakotna okolonst je da ta ista Sloga koja nam je naredni protivnik sutra ima daleko zahtjevniju utakmicu.Slažem se da jeovo vrijeme vrlo loše kako za igrače tako i samo stanje samog terena. tri utakmice u 7 dana po ovom kijametu znači da ćemo ljudima uništiti teren.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2023, 08:27Ne, ja ne halalim titulu u pionirskoj kategoriji a kamoli kupu. Ja sam napisao da treba dati priliku igracima sa klupe (sto ne znaci da se necega odricem) i oni primaju platu, cekaju priliku , pa nek je zarade. Cisto zbog stanja terena i povreda, jer iziskuje veci fizicki napor, nego kad su normalni uslovi i teren. Ako bih birao, uvjek bi prije izabrao opstanak u ligi bez osvojenog kupa, nego osvojen kup a ispadanje u drugu ligu. Sto se tice toga da se treba nekoga bojati u ovoj ligi boze sacuvaj, ja sam bio uvjeren u prolazak u Sirokom, a da sumnjam u prolazak protiv Rudara.Beledija je napisao/la: ↑27 feb 2023, 23:14Balja napisa da kup treba halaliti da bi se opstanak lakše izborio.Svaka ekipa koja se boji Rudara i Sloge Doboj dekretom treba da dobijekartu za drugu ligu.Pa SLOGA Meridijan bi popila još par golova od Slobode da su imali samo malo više hrabrosti Tuzlaci.LOŠ teren ne smije biti izlika nikom jer obje ekipe igraju na istom stadionu.Ne vjerujem da da se kupu neće posvetiti sva moguća pažnja... u prvoj tekmi se mora nekako dobiti bar sa dva gola razlike, sve ostale utakmice da igraju samo motivisani jer naši znalci baš i ne obećavaju navijačima mirno proljeće. Krv, znoj i suze rekao je neki bitan lik u prošlosti
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Evo i Željo je uspio uništiti svoj teren.Čemu služe grijači travnjaka ako su van funkcije.Grbavica je stvarno bila dobro urađena... ovo sad liči na oranicu 
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Ma ok, svakako se razumijemo i sta nam je cilj. Polufinale i pobjeda protiv Sloge, to ako ne mozemo i nismo nizasta.Beledija je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:31Dobro, ja sam pogrešno protumačio tvoj post.Ja svakako mislim da treba proći u poufinale a do tih polufinalnih utakmica situacuja na tabeli trebala bi biti jasnija. Olakotna okolonst je da ta ista Sloga koja nam je naredni protivnik sutra ima daleko zahtjevniju utakmicu.Slažem se da jeovo vrijeme vrlo loše kako za igrače tako i samo stanje samog terena. tri utakmice u 7 dana po ovom kijametu znači da ćemo ljudima uništiti teren.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2023, 08:27Ne, ja ne halalim titulu u pionirskoj kategoriji a kamoli kupu. Ja sam napisao da treba dati priliku igracima sa klupe (sto ne znaci da se necega odricem) i oni primaju platu, cekaju priliku , pa nek je zarade. Cisto zbog stanja terena i povreda, jer iziskuje veci fizicki napor, nego kad su normalni uslovi i teren. Ako bih birao, uvjek bi prije izabrao opstanak u ligi bez osvojenog kupa, nego osvojen kup a ispadanje u drugu ligu. Sto se tice toga da se treba nekoga bojati u ovoj ligi boze sacuvaj, ja sam bio uvjeren u prolazak u Sirokom, a da sumnjam u prolazak protiv Rudara.Beledija je napisao/la: ↑27 feb 2023, 23:14Balja napisa da kup treba halaliti da bi se opstanak lakše izborio.Svaka ekipa koja se boji Rudara i Sloge Doboj dekretom treba da dobijekartu za drugu ligu.Pa SLOGA Meridijan bi popila još par golova od Slobode da su imali samo malo više hrabrosti Tuzlaci.LOŠ teren ne smije biti izlika nikom jer obje ekipe igraju na istom stadionu.Ne vjerujem da da se kupu neće posvetiti sva moguća pažnja... u prvoj tekmi se mora nekako dobiti bar sa dva gola razlike, sve ostale utakmice da igraju samo motivisani jer naši znalci baš i ne obećavaju navijačima mirno proljeće. Krv, znoj i suze rekao je neki bitan lik u prošlosti
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Mislim da grijaci nisu spojeni, znam da imaju nekih problema oko grijaca ili trafostanica nije u funkciji. Ali eto vazno je da su se svi nama smijali kako smo cistili. Mi smo imali cetiri sata do utakmice oni dva dana i opet smo mi beznolnije i sa manje stete uradili.
Balja drug de ti nama reci, dokle je stigla registracija novi igraca?elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Mislim da grijaci nisu spojeni, znam da imaju nekih problema oko grijaca ili trafostanica nije u funkciji. Ali eto vazno je da su se svi nama smijali kako smo cistili. Mi smo imali cetiri sata do utakmice oni dva dana i opet smo mi beznolnije i sa manje stete uradili.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Mozda neki budu i sutra nastupili, ali mozda jer stvarno nisam danas bio tu ne znam jel sta u roku dana stiglo. Ako nista sutra trebalo bi do Subote.Hazre je napisao/la: ↑28 feb 2023, 21:00Balja drug de ti nama reci, dokle je stigla registracija novi igraca?elvirbaljic je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:51Mislim da grijaci nisu spojeni, znam da imaju nekih problema oko grijaca ili trafostanica nije u funkciji. Ali eto vazno je da su se svi nama smijali kako smo cistili. Mi smo imali cetiri sata do utakmice oni dva dana i opet smo mi beznolnije i sa manje stete uradili.
Sretan Dan nezavisnosti. Uz današnji pozitivan rezultat.
SVIM GRAĐANIMA I NARODIMA BOSNE I HERCEGOVINE NEKA JE SRETAN DAN NEZAVISNOSTI NAŠE DOMOVINE.

-
elvirbaljic
- Kontakt:
Sretan Dan Nezavisnosti, zivi i zdravi bili, zajedno docekivali jos bolje rezultate naseg voljenog kluba 
-
Aristotel555
- Kontakt:
Valjda ovaj penal pomogne da se rijese ovog grča u završnici.. treba ovdje jos dva gola dati da se rahat ide na revanš..
-
Aristotel555
- Kontakt:
Ovaj novi Pantelić bio mogao biti pravo pojačanje, a Sukilovica bi za ovaj zuti karton, pri rezultatu 5:0 zbog odugovlačenja prilikom izmjene, novcano kaznio..
Čestitam na pobjedi. Slažem se za Sukilovica za karton. Karucu treba psiholog. Dobar momak ali tantavicar. Mesinovic I Buric iako malo u igri treba im zabraniti i to malo. Dragi ni je za Micu i Mehmedovica. Subasic i Pantelic korektno.
Super rezultat... Ali kad ti Rudar stvori 5/6 stopostotnih sansi i 10 puta sutira prema golu - treba dobro da se zabrines...
Nadam se da ce i Sukilovic i Fejzic biti novcano kaznjeni zbog pi******* zadrazavanja... Imal iko u klubu da im kaze da ne budu tolike pi***... plasim se da nema...
Nadam se da ce i Sukilovic i Fejzic biti novcano kaznjeni zbog pi******* zadrazavanja... Imal iko u klubu da im kaze da ne budu tolike pi***... plasim se da nema...
Vjerojatno je Milenko zbog terena u ove dvije utakmice tražio od Fejze ispucavanja. To su poklon lopte koje su u modernom fudbalu davno prevazidene. Nastranu što Fejza nezna ni ispucati loptu. Odmoriti se i u nedjelju odlučno napobjedu. Valjda do nedjelje dobiju dozvole i ovi stranci. Onda u sljedeću se potuc sa Borcem. Vrlo je važna ova visoka pobjeda danas da se igra bez rezerve u prvenstvu. Bit će teska utakmica u nedjelju zbog terena. Na neki način ove tri prve iako kao domaćini ispadose zbog terena iscrpljujuce.emir012 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 15:20Super rezultat... Ali kad ti Rudar stvori 5/6 stopostotnih sansi i 10 puta sutira prema golu - treba dobro da se zabrines...
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Kad pobjediš 5:0 nema se sta puno pametovati niti tražiti dlaka u jajetu. Iako je Rudar ekipa sa sredine tabele 1 lige rs oni su izbacili Borac. Tako da me raduje ova ozbiljnost i napunjena mreža pred revanš.
Pohvalio bih ovog Subašića, novog Pantelića pa čak i Mehidića. Sve danas sto smo odigrali bilo je sa krilnih/bekovskih pozicija. Svih 5 golova je rezultat prodora po strani.
Šukilovića krivim za ovaj karton. Na jako glup način je dobio i protiv Veleža. Zbog svojih nepromišljenosti krati nam roster, a sad nam je svaki igrač bitan.
Mišljenja sam da smo jednom nogom u polufinalu, a tamo bih volio izbjeći samo Zrinjski. Njih bi rado u finalu sto bi nam garantovalo izlazak u Evropu.
I da, na kraju ali ne najmanje važno: sretan dan nezavisnosti
Posebno raduje pobjeda na današnji dan protiv ekipe ciji su navijači imali onakav nastup u utakmici sa Borcem.
Pohvalio bih ovog Subašića, novog Pantelića pa čak i Mehidića. Sve danas sto smo odigrali bilo je sa krilnih/bekovskih pozicija. Svih 5 golova je rezultat prodora po strani.
Šukilovića krivim za ovaj karton. Na jako glup način je dobio i protiv Veleža. Zbog svojih nepromišljenosti krati nam roster, a sad nam je svaki igrač bitan.
Mišljenja sam da smo jednom nogom u polufinalu, a tamo bih volio izbjeći samo Zrinjski. Njih bi rado u finalu sto bi nam garantovalo izlazak u Evropu.
I da, na kraju ali ne najmanje važno: sretan dan nezavisnosti
Posebno raduje pobjeda na današnji dan protiv ekipe ciji su navijači imali onakav nastup u utakmici sa Borcem.
Dobro je da smo pobijedili i na taj način revanš učinili manje zahtjevnom utakmicom.Istakli su se ovi mlađi igrači koji su došli zimus Subašić i Pantelić, te Mehmedović i Kuzmanović.
Razlika na današnjoj utakmici u odnosu na protivnika je ostvarena uglavnom boljom fizičkom pripremom,a po teškom terenu.
Ipak dan D ili dan istine ove ekipe je utakmica protiv Sloge u narednom kolu prvenstva.Tu će se vidjeti u duelu sa znatno jačom ekipom od Rudara šta TC ekipa i igrači zaista mogu i čemu možemo da se nadamo.Da li možemo opstati ili ćemo ispasti ?
Razlika na današnjoj utakmici u odnosu na protivnika je ostvarena uglavnom boljom fizičkom pripremom,a po teškom terenu.
Ipak dan D ili dan istine ove ekipe je utakmica protiv Sloge u narednom kolu prvenstva.Tu će se vidjeti u duelu sa znatno jačom ekipom od Rudara šta TC ekipa i igrači zaista mogu i čemu možemo da se nadamo.Da li možemo opstati ili ćemo ispasti ?
Tri polufinalista su poznata mi, Zrinjski I Velez. Zeljo nije siguran u Gradaccu. Naravno da bi bilo dobro izbjeći Zrinjskig. Ja bih najradije Želju/Zvijezdu. Velez nam nikako ne lijeze. Vazno je otic u finale.
Nama se garantuje izlazak u Evropu samo osvajanjem kupa jer poraz u finalu garantuje pobjedniku odnosno četvrtoplasiranom u slučaju da Zrinjski osvoji kup. Zato je sve jedno koga se dobije u polufinalu jer i Željo i Velež kao i mi igramo na istu kartu. Danas rezultat odličan kao i zalaganje cijele ekipe s tim da Milenko očita bukvicu za zadnjih 10 minuta jer ono je nedopustuvo.Šuki mora poraditi na tim bezveznim kartonima.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 mar 2023, 18:34Kad pobjediš 5:0 nema se sta puno pametovati niti tražiti dlaka u jajetu. Iako je Rudar ekipa sa sredine tabele 1 lige rs oni su izbacili Borac. Tako da me raduje ova ozbiljnost i napunjena mreža pred revanš.
I da, na kraju ali ne najmanje važno: sretan dan nezavisnosti![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da će teren u Srebreniku biti koliko toliko osposobljen.
Haskic iz Veleza proradi pravo. Prošlu sezonu se mučio ovu dali mu traku i postao voda. Šta mislite dal bi se moglo očekivati nešto slično za Irfanom Hadzicem. Ja se nadam da bi momk treba da proradi.
Što se tiče sudije sa Slogom Doboj Mateo Musa nije loše
Što se tiče sudije sa Slogom Doboj Mateo Musa nije loše
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 02 mar 2023, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno mislim da nece proraditi. Prije ce mozda Mehmedovic...