FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- anton 1983
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
[youtube][/youtube]
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Centre forward
- Kontakt:
Mah nista se vi ne brinite, dobit cete u Minhenu
al' 3 komada.
PS:Jel' igr'o Snider vcr ?
al' 3 komada.
PS:Jel' igr'o Snider vcr ?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- pazzoetoogol
- Kontakt:
jos samo treba da iduci put prenose Manc-Marseille,...pa da nemognemo gledati uzivo deranje guzova bavarcima
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jao sto oni bavarci imaju srece 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Interista di cuore
- Kontakt:
shvatili smo vas,cestitali na pobjedi,a sad nas pustite na miru barem do revansa...
Sad se okrenut ligi,gdje nas ceka jako tesko gostovanje u Genoi kod Sampdorie.Maicon ima kartone i nece igrat,al se vraca Pazzini...
bit ce jako tesko,al se moze do pobjede...
Sad se okrenut ligi,gdje nas ceka jako tesko gostovanje u Genoi kod Sampdorie.Maicon ima kartone i nece igrat,al se vraca Pazzini...
bit ce jako tesko,al se moze do pobjede...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
tesko brate, usudio bih se reci i nemoguce.Interista di cuore je napisao/la:ispadate

necu druge interovce da citiram, jer nisam u mogucnosti da ulazim u nekakve diskusije.
svaki neutralan posmatrac ce reci da je bayernova pobjeda bila zasluzena.
Vom Jäger zum Gejagten
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Drugovi sta se imate raspravljati sa ovim navijacima Bajern Minshena, uzeli ste im titulu ispred ociju
i da ste izgubili 5-0 ebes to ionako ste i vaceras bili bolji i to bez zida Samuela i ubice Milita, titule se broje suknuli ste im na finalu i to ih boli, tako blizu a tako daleko 

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 24 feb 2011, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jbt Intera koda je igrao sa 8 igraca kakva je ono Taktika.
Samo jedan klub Velež Mostar
- Interista di cuore
- Kontakt:
zasluzeno,mislim da to niko i ne spori.Inter jest imo vise cistih prilika,al generalno po igri je Bayern bio bolji...geronimo je napisao/la:tesko brate, usudio bih se reci i nemoguce.Interista di cuore je napisao/la:ispadate![]()
necu druge interovce da citiram, jer nisam u mogucnosti da ulazim u nekakve diskusije.
svaki neutralan posmatrac ce reci da je bayernova pobjeda bila zasluzena.
pred utakmicu sam imo los osjecaj (koji me nazalost nije prevario) a sad isto tako mislim da cemo proc,iako ce bit jako tesko...
a i da ispadnemo,nece mi bit nesto previse krivo,jer mi Bayern uopste nije mrzak klub,cak naprotiv...a i Serie A je prioritet ove godine,ako se prodje Bayern dobro i jest,ako ne cestitke i svaka cast.
pozz do uzvrata.
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 24 feb 2011, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Svoju paznju posveti gostovanju Lyona te strahuj hocetel' vise proc tu "prepreku" zvanu 1/8 finala.Los_Blanos2 je napisao/la:Drugovi sta se imate raspravljati sa ovim navijacima Bajern Minshena, uzeli ste im titulu ispred ocijui da ste izgubili 5-0 ebes to ionako ste i vaceras bili bolji i to bez par glavni igraca Samuela i Milita, titule se broje suknuli ste im na finalu i to ih boli, tako blizu a tako daleko
Finaliste LP ostavi po strani, imas vece brige

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- pazzoetoogol
- Kontakt:
sve ce to u revansu biti drugacije, to je da se zavara protivnikAdnel je napisao/la:Jbt Intera koda je igrao sa 8 igraca kakva je ono Taktika.

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Gledao sam tekmu i sve sto mogu reci je 0 bodova prvo zato sto je kreno s taktikom MIlana prije pra godina ( bozicno drvce jbg ne moze svako biti Milan
) salim se previse kukavicka taktika pa jbg igras kuci stavi Pandeva ako treba da pomaze Etoo i onda ako izagubis izgubio si hrabro a ne ovako igrao kukavicki i sutra ce te razapeti medji....ne znam preoprezno je igrao kuzio da ce Etto iz 2 sanse zabiti i to je to jbg sada je tesko odnosno pretesko...da mozete ponoviti pobjedu ko Milan prije par godina jbg ne znam ali po meni lose jhe Leo kenuo jbg

Nisam neki balavac pa da pljujem i provociram kao sto to cini dragi amell, ali mogu samo reci da smo vas nadigrali u svim segmentima igre usred Milana, mislim da u Munchenu nemate sta traziti, vidim dosta nerealnih komentara, da je igrao ovaj, da imamo Mourinha, da je igro Milito, da je Cambiaso pogodio .... Ali naravno necu se osvrtati na te djecije price Sta bi bilo kad bi bilo, Mislim statistika sve govori suvisno je bilo sta drugo reci.
Lijep pozdrav zabari.
Lijep pozdrav zabari.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne može se reći da je Bayern nezasluženo pobijedio, al' s obzirom kakvu smo utakmicu gledali(izuzetno dobra, samo što su nedostajali golovi do 90. minute), onda bi za revanš najbolje bilo da se otišlo sa 0:0. No, Cesar je loše reagov'o na udarac Robbena, a Gomez je to ispratio i možda se čak opraštamo od branioca naslova već u osmini finala. Naglasak na možda.
Daleko od toga da je Inter bez šansi, al' napisah i prije da će Leonardo teško nadmudriti Van Gaala. Leo nema dovoljno iskustva i taktičkog znanja da ovakve utakmice rješava u svoju korist. Možemo mi sad pričati i o nedostatku sreće, o briljantnim odbranama Krafta, al' ipak je Leo taj koji je izgubio utakmicu. U revanšu očekujem nekoga ko će biti rame u rame sa Eto'om, a ne da Kamerunac bude usamljen u napadu te da se konstantno vraća do centra igrališta kako bi osjetio loptu. Dva i po' ofanzivna igrača u osmini finala na domaćem terenu ne mogu nikako biti dovoljna za prolazak dalje. Stoga se nadam ovakvoj utakmici i u Minhenu; puno prilika, lijepih poteza i golovima, pa neka bolji iz ovog dvomeča pobijedi.
Btw, šta je sa Ranochiom? Je li neka teža povreda u pitanju?
Daleko od toga da je Inter bez šansi, al' napisah i prije da će Leonardo teško nadmudriti Van Gaala. Leo nema dovoljno iskustva i taktičkog znanja da ovakve utakmice rješava u svoju korist. Možemo mi sad pričati i o nedostatku sreće, o briljantnim odbranama Krafta, al' ipak je Leo taj koji je izgubio utakmicu. U revanšu očekujem nekoga ko će biti rame u rame sa Eto'om, a ne da Kamerunac bude usamljen u napadu te da se konstantno vraća do centra igrališta kako bi osjetio loptu. Dva i po' ofanzivna igrača u osmini finala na domaćem terenu ne mogu nikako biti dovoljna za prolazak dalje. Stoga se nadam ovakvoj utakmici i u Minhenu; puno prilika, lijepih poteza i golovima, pa neka bolji iz ovog dvomeča pobijedi.
Btw, šta je sa Ranochiom? Je li neka teža povreda u pitanju?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog
Kada god izgubiš jasno da je trener taj ko je krivac.
Sinoć se igralo onako kako se i pretpostavljalo da će biti, nije LVG nadmudrio Lea nešto specijalno.Leo nije imao velikih izbora u napadu jer od Pandeva nema nikakve koristi, taj čovjek je totalno van forme, i Leo je morao igrati ono od sinoć.Jedina moja zamjerka Leu je što nije ranije mijenjao ali opet se postavlja pitanje koga ubaciti.Da je Cambi zabio druga bi priča bila, ovako je najlakše po Leu.Prošle godine je slično bilo sa Chelseaom na Meazzi, ali onda smo zabili na vrijeme gol .Da je Eto'o imao sinoć pomoć Milita ili Pazzinia drugačija bi slika bila.Znam da ovo moje zvuči da su babi damu, ali tako nekako jeste i mi koji pratimo Inter smo se toga i pribojavali, a to je ko će dati gol ako
Ova ekipa Intera od 06.01.2011 igra u ritmu srijeda -subota/nedjelja i sinoć se nedostatak svježine jasno osjetio u vezi , Cambiassu ( jedna od njegovih najlošijih tekmi u zadnjih nekoliko godina ), Motti čak i Zanetti nije bio pravi.
Kako god, Bayern je dobio, nije nezasluženo, nama ostaje uzvrat i nada da će se Milito oporaviti i biti spreman te napasti odmah, što Inter može.
FORZA INTER
Sinoć se igralo onako kako se i pretpostavljalo da će biti, nije LVG nadmudrio Lea nešto specijalno.Leo nije imao velikih izbora u napadu jer od Pandeva nema nikakve koristi, taj čovjek je totalno van forme, i Leo je morao igrati ono od sinoć.Jedina moja zamjerka Leu je što nije ranije mijenjao ali opet se postavlja pitanje koga ubaciti.Da je Cambi zabio druga bi priča bila, ovako je najlakše po Leu.Prošle godine je slično bilo sa Chelseaom na Meazzi, ali onda smo zabili na vrijeme gol .Da je Eto'o imao sinoć pomoć Milita ili Pazzinia drugačija bi slika bila.Znam da ovo moje zvuči da su babi damu, ali tako nekako jeste i mi koji pratimo Inter smo se toga i pribojavali, a to je ko će dati gol ako
Ova ekipa Intera od 06.01.2011 igra u ritmu srijeda -subota/nedjelja i sinoć se nedostatak svježine jasno osjetio u vezi , Cambiassu ( jedna od njegovih najlošijih tekmi u zadnjih nekoliko godina ), Motti čak i Zanetti nije bio pravi.
Kako god, Bayern je dobio, nije nezasluženo, nama ostaje uzvrat i nada da će se Milito oporaviti i biti spreman te napasti odmah, što Inter može.
FORZA INTER
Stručnjak , još uvijek imaš traume od prošle godine.Romariooo je napisao/la:Cim Inter izadje iz bunkera, odmah fasung heh
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mister No je napisao/la:@Monolog
FORZA INTER
potpis od rijeci do rijeci...svaka cast !
za Ranocchiu se jos uvijek ne zna,danas ce proc preglede,al ne bi trebalo bit ono najgore,no neka pauza od mjesec dana mislim da je sigurna...steta,jer je momak igro predobro.
@romariooo

imas mahanje

- majestic24
- Kontakt:
Ja dajem Interu dosta sansi u drugoj utakmici. Onaj Kraft je branio nemoguce. Nemoze on ponoviti ovakve dvije utakmice. Samo rani gol neka zabiju a vidjeli smo kakva je obrana bayerna. Ovo sinoc im je bilo najbolje izdanje a svako malo je pucala i samo ih je kraft spasio. U revansu 2:1 za inter
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
tako je nostrdamus i ja mislim 0-2 ili 1-2 u minhenu,sinoc se vidjelo kakva je bayernova odbrana a samo etoo igrao u napadu,nemoze ih uvjek kraft spasavat i sreca milovatimajestic24 je napisao/la:Ja dajem Interu dosta sansi u drugoj utakmici. Onaj Kraft je branio nemoguce. Nemoze on ponoviti ovakve dvije utakmice. Samo rani gol neka zabiju a vidjeli smo kakva je obrana bayerna. Ovo sinoc im je bilo najbolje izdanje a svako malo je pucala i samo ih je kraft spasio. U revansu 2:1 za inter

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.