Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
A daj ispadnite iz necega, Bruno ce se raspasti do kraja sezone. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Wout 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Dojam je da se ovdje išlo na ispadanje s obzirom na odabir sastava.
Bruno će lipsati. Nejasno mi je ovo s njim i igranjem bukvalno svake minute.
Evo i Tottenham ispao, tako da će se vjerovatno sada ganjati i ovaj kup. City i Brighton ostali od ozbiljno jakih.
Bruno će lipsati. Nejasno mi je ovo s njim i igranjem bukvalno svake minute.
Evo i Tottenham ispao, tako da će se vjerovatno sada ganjati i ovaj kup. City i Brighton ostali od ozbiljno jakih.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma kakvo ispadanje, ide ten Hag i po ovaj kup. I treba. Ne bi pola prvotimaca igralo da mu nije stalo.
Na Anfieldu ni bod nije los, sa pobjedom bi potvrdili top 4.
Na Anfieldu ni bod nije los, sa pobjedom bi potvrdili top 4.
Ova utakmica mi je, kako po sastavu tako i po igri prvih 60+ minuta, djelovala kao nešto što smo bili spremni “pustiti”, ali evo, ide se dalje. Garnacho i Venghorst strašan posao večeras, ostali solida. Ako mi se šta ne sviđa je ono koliko visimo na bokovima. Dalota prolazi ko stigne, a Malacia, malkice bolji u tom segmenu, ali zato kada centrira, velike su šanse da će neko fasovati loptu u glavu na tribinama iza gola. Morao je i Shaw nekada odmoriti, ali za narednu godinu ostaje otvoreno pitanje desnog boka. Dalot se nikada nije dozvao kako treba nakon ozljede, a AWB je igrač manje u napadu. Pa sad ti budi pametan… Uglavnom, super preokret, do kad ćemo durati na ova tri fronta, dragi Bog zna. Vidjelo se na današnjem sastavu da, kada kreneš mimo startnih 11, kvalitet značano pada. Koji karton, koja suspenzija i eto belaja.
Dalot
Ubijedjen sam bio da AWB ide na desnog beka. Valjda ETH zna sta radi.
Ubijedjen sam bio da AWB ide na desnog beka. Valjda ETH zna sta radi.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Puno bolji par su mi nekako AWB i Antony, ako vec Brazilac pocinje.
Sve njihove oscilacije na stranu ovdje bi danas i bod bio dobar. Izgubili su i Newcastle i Spursi ionako.
Sve njihove oscilacije na stranu ovdje bi danas i bod bio dobar. Izgubili su i Newcastle i Spursi ionako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Dalot je kritican, mora odigrati kao prije svjetskog da imamo sansu danas.
Očekivano za sada, oni navaljuju, mi čekamo da se zajebu. Šteta one šanse Fernandesa za sada.
Ocekivano sve za sada.
Znalo se da ce biti nalozeni na startu jer im je ovo must win za Top4. Sto duze 0:0, bolje je.
Remi je nama ovdje OK. Pobjeda je osiguran Top4 99%.
Znalo se da ce biti nalozeni na startu jer im je ovo must win za Top4. Sto duze 0:0, bolje je.
Remi je nama ovdje OK. Pobjeda je osiguran Top4 99%.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
E jbg kad je najgore ga primiše. Liverpool igra previsoko i mora se to iskoristiti, a ne u offside ove upadati ko levati.
Jao glupog gola. Naravno, Dalot ostao da lunja po sredini terena, Fred ne stiže zatvoriti njegovu stranu koju je ostavio praznom, a čovjek koristi hektar prostora koji smo im ostavili. Džaba Dalotu povremeni korisni centaršutevi kad je rupa u odbrani.
Fred lose preuzeo, Varane nije stigao zatvoriti.
Dalot dobar u prvom, osim onog jednog ispadanja.
Izjednacena utakmica, ali tesko cemo do boda.
Dalot dobar u prvom, osim onog jednog ispadanja.
Izjednacena utakmica, ali tesko cemo do boda.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma nekad imam osjećaj da Dalot slabo komunicira sa saigračima u odbrani, nekad baš ono imam osjećaj da ih uredno iznenadi nekim svojim izletima. Znam da je bio odsutan dugo, ali nekad na terenu izgleda kao da smo ga jučer doveli, pa tek uči formaciju. Šta god da se dešava, grozan mu je pad forme u odnosu na ono što je davao na početku sezone.
EDIT: kakva konfuzija i kako glupo primljen gol. Ovo je sad na 2:0 piši propalo, čini mi se. Nije nemoguće, ali igramo za onu stvar cijelu utakmicu
EDIT: kakva konfuzija i kako glupo primljen gol. Ovo je sad na 2:0 piši propalo, čini mi se. Nije nemoguće, ali igramo za onu stvar cijelu utakmicu
Potop, sramota i jako loše postavljeno danas. Ne zanima me anfield, ali 3:0 je sramota. Ipak težak i gust raspores je uzeo svoj danak.
Sta li su se dogovorili u svlacionici, pa ovakvih 5 minuta odigrase.
Shaw neobjasnjive greske za njega.
Nakon egal poluvremena, gubis 3:0 u 50. minuti.
Izvaditi Casemira i Brunu. Vidi se manjak energije.
Daj mijenjaj nesto jbt, pojedose ih trkom i energijom ... nece valjda dozvoliti opet sramotu i 5 komada.
Daj mijenjaj nesto jbt, pojedose ih trkom i energijom ... nece valjda dozvoliti opet sramotu i 5 komada.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Antony je isto katastrofa, lik se samo ukopa sa loptom i rola je unutrašnjom stranom kopačke, dok se on namjesti na nešto konkretno, nazad full ekipa dođe. A da pokuša brzinom ili driblingom, ma kakvi. Krila i bekovi su danas 0, Bruno nevidljiv i nije na pravim pozicijama danas.
Rashford i Antony danas neprimjetni. Vrijeme je za Garnacha, a možda i da Casemiro predahne, danas kasni na sve. Umor je evidentan. Brunu neću ni spominjati, taj neće igrati samo kad ga ozlijede ili kad ima kartone.
Ne prizivaj, vidi kako je krenuloAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:41Sta li su se dogovorili u svlacionici, pa ovakvih 5 minuta odigrase.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.