Alexa, play Mahir Burekovic - Zivjela Bosna
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
matanisunje
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- imranpovratak3
- Kontakt:
Živio Alija I bosanska armija,Živio general Naser Oric!

“If the people in your circle don’t inspire you. They’re not your circle. They’re your cage.”
Top G
Top G
Armin vazda pokida.
Je li neko upratio one modove za igru ARMA 3 ?
Moze li se skinuti gdje, ako neko zna neka mi napise u privatne.
Moze li se skinuti gdje, ako neko zna neka mi napise u privatne.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Felixians4
- Kontakt:
Znam da jest, no mislio sam da ne budu poredane jedna za drugom na naslovnoj već kako navedeh, na tom indexu kog svi mrze, a najčitaniji(i realno aćuran, informativan, generalno "plus" medij). Manje bitno. Ovo kako pojedinci na forumu prolaze, to mi je nepojmljivo da se ikog banira ako se njih pušta s takvom retorikom neprestano, no previše se miješam u vašu politikuadmin je napisao/la: ↑01 mar 2023, 21:01Podjeljeno je kod nas na rubrike, upravo se i zove rubrika ‘magazin’ kao sto predlazes.Felixians4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 20:32ovog tipa mislim na konkretno sada sportski iz regije.. npr. ovakve kritike puno bi manje bile legitimne da uredite portal po rubrikama na naslovnoj strani kao što je npr. na --- SPAM --- i onda tu nema smisla komentirati pod magazin/šoubiz trash članke posprdno i "ovo je za pulitzera" i sl.
što se mene tiče, dobar ste portal iako mi smeta kad u tekstu ili u naslovu autor da toksični "forumaški" komentar-opasku, htio bih da to bude strože informativno-profesionalnije, al eto.
dobar ste i forum iako mi je nevjerojatno da par pojedinaca konstantno godinama i svakodnevno vrijeđaju druge na najnižim osnovama i da nisu banirani i da se to ne briše. Ako je već njima to dozvoljeno, onda svakome mora biti sve
https://sportsport.ba/magazin
Cak smo jedno vrijeme u aplikaciji imali dugme ‘iskljuci magazin’ pa da svako moze sebi potpuno ukloniti vijesti iz te rubrike. Medjutim, niko je nije koristio, pa smo odustali od toga u posljednjoj verziji
-
matanisunje
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Pazi ovoga i muzike
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
matanisunje
- Kontakt:
a koji si ti? nemoj da opet budem banovan
-
matanisunje
- Kontakt:
al koja tragedija u Grčkoj, strašno, putnički voz se sudario sa teretnim, oko 45 poginulih 
- numanumaye22
- Kontakt:
Za to ce vise ljudi u zatvor, vec su uhapseni, a narod protestuje. Covjece 2023 godina, pored gps, satelita i takve tehnike, kurca palca i sudare ti se dva voza u istoj traci. Kakva banana drzava iskreno.matanisunje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 00:13al koja tragedija u Grčkoj, strašno, putnički voz se sudario sa teretnim, oko 45 poginulih![]()
-
matanisunje
- Kontakt:
ma upozoravali ljudi na to, ali oni ostali zadrti, i to je došlo na naplatunumanumaye22 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 00:29Za to ce vise ljudi u zatvor, vec su uhapseni, a narod protestuje. Covjece 2023 godina, pored gps, satelita i takve tehnike, kurca palca i sudare ti se dva voza u istoj traci. Kakva banana drzava iskreno.matanisunje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 00:13al koja tragedija u Grčkoj, strašno, putnički voz se sudario sa teretnim, oko 45 poginulih![]()
ovo me podsjeća na onu nesreću u CG 2006, kada je isto poginulo toliko ljudi zbog ljudskog nemara, a niko nije odgovarao za to, kakvo smeće od pravosuđa, a i na onu tragediju u NS, u onom klubu prije 11 godina kad je stradalo šestoro mladih u požaru, isto zbog ljudskog nemara, ali indirektno (instalacija), ovo su te tragedije koje su se mogle izbjeći
Jedna za raju ispod stola.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bavariapivo
- Kontakt:
Jesi probao?feniksptica je napisao/la: ↑02 mar 2023, 07:10Sta je ovo Bog te vidio, pa ovo najgorem neprijatelju ne bi covjek dao
![]()
Trenutno korisnika/ca: galia95, StevieG8, Zaboljesutra i 20 gostiju.