FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
20%
2. Borbu za Evropu
100
47%
3. Sredinu tabele
39
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 211

Mamba21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamba21 » 02 mar 2023, 06:47

Čim se nema argument, odmah govori da je Edis nekome rod :urnebes:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 mar 2023, 07:11

Mamba21 je napisao/la:
02 mar 2023, 06:47
Čim se nema argument, odmah govori da je Edis nekome rod :urnebes:
al bas treba argumentovano odgovarati na post nije imao tri marke za pite :urnebes: :urnebes: :mrgreen: , sad je besparica kriva jerje on bio tvrdoglava mazga i usao je u sezonu bez napadaca

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 mar 2023, 07:22

Ja ko stariji ću ovo rec i imam pravo.Mulalic voli Zelju i svaka mu cast na tome.Mulalic je igro i borio se za plavi dres i svaka mu cast na tome.Mulalic mora sam sebi priznat i rec da je Zeljo prevelik zalogaj za njega.Pogotovo sad sa ovim igracima kao Hodzic Krpic Santos Stilic.Ti sto ga braniš mozes li argumentivati sta je to on dobro donio u igri Zelje.Kolko smo boba prosuli sa ovakvim timom bi mi sa Ivkovicem bili rame uz rame sa Zrinjskim.Znas li ti sa kojim je igracima Ivković raspolago a sa kojima Mulalic.Hitno potreban novi trener da ovaj kvalitet sto imamo iskoristi i rasporedi kako treba da bi mogli izac u Evropu.Dogovirete se ako nemate da ako nas taj novi trener izvede u Evropu dobija premiju.Ako on ostane u pitanju je Evropa,pare od iste a i ugled kluba.Dodji sablja na tribinu i uzivaj sa navijacima dok nije kasno.

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 02 mar 2023, 07:49

Dajte imena bogati,trenera koji bi sad po vama bili za Zelju,...ljudi trenutno nema trenera u BiH osim Jakirovica da je mlad a da ima u svakom trenutku neku viziju,da mu tim ne igra sablonski..da ima 2-3 razlicite taktike...trenutno ni jedan trener u Pl nema taktiku ni razradenu formaciju recimo kad mu tim ugra sa igracem vise da to primjeni...nije samo zavrsiti a licencu i evo ga ja sam trener...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 mar 2023, 08:38

Ovim braniocima lika i djela EM, neka još jednom pregledaju utakmicu sa Leotarom i broj stovrenih šansi sa 2 igrača više.
Da nije Drljine majstorije ko zna sta bi bilo na penalima.
Što se realizacije tiče, taj dio se uigrava kroz treninge, a npr Santos je tu 8,9 mjeseci a realizaciju popravio nije, a i kako ce, kada mu to trebaju pokazati 3 stopera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 mar 2023, 08:56

bhsport je napisao/la:
02 mar 2023, 08:38
Ovim braniocima lika i djela EM, neka još jednom pregledaju utakmicu sa Leotarom i broj stovrenih šansi sa 2 igrača više.
Što se realizacije tiče, taj dio se uigrava kroz treninge, a npr Santos je tu 8,9 mjeseci a realizaciju popravio nije, a i kako ce, kada mu to trebaju pokazati 3 stopera.
10 puta napisem post pa ga izbrisem, da ima iko normalan u klubu on bi nakon onoga sa Radnikom bio otjeran . Oni mu jos dali novi ugovor :tokralju: Ne kazem da je on jedini krivac ,to bi bilo glupo jer smo mi u totalnom kurcu (cak ne vidim izlaz iz ovoga i da imamo kvalitetnih ljudi koji ce nas iz ovoga iscupati) ali Edis na klupi je takvo gubljenje vremena da je to strasno .

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 mar 2023, 09:06

Dejan1921 je napisao/la:
01 mar 2023, 13:05
dubioza144 je napisao/la:
01 mar 2023, 12:48
Dejan1921 je napisao/la:
01 mar 2023, 12:46
Gdje mi je KANA? Gdje nas vidi na tabeli na kraju prvenstva, da uporedim svoje i njegovo mišljenje :mrgreen:
Prije pocetka nas je vidio na prva dva mjesta sad negdje oko osmog
Dobro je, gori je od mene :rol:
:rol: brate jucer gledam emisiju Zeljina stotka ,suze mi na oci majke mi . Vjerujes brate ne vidim izlaz iz ovoga

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 02 mar 2023, 09:13

Kakav debilazam. Hajd da tjeras upravu,skupštinu,glaven krivce zašto nemamo para, zašto nemamo nikakav plan, pa onda trenera to je nekako normalno. Ali ti bi da tjeras trenera a upravu niko ne tjera. Kao Edis je problem. Pa vi gram mozga nemate. Trebaju mu ovi debili dati ugovor na još 5 godina.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 mar 2023, 09:20

:urnebes: :urnebes:
5 dana mu je previse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 02 mar 2023, 09:31

Hulahopka je napisao/la:
02 mar 2023, 09:13
Kakav debilazam. Hajd da tjeras upravu,skupštinu,glaven krivce zašto nemamo para, zašto nemamo nikakav plan, pa onda trenera to je nekako normalno. Ali ti bi da tjeras trenera a upravu niko ne tjera. Kao Edis je problem. Pa vi gram mozga nemate. Trebaju mu ovi debili dati ugovor na još 5 godina.
Mislim da nikad niko u svijetu nije otjerao skupstinu, to se desilo samo jednom i to kod nas. Zamisli kakva je to bagra bila kod su ih raspustili :urnebes:

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 02 mar 2023, 09:34

Trenutno je Edis krivac za to što smo jako loši i nemamo igre.

Ako ne izađemo u Evropu direktni krivac će biti uprava jer su to mogli spriječiti dovođenjem boljeg trenera, a kako stvari stoje oni će i dalje pustiti ovu neznalicu da radi. Mi jednu jedinu akciju za čitavu sezonu nismo napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2023, 09:39

drzgemboadislic je napisao/la:
02 mar 2023, 09:34
Trenutno je Edis krivac za to što smo jako loši i nemamo igre.

Ako ne izađemo u Evropu direktni krivac će biti uprava jer su to mogli spriječiti dovođenjem boljeg trenera, a kako stvari stoje oni će i dalje pustiti ovu neznalicu da radi. Mi jednu jedinu akciju za čitavu sezonu nismo napravili.
Da li se neko pita mogu li oni dovesti boljeg trenera? Imaju li mu sta ponuditi?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 02 mar 2023, 09:42

NAPADAJ je napisao/la:
02 mar 2023, 09:31
Hulahopka je napisao/la:
02 mar 2023, 09:13
Mislim da nikad niko u svijetu nije otjerao skupstinu, to se desilo samo jednom i to kod nas. Zamisli kakva je to bagra bila kod su ih raspustili :urnebes:
Mi nikad nećemo napredovati dok sve ne raspustimo, i dok nam klub vode nehljebi, dižu ruku nehljebi nama pomoći nema. Kakav crni Mulalic,pa on je zlatan na sta nama klub liči. Bez plana,bez para ičega. Po skupštini nekakve kurave, razni bedzelebarosi,ljudi koji nemaju veze s sportom. A hocemo neke rezultate.

Uzmeš primjer Zrinjskog. Vidiš ko klub vodi,pa tek onda trener. Ali bosnje kod nas,stas ti tu. Sve pametnice,treneri,stručnjaci.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 02 mar 2023, 09:44

manijacikonjic87 je napisao/la:
01 mar 2023, 22:04
i tako svi osim nas obezbjedise 1/2 u prvoj utakmici.. a mi koji smo imali najlakseg protivnika moramo strahovat i revans.. e moj Željo..
Ti si gledao Sutjesku u Konjicu koja je bolje plasirana od Rudara i Radnika,i šta si vidio?
Gledao si Bratstvo a Zvijezda puno ozbiljnija ekipa.
Trener Sloge kaže čuvao igrače za ligu,fuliše penal,ne umanjujem njihove pobjede sekunde,ali je fakt da nije baš tako.

P.S. Da nema para u klubu usvojio bi se onaj model na skupštini i to promntno.Punoooo bolja je situacija nego prije godinu,još kad nebi imali par ljudi u UO koji ne doprinose ništa….
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 02 mar 2023, 10:03

jointunija je napisao/la:
02 mar 2023, 09:44
i tako svi osim nas obezbjedise 1/2 u prvoj utakmici.. a mi koji smo imali najlakseg protivnika moramo strahovat i revans.. e moj Željo..
Ti si gledao Sutjesku u Konjicu koja je bolje plasirana od Rudara i Radnika,i šta si vidio?
Trener Sloge kaže čuvao igrače za ligu,fuliše penal,ne umanjujem njihove pobjede sekunde,ali je fakt da nije baš tako.

P.S. Da nema para u klubu usvojio bi se onaj model na skupštini i to promntno.Punoooo bolja je situacija nego prije godinu,još kad nebi imali par ljudi u UO koji ne doprinose ništa….
ja koliko se sjecam sutjeska pola nije presla tu utakmicu i svaki moguci sut je ulazio u mrezu.. ne mogu bas svih detalja da se sjetim ali mislim da smo tu utakmicu mnogo vise dijagonala na krila u prostor koristili nego sto to danas radimo.. mi imamo 3 eksplozivna krila cija brzina se mora koristiti za takve stvari a ne samo onda kad coca nema druge opcije nego izbij naprijed pa ako prodje prodje.. sto se odustalo od takve igre ne znam al bih volio da mi edis objasni sta je bio cilj njegove taktike i formacije u ove 3 utakmice..
Mi smo Željini, Željo je naš !

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 02 mar 2023, 10:09

Vi pišete isto ko da našu igru ne skautiraju druge ekipe. Pa ne duplaju igrace na krilu,i zatvaraju nas gdje smo najjaci. Ako je Drljo razvaljivao po strani,logicno da će sljedeće ekipa više obratiti pažnju na njega,to važi i za druge igrace.
Nije kriv Mulalic kad Santos protiv Zvijezde ulazi pet puta u šesnaest i nabije je bezveze u igraca Zvijezde. Niti digne glavu,niti gleda gdje je Krpic ili neko treći nego je nabije samo bezveze. I tako svako dobro probijanje upropasti dobru šansu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 mar 2023, 10:22

KANA je napisao/la:
02 mar 2023, 08:56
bhsport je napisao/la:
02 mar 2023, 08:38
10 puta napisem post pa ga izbrisem, da ima iko normalan u klubu on bi nakon onoga sa Radnikom bio otjeran . Oni mu jos dali novi ugovor :tokralju: Ne kazem da je on jedini krivac ,to bi bilo glupo jer smo mi u totalnom kurcu (cak ne vidim izlaz iz ovoga i da imamo kvalitetnih ljudi koji ce nas iz ovoga iscupati) ali Edis na klupi je takvo gubljenje vremena da je to strasno .
Isto mislim, ono ponizenje koje nam je priredio u toj utakmici mu nikad oprostiti necu. Time je dokazao koliko je iskompleksiran.
Hvala mu na svemu, sve je radionicu dobre namjere ali kalibar za Želju koji je na konopcima nije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 02 mar 2023, 10:26

Dobijamo Slobodu dva razlike pa onda pitare 1:2

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 02 mar 2023, 10:50

Ne kazem da je Edis strucnjak ili neki veliki trener ali nesto sto je on uradio nije nijedan trener do sada u zadnjih pa recimo desetak godina, napravio je ekipu. Svaki prijqsnji trener je wvojim dolaskom dovodio i cijeli kostur ekipe i sve isao ispocetka tako da smo svake sezone gubili godinu na uigravanje navikavanje upoznavanje i slicne stvari. Edis je preuzeo ekipu i odmah prve sezone napravio kostur ekipe koja i danas cini okosnicu tima, nije bilo nekih prevelikih odlazaka i velikih zamjena, uglavnom igraju dvije i pol godine isti igraci koji nose igru, te na kraju zajednicki s bekricem dovedeni su igraci na pozicije koje i jesu zaista škripale kojim smo mi svi uglavnom zadovoljni... Da nismo bili u situaciji i da nismo u situaciji kakvoj jesmo sigurno bi doveli i pojacanje na desnom beku koje je potrebno, i veznom redu uz hodzica i stilica jednog igraca koji ce raditi ofanzivnije bolji posao od postojecih ali i pomoci arminu u defanzivi. Medjutim i ovo sto smo izveli je za sad bajka. Prošle sezone sam odmah govorio da. Ako ostanu igraci da ce mo se ove sezone boriti za europu jer smo i onakvi dolaskom Sablje u odbrani bili zaista odlicni. Kasno su nam stigli napadaci ali nece njima puno trebati da se uklope jer su vec bili tu. Dolaskom novog trenera dosle bi i nove promjene u rostwru u to sam siguran te bi to dovelo do toga da se izgubi pola ove sezone i pola iduce na ponovno uigravanje i slicno. Trenutno boljeg navijaca Želje na mjesto managera ne vidim i ne znam, ili treba opet dovoditi neke hrvate, slov3nce, bake, amare?!? Pruziti podrsku do kraja sezone a ne unositi nemir u ionako nemirnu sredinu a na kraju sezone davati ocjen2. Toliko

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 02 mar 2023, 11:17

02 mar 2023, 10:03
jointunija je napisao/la:
02 mar 2023, 09:44

ja koliko se sjecam sutjeska pola nije presla tu utakmicu i svaki moguci sut je ulazio u mrezu.. ne mogu bas svih detalja da se sjetim ali mislim da smo tu utakmicu mnogo vise dijagonala na krila u prostor koristili nego sto to danas radimo.. mi imamo 3 eksplozivna krila cija brzina se mora koristiti za takve stvari a ne samo onda kad coca nema druge opcije nego izbij naprijed pa ako prodje prodje.. sto se odustalo od takve igre ne znam al bih volio da mi edis objasni sta je bio cilj njegove taktike i formacije u ove 3 utakmice..
To su ti te razlike,pripremna i takmičarska,gledao si i treninge,jesu radili dobro?jesu li neki igrači puno bolji na treningu kad su opušteni?
Jel dođe tekma,ne pruži ni približno maksimum.
Ima tu i psihologije,neki ne podnose pritisak,ima i do trenera,kad vrisneš na određenog igrača taj se ugasi skroz.
E sad ta Edisova tvrdoglavost,to može da ga košta posla.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”