Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hajde šibri škutorčino kojem je komentarisanje i slušanje zadruga-type plastičnih odrona pojam u životu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Velide nesto si nervozan, nije bilo haman ulova ispred osnovne veceras

Eros has degenerated; he began by introducing order and harmony, and now he brings back chaos.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
biće da jeste, ne bi me čudilo s obzirom kako se ponaša prema meniCristianoRonaldo je napisao/la: ↑02 mar 2023, 19:59Nije valjda ovo ona pedofilčina o kojoj se priča po forumu?![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Dobrodošao Goretzka. Ugodan i što duži boravak ti želim.CristianoRonaldo je napisao/la: ↑02 mar 2023, 19:59
Nije valjda ovo ona pedofilčina o kojoj se priča po forumu?![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
gdje ima uzeti kod nas il sefte iz inostranstva kao sve normalno sto dolazifeniksptica je napisao/la: ↑02 mar 2023, 07:10Sta je ovo Bog te vidio, pa ovo najgorem neprijatelju ne bi covjek dao
![]()
matanisunje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 20:02biće da jeste, ne bi me čudilo s obzirom kako se ponaša prema meniCristianoRonaldo je napisao/la: ↑02 mar 2023, 19:59Nije valjda ovo ona pedofilčina o kojoj se priča po forumu?![]()

https://www.k..lix.ba/sport/nogomet/vukanovic-optuzio-handzica-da-je-skinuo-zastavu-rs-a-s-dresa-oglasio-se-i-leotar/230302177
Trebinjski pochetnik opet laje.
@igrajlopte 🐦
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav dijalog između dvije intelektualne gromade, Goretzka i Apolon sa 91239128. profilima po redu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
ovog ne vrijedi više staviti na ignorebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:21Kakav dijalog između dvije intelektualne gromade, Goretzka i Apolon sa 91239128. profilima po redu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Uvijek me interesovalo ako je sve fake, otkud onda onoliko raje na tribinama i loze se na svaki udaracRosicky je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:59Koliko su oni u protekle 2 godine otpustili Wrestlera to nije realno.
Vince je bio i pod dosta tužbi oko silovanja čini mi se i bilo je dosta dugo priče da će se franšiza morati prodati ali eto još uvijek egzistira.
Brutalno je koliko se deslio povreda u zadnje vrijeme samo zbog vracanja gledanosti i kompliciranijih scenarija.
Big E inače powerlifter i osvajač medalja je izgleda za života zapečatio karijeru jer je još 2020 doživio "broken Neck" te se još nije oporavio![]()

Mozda su i navijaci fake

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa i filmovi, predstave su toliko fake da ne moze biti laznije pa se narod lozi na to
ali sjecam se kad je to bilo bas popularno, islo na Hayatu kao i NBA petkom, cini mi se, pa se povlacila prica da ce biti u Zetri ili nesto tako, isto kao za Olimpijske igre u Sarajevu 2010. (to je tad bila daleka buducnost)
ali sjecam se kad je to bilo bas popularno, islo na Hayatu kao i NBA petkom, cini mi se, pa se povlacila prica da ce biti u Zetri ili nesto tako, isto kao za Olimpijske igre u Sarajevu 2010. (to je tad bila daleka buducnost)

Don't believe the hype.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Keceri su jaka stvar, ali nema se vremena to previse pratiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- akisarajevo92
- Kontakt:
al' kako mocno "uljepsase" Dom zdravlja na Ilidzi, kad bi se onako usminkalo i ono ruglo od RTV Doma uz glavnu saobracajnicu
Don't believe the hype.
- imranpovratak3
- Kontakt:
John Cena
“If the people in your circle don’t inspire you. They’re not your circle. They’re your cage.”
Top G
Top G
- CristianoRonaldo
- Kontakt:
Gromade makar ne prose na forumu za marku na Premieru.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:21Kakav dijalog između dvije intelektualne gromade, Goretzka i Apolon sa 91239128. profilima po redu.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve frajer disneylande ima po glavi
Podhitno se buraz javi u prihvatni centar Duje, radi tvog dobra.
Nek se javi neko kome sam ja prosio po inboxu, ja odma fesliju šaljem svima ovdje sa ovog PDF-a.

Nek se javi neko kome sam ja prosio po inboxu, ja odma fesliju šaljem svima ovdje sa ovog PDF-a.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Isto kao onaj debil 90minuta ili tako nesto, sto je bio na forumu. Kaze brat u pola neke random diskusije, ti si se meni javljao u pp i pitao za pomoc. 

- OldFashioned
- Kontakt:
Nije nemoguće da su Apolon i Goretzka ustvari jedan te isti imbecil.